BRUS ZA PRIPRAVO NARAVNEGA NOHTA IN ODSTRANJEVANJE ODMRLE KOŽICE veliki plamen moder e19 Povečaj

E19 BRUS ZA PRIPRAVO NARAVNEGA NOHTA IN ODSTRANJEVANJE ODMRLE KOŽICE

slow-E19

Nov izdelek

Brusni nastavek E19 za učinkovito pripravo naravnega nohta in odstranjevanje odmrle kožice pri manikuri in pedikuripri trajnem lakiranju ali pri izdelavi umetnih nohtov. Ima obliko plamena, z ravno prav koničasto konico, za učinkovito čiščenje loka pod kožno gubo in odstranjevanje obnohtne kožice iz nohtne plošče

Več podatkov

11,95 €z DDV

E19 sveder z diamantnim in močnim koncem, idealen za delo z obnohtno kožico in naravnimi nohti. Nepogrešljiv je pri kombinirani manikuri. Učinkovito očisti sinus nohta ter odlično odmakne zgornji in stranski del obnohtne kožice stran od nohtne plošče. Piljenje kože z brusnim nastavkom E19 je gladko in enakomerno. Gradacija tega brusnega nastavka je 180. Tanek sveder je močen in dobro »nabrušen«. Po drugi strani je konica rahlo zaobljena, tako da je nevarnost poškodb zaradi tako ostre konice majhna. Zaradi takšnih lastnosti je delo bruska hitro in učinkovito, čiščenje obnohtne kožice pa poteka v zelo kratkem času. Ko urejate kožico s nastavkom E19 naj bodo na brusilnem strojčku izbrani nižji obrati. Tudi ta svedrček je po uporabi potrebno očistiti in nato sterilizirati pred uporabo na naslednji stranki.

Upoštevajte navodila! Hraniti izven dosega otrok! 

Za uporabo brusilnega stojčka in bruskov je nujno potrebna usposobljenostNepravilna izbira bruska, nepravilna uporaba ali hitrost lahko pripeljeta do poškodbe nohtne plošče ali obnohtne kožice.

Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov: info@briljant.si. Spletna stran: www.briljant.si

Słowianka Sp. z o o, Józefa Marcika 4, 30-503 Kraków, Poland

Uporaba pri nižjih obratih brusilnega strojčka. 

Samo za profesionalno in poklicno uporabo.

Uporaba samo za usposobljene osebe za uporabo brusilnega strojčka. Priporočamo tečaj TRAJNI LAK OD A DO Ž, kjer je predstavljena uporaba brusnih nastavkov.

30 drugi izdelki v isti kategoriji: