ROSE PEACH (tekoč pol prosojen roza gradilni gel) - EASY LEVELING BUILDER GEL

Nov izdelek

ROSE PEACH Slowianka je tekoči gradilni gel v temnejšem mlečnem odtenku breskve s formulo EASY LEVELINGSamoizravnalnost omogoča, da nohte modeliramo po sistemu NO FILE. Je tekoč, a še vedno ima formulo, ki bremza razlivanje v kanal in dotik s kožico. Gel je močan in odporen, ima dober oprijem naravnega nohta, za to ni dviga gela.  Njegova fleksibilnost omogoča "pinchanje" tunela nohta

Več podatkov

20,95 €z DDV

ROSE PEACH Slowianka - Easy leveling Builder Gel Slowianka je tekoči gradilni gel v temnejšem mlečnem odtenku breskve.

Ta gel zaznamuje formula za enostavno izravnavo, ki olajšala delo nohtnega stilistaGel je samoizravnalen, a posebna formula preprečuje prehitro razlivanje v predel obnohtne kožice. ROSE PEACH je idealen gel za gradnjo in podaljševanje umetnih nohtov ter za korekcijoGel je srednje goste konsistence in ga je možno lepo oblikovati ter se izogniti večjemu delu piljenja in oblikovanja s pilo. Gel je pol pokriven in sicer je stopnja pokrivnosti okrog 40%. Zaradi mlečnega efekta in pol transparentnosti je primeren tudi za izdelavo francoskega stila BABY BOOMER.

Kolekcija teh gelov se od ostalih kolekcij gelov Slowianka razlikuje po tem, da so geli samoizravnalni, a vseeno ne tečejo v predel obnohtne kožice. Prav tako se razlikujejo v trdoti, saj so veliko trši, kot ostali Slowiankini geli, ki so elastični oziroma gumijasti. Zato so predvsem primerni za tiste, ki se jim rado zgodi, da se nohti pri dnevnem delu radi zlomijo. Paziti je potrebno samo to, da se geli uporabljajo za grajenje nohtov, saj v primeru, da so tanko premazani po nohtu, lahko počijo, se zlomijo ali okrušijo.

Primeren za podaljševanje nohtov z konico in šablonsko tehniko ali za utrjevanje naravnih nohtov in korekcijo. 

IsobornyMethacrylate, Silicon dioxide, 2-Hydroxyethyl methacrylate, 1-Hydroxycyclohexylphenyl ketone.

Pred uporabo preberite etiketo. Lahko povzroči draženje kože! Preprečite stik z kožo! Preprečite stik z očmi! Pri uporabi nosite zaščitne rokavice! Hranite izven dosega otrok! Izdelek lahko uporabljajo samo za to usposobljene osebe! Uporabljajte v skladu z navodili! Samo za zunanjo uporabo! Hranite v zračnem prostoru! Ne izpostavljajte sončni svetlobi ali visokim temperaturam. Če se pojavi srbečica, rdečica ali oteklina, nemudoma prekinite z uporabo in poiščite zdravniško pomoč!

Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov:  info@briljant.si

Słowianka Sp. z o o, Józefa Marcika 4, 30-503 Kraków, Poland

Čas utrjevanja za stiskanje (PINCH): 25-35 sekund.
Čas utrjevanja LED / SUN - 2 minuti.

Za bazo priporočamo uporabo baze Rubber Base Light ali Base Gel. 

Samo za profesionalno in poklicno uporabo. 

 

KORAKI PODALJŠEVANJA NOHTA

Naravne nohte pripravite, kot ste navajeni (priprava, Ultra Bond, Base Gel ali Rubber Base Light Gel ali Rubber Base Gel).

Najprej na šabloni izdelajte zelo tanek sloj podaljška s ROSE PEACH

Utrjujte po navodilih - 25-35 sekund.

Zgradite noht in utrjujte 25-35 sekund.

Nastavite »pinch« oziroma sponko za oblikovanje nohta ter sušite 2 minuti.

Pred oblikovanjem s pilo nohte obrišite s Cleanerjem.

Na koncu nohte zaključite s izbranim topom (NO WIPE, NO WIPE GLAM, RUBBER TOP, VELVET).

Čas »pinčanja« pri teh gelih je 25-35 sekund. Čas sušenja teh gelov je 120 sekund. Po utrjevanju brišemo disperzijski sloj z Gel Cleanerjem.

KORAKI IZDELAVE BABY BOOMER-ja z uporabo samo izravnalnega gela Porcelain Swan in gelov iz kolekcije Easy Leveling (na sliki Cloudy Beige)

1. Noht pripravimo po navodilih. Pravilno nastavimo šablono in s Porcelain Swan izdelamo podaljšek nohta. Nato dodamo še en nanos,  da dosežemo pravo debelino na koncu konice. Oba sloja utrjujemo 30 sekund in zadnjega »pinchamo«, če je to potrebno.

2. Po utrjevanju Porcelain Swan in po »pinchanju« dodamo Cloudy Beige in izdelamo »APEX«. Utrjujemo in »pinchamo«.

3. Obrišemo noht s Cleanerjem, ga spilimo in zmatiramo ter zaključimo s izbranim topom.

30 drugi izdelki v isti kategoriji: