Cleaner Slowianka 1000 ml Povečaj

Cleaner Slowianka

Nov izdelek

Cleaner za brisanje disperzijskega sloja gela, akril gela ali trajnega laka. Cleaner uporabljamo tudi za pripravo čopiča za oblikovanje akril gela.

Več podatkov

16,95 €z DDV

Cleaner Slowianka VIDEO se uporablja za brisanje disperzijskega sloja ter za oblikovanje umetnih nohtov narejenih iz Akril - Gela. Primeren je tudi za brisanje naravne nohtne plošče v postopku priprave na trajno lakiranje nohtov ali na izdelavo umetnih nohtov z gelom ali akril-gelom.

Cleaner se uporablja tudi za vlaženje in čiščenje čopiča. Cleaner ima prijeten nežen vonj. Na voljo v original pakiranju 75 ali 1000 ml.

Isopropyl Alcohol, Aqua, Parfum, CI 16255, Benzyl Alcohol, Eugenol, Limonene.

OPOMBA: Sestava se lahko razlikuje glede na serijo izdelka. Če imate kakršna koli vprašanja, se obrnite na nas.

Upoštevajte navodila! Hraniti izven dosega otrok! Ne izpostavljajte vročini ali ognju!

Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov: info@briljant.si. Spletna stran: www.briljant.si

Słowianka Sp. z o o, Józefa Marcika 4, 30-503 Kraków, Poland

Cleaner se uporablja za brisanje disperzijskega sloja gela ali laka. Nanaša se na vato ter se z njo obriše noht (pri tem se čim bolj izogiba predela kože).

Drugi način uporabe cleanerja pa je v kombinaciji z akril - gelom. Cleaner se pri tem načinu uporablja za vlaženje čopiča. Vlažen čopič, prepojen s Cleanerjem, omogoča enostavno in efektivno oblikovanje akril - gela.

Samo za profesionalno in poklicno uporabo.

30 drugi izdelki v isti kategoriji: