DRY COVER NATURAL (gost kamuflažni gel naravnega tena)

Nov izdelek

Dry Cover Natural Slowianka je gost kamuflažni gel temnejšega kožnega tena. Z njim lahko podaljšujemo nohte na šablono ali z DUAL FORMO. Primeren je za modeliranje, grajenje nohtov. Za grajenje naravnih nohtov ali podaljšanih nohtov. Njegova največja vrlina je grajena posteljica pri grajeni francoski. Najlepše se nanaša po sistemu ONE TOUCH

Več podatkov

20,95 €z DDV

Dry Cover Natural Slowinaka VIDEO  (Pinching Gel UV) je kamuflažni gel za podaljšanje umetnih nohtov in oblikovanje nohta za francosko manikuro.

Je gost gel in po sistemu ONE TOUCH omogoča enostavno modeliranje. Gel ne teče in ne zateka v obnohtno kožico in omogoča modeliranje 4 nohtov naenkrat. Izjemno močan in stabilen gel, ki je primeren tudi za daljše oblike umetnih nohtov, saj ostane točno tam, kjer ga postavite. Kamuflažni gradilni gel naravnega videza je pokriven in po polimerizaciji ne spremeni tena. Kamuflažni odtenek je ravno prav temen, da naredi lep kontrast pri izdelavi bele francoske (grajene ali risane) in belega baby boomer-ja (tapkanega)

Ta gel je odličen za pinchanje, ker je elastičen. Po utrjevanju obdrži nastavljen tunel. 

Trymethylbenzoyl, Diphenylphosphine Oxide, Isopropylidenediphenyl, Bisoxyhydroxypropyl, Methacrylate triethylneeglycol, Dimethacrylate, Trimethylolpropane, Trimethacrylate, Glass, P-hydroxyanisole

Pred uporabo preberite etiketo. Lahko povzroči draženje kože! Preprečite stik z kožo! Preprečite stik z očmi! Pri uporabi nosite zaščitne rokavice! Hranite izven dosega otrok! Izdelek lahko uporabljajo samo za to usposobljene osebe! Uporabljajte v skladu z navodili! Samo za zunanjo uporabo! Hranite v zračnem prostoru! Ne izpostavljajte sončni svetlobi ali visokim temperaturam. Če se pojavi srbečica, rdečica ali oteklina, nemudoma prekinite z uporabo in poiščite zdravniško pomoč!

Samo za profesionalno in poklicno uporabo! 

Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov: info@briljant.si

Słowianka Sp. z o o, Józefa Marcika 4, 30-503 Kraków, Poland

Pinchanje: 20-60 sek

Čas utrjevanja: UV/LED/CCFL 2 min

Samo za profesionalno in poklicno uporabo.

 CPNP: 2904651 Gradilni gel Dry Cover Natural Slowianka

30 drugi izdelki v isti kategoriji: