FRESH PEACH (mlečno roza odtenek) - EASY LEVELING BUILDER GEL

Nov izdelek

FRESH PEACH Slowianka je tekoči gradilni gel v mlečno roza odtenku s formulo EASY LEVELINGSamoizravnalnost omogoča, da nohte modeliramo po sistemu NO FILE. Je tekoč, a še vedno ima formulo, ki bremza razlivanje v kanal in dotik s kožico. Gel je močan in odporen, ima dober oprijem naravnega nohta, za to ni dviga gela.  Njegova fleksibilnost omogoča "pinchanje" tunela nohta

Več podatkov

20,95 €z DDV

FRESH PEACH Slowianka-Easy leveling Builder Gel Slowianka je gosti gradilni gel v mlečno roza odtenku.

Ta gel zaznamuje formula za enostavno izravnavo, ki olajšala delo nohtnega stilista. Gel je samoizravnalen, a posebna formula preprečuje prehitro razlivanje v predel obnohtne kožice. Fresh Peach je idealen gel za gradnjo in podaljševanje umetnih nohtov ter za korekcijo. Gel je srednje goste konsistence in ga je možno lepo oblikovati ter se izogniti večjemu delu piljenja in oblikovanja s pilo. Gel je pol pokriven in sicer je stopnja pokrivnosti okrog 40%. Zaradi mlečnega efekta in pol transparentnosti je primeren tudi za izdelavo francoskega stila BABY BOOMER.

Kolekcija teh gelov se od ostalih kolekcij gelov Slowianka razlikuje po tem, da so geli samoizravnalni, a vseeno ne tečejo v predel obnohtne kožice. Prav tako se razlikujejo v trdoti, saj so veliko trši, kot ostali Slowiankini geli, ki so elastični oziroma gumijasti. Zato so predvsem primerni za tiste, ki se jim rado zgodi, da se nohti pri dnevnem delu radi zlomijo. Paziti je potrebno samo to, da se geli uporabljajo za grajenje nohtov, saj v primeru, da so tanko premazani po nohtu, lahko počijo, se zlomijo ali okrušijo.

Primeren za podaljševanje nohtov z konico in šablonsko tehniko ali za utrjevanje naravnih nohtov in korekcijo

IsobornyMethacrylate, Silicon dioxide, 2-Hydroxyethyl methacrylate, 1-Hydroxycyclohexylphenyl ketone.

Pred uporabo preberite etiketo. Lahko povzroči draženje kože! Preprečite stik z kožo! Preprečite stik z očmi! Pri uporabi nosite zaščitne rokavice! Hranite izven dosega otrok! Izdelek lahko uporabljajo samo za to usposobljene osebe! Uporabljajte v skladu z navodili! Samo za zunanjo uporabo! Hranite v zračnem prostoru! Ne izpostavljajte sončni svetlobi ali visokim temperaturam. Če se pojavi srbečica, rdečica ali oteklina, nemudoma prekinite z uporabo in poiščite zdravniško pomoč!

Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov: info@briljant.si. Spletna stran: www.briljant.si

Słowianka Sp. z o o, Józefa Marcika 4, 30-503 Kraków, Poland

Čas utrjevanja za stiskanje (PINCH): 20-30 sekund.

Čas utrjevanja LED / SUN - 2 minuti.

Za bazo priporočamo uporabo baze Rubber Base Light.

Samo za poklicno in profesionalno uporabo.

KORAKI IZDELAVE BABY BOOMER-ja z uporabo samo izravnalnega gela Porcelain Swan in gelov iz kolekcije Easy Leveling (na sliki Cloudy Beige)

1. Noht pripravimo po navodilih. Pravilno nastavimo šablono in s Porcelain Swan izdelamo podaljšek nohta. Nato dodamo še en nanos,  da dosežemo pravo debelino na koncu konice. Oba sloja utrjujemo 30 sekund in zadnjega »pinchamo«, če je to potrebno.

2. Po utrjevanju Porcelain Swan in po »pinchanju« dodamo Cloudy Beige in izdelamo »APEX«. Utrjujemo in »pinchamo«.

3. Obrišemo noht s Cleanerjem, ga spilimo in zmatiramo ter zaključimo s izbranim topom.

30 drugi izdelki v isti kategoriji: