Tiksotropni geli 6 izdelkov.

 • 14,95 €

  Gel nove generacije s popolno tiksotropijo, ki zagotavlja hitrejši tempo dela. Edinstven izdelek 2 v 1, s katerim bo delo v salonu enostavno in prijetno, storitev podaljševanja ali grajenja naravnih nohtov pa bo hitrejša kot kdaj koli prej. Čudovita barva v roza bež odtenku je nenadomestljiva v enobarvni različici, kot tudi v stilu BABY BOOMERJA ali...

  Na zalogi
 • 11,96 € 14,95 € -20%

  Gel nove generacije s popolno tiksotropijo, ki zagotavlja hitrejši tempo dela. Edinstven izdelek 2 v 1, s katerim bo delo v salonu enostavno in prijetno, storitev podaljševanja ali grajenja naravnih nohtov pa bo hitrejša kot kdaj koli prej. Poznate Lumino Cover kamuflažni gradilni gel? Light Beige ima enak, čudovit bež odtenek.

  Znižana cena!
  Na zalogi
 • 14,95 €

  Gel s popolno tiksotropijo, ki zagotavlja hitrejši tempo dela. Edinstven izdelek, s katerim bo delo v salonu enostavno in prijetno, storitev podaljševanja ali grajenja naravnih nohtov pa bo hitrejša kot kdaj koli prej. Čudovita, roza in bež barva, ki se ujema z odtenkom baze 309 in BEST SELLERJEM Smoky Cover, je idealna za risano ali grajeno francosko ali...

  Na zalogi
 • 14,95 €

  Gel nove generacije s popolno tiksotropijo, ki zagotavlja hitrejši tempo dela. Edinstven izdelek 2 v 1, s katerim bo delo v salonu enostavno in prijetno, storitev podaljševanja ali grajenja naravnih nohtov pa bo hitrejša kot kdaj koli prej. Odtenek je svetlo roza in spominja na Cotton Candy gel kolekcije Easy Leveling.  

  Na zalogi
 • 14,95 €

  Gel nove generacije s popolno tiksotropijo, ki zagotavlja hitrejši tempo dela. Edinstven izdelek 2 v 1, s katerim bo delo v salonu enostavno in prijetno, storitev podaljševanja ali grajenja naravnih nohtov pa bo hitrejša kot kdaj koli prej. Combi Rose je polprosojen gel roza odtenka, s katerim ustvarimo na nohtu edinstven naraven videz. 

  Na zalogi
 • 14,95 €

  Gel nove generacije s popolno tiksotropijo, ki zagotavlja hitrejši tempo dela. Edinstven izdelek 2 v 1, s katerim bo delo v salonu enostavno in prijetno, storitev podaljševanja ali grajenja naravnih nohtov pa bo hitrejša kot kdaj koli prej. Čudovita barva v pastelne roza je nenadomestljiva v enobarvni različici, kot tudi v stilu BABY BOOMERJA ali FRANCOSKE. 

  Na zalogi
Prikazujem 1 - 6 od 6 izdelkov