ONLINE TEČAJ ZA NOHTE in POSLIKAVE 9 izdelkov.

 • 40,00 €

  Baby boomer je različica francoske manikure. A razlikuje se po tem, da bela konica ni tako izrazita in postopoma bledi in se zliva v različne odtenke lakov, gelov ali akril gelov. Tečaj na voljo za nakup kadarkoli, po nakupu vsebina tečaja dostopna 30 dni v zaprti FB skupini. Po prijavi vam na e-mail posredujemo ponudbo brez stroškov dostave. 

  Na zalogi
 • 40,00 €

  Ta tečaj vas pripelje do pomembnega elementa NAIL ART-a: OMBRE in risanje s tankim čopičem. Ob zaključku pridobite CERTIFIKAT  v PDF verziji.  Za doplačilo 10 EUR lahko pridobite certifikat v papirnati obliki.  Tečaj na voljo za nakup kadarkoli, po nakupu vsebina tečaja dostopna 30 dni v zaprti FB skupini. Po prijavi vam na e-mail posredujemo ponudbo brez...

  Na zalogi
 • 40,00 €

  Ta tečaj vas pripelje do pomembne tehnike NAIL ART-a: COMIC NAILS na temo zimski vzorčki.  Tečaj na voljo za nakup kadarkoli, po nakupu vsebina tečaja dostopna 30 dni v zaprti FB skupini. Po prijavi vam na e-mail posredujemo ponudbo brez stroškov dostave.

  Na zalogi
 • 40,00 €

  Ta tečaj vas pripelje do pomembne tehnike NAIL ART-a: SHARM na temo HALLOWEEN in jesenski vzorčki.  Tečaj na voljo za nakup kadarkoli, po nakupu vsebina tečaja dostopna 30 dni v zaprti FB skupini. Po prijavi vam na e-mail posredujemo ponudbo brez stroškov dostave.

  Na zalogi
 • 40,00 €

  ONLINE tečaj za nežne poslikave efekta AKVAREL. WORKSHOP zajema zimske in božične motive, floristične motive, abstrakcije in marmor in je primeren za kateri koli letni čas.  Tečaj na voljo za nakup kadarkoli, po nakupu vsebina tečaja dostopna 30 dni v zaprti FB skupini. Po prijavi vam na e-mail posredujemo ponudbo brez stroškov dostave. 

  Na zalogi
 • 40,00 €

  Tečaj na voljo za nakup kadarkoli, po nakupu vsebina tečaja dostopna 30 dni v zaprti FB skupini. Po prijavi vam na e-mail posredujemo ponudbo brez stoškov dostave.  Ta tečaj vas pripelje do pomembnega ustvarjanja božičnih motivov - risanje z gelom. Ob zaključku pridobite CERTIFIKAT  v PDF verziji.  Za doplačilo 10 EUR lahko pridobite certifikat v...

 • 40,00 €

  ONLINE tečaj enostavnih božičnih vzorcev za začetnike ali za tiste, ki potrebujejo ideje za hitro salonsko delo.  Tečaj na voljo za nakup kadarkoli, po nakupu vsebina tečaja dostopna 30 dni v zaprti FB skupini. Po prijavi vam na e-mail posredujemo ponudbo brez stroškov dostave.  

 • 40,00 €

  Zelo enostaven tečaj različnih kombinacij. Največji povdarek je na razlivanju v efekt kamna - stone effect.  Tečaj na voljo za nakup kadarkoli, po nakupu vsebina tečaja dostopna 30 dni v zaprti FB skupini. Po prijavi vam na e-mail posredujemo ponudbo brez stroškov dostave.

  Na zalogi
 • 40,00 €

  Ta tečaj vas pripelje do najbolj pomembnih elementov NAIL ART-a - to so ORNAMENTI.  Tečaj na voljo za nakup kadarkoli, po nakupu vsebina tečaja dostopna 30 dni v zaprti FB skupini. Po prijavi vam na e-mail posredujemo ponudbo brez stroškov dostave.

  Na zalogi
Prikazujem 1 - 9 od 9 izdelkov