ONLINE INKY ART (Alkoholne barve in efekt akvarela) Povečaj

ONLINE INKY ART (Alkoholne barve in efekt akvarela)

ONLINEINKYart

Nov izdelek

ONLINE tečaj za nežne poslikave efekta AKVAREL. WORKSHOP zajema zimske in božične motive, floristične motive, abstrakcije in marmor in je primeren za kateri koli letni čas. 

Tečaj na voljo za nakup kadarkoli, po nakupu vsebina tečaja dostopna 30 dni v zaprti FB skupini. Po prijavi vam na e-mail posredujemo ponudbo brez stroškov dostave

Več podatkov

40,00 €z DDV

ONline tečaj AKVARELNIH VZORCEV ustvarjenih z alkoholnimi barvami ali INK barvami. Akvarel vzorci so takšni, da jih lahko uporabimo na trajno lakiranih nohtih rok ali nog ter na umetnih nohtih iz gela ali akrila. Gre za nežne, romantične vzorce, ponavadi narejene na svetle podlage.  

PROGRAM TEČAJA

Tečaj je namenjen nohtnim stilistom, ki so se že srečali z NAIL ART-om. Ker je tečaj sestavljen iz lažjih in zahtevnejših vzorcev, je primeren tudi za začetnike, predvsem prvi sklop tečaja. 

Tečaj se začenja z lažjimi, abstraktnimi motivi, efektom marmorja, TIE DYE. Postopoma predstavlja enostavne elemente floristike od listka do pet lisktov ter s tem do cveta.

Dodana je tudi delavnica CHRISTMAS, ki v enajstih vzorcih prepleta trajne lake, cat eye lake, bleščice, kamenčke, spider gele, akril prahe, mirror prahe, različne zaključne tope, in še kaj, kar srečujemo v programih SALON MIX. Spoznali boste pentlje, lizike, smrekice in zimzeleno zelenje, jagodičevje, srčke, božične okraske, snežinke, snežaka, božične kape in podobne ikone božiča. 

Prijavo naredite tako, da nam na e-mail sporočite vaše ime in priimek in telefon ter opravite plačilo. Prijava velja, ko je urejeno plačilo tečaja.

SEZNAM IZDELKOV, ki bodo uporabljeni na tečaju, posredujemo po prijavi/plačilu. 

CERTIFIKAT: Ob zaključku pridobite CERTIFIKAT Slowianka Nail Trends v PDF verziji.  Za doplačilo 10 EUR lahko pridobite certifikat v papirnati obliki, ki vam ga pošljemo na vaš naslov. 

TRAJANJE:

- klasični program cca 9h

- božični program cca 7,5 h

Skupaj 16,5 ur. 

CENA TEČAJA in PRIJAVE:

Cena ONLINE tečaja (na voljo za nakup kadarkoli): 40,00 EUR. Dostop do vsebine tečaja je na voljo 30 dni. 

Prijava na tečaj:
Prijava na E-MAIL: info@briljant.si (INFO: 031 631 981)

Pri prijavi na e-mail nam sporočite telefonsko številko ter ime tečaja ONLINE INKY ART. Ter sporočite mi FB profil, kateri se doda v skupino ONLINE INKY ART - Anja Fijavž.

Tečaj se plača ob prijavi. Prijava velja, ko je urejeno plačilo tečaja. 

Podatki za plačilo:

TRR: SI56 6100 0001 5873 233 Delavska Hranilnica

Izidor Fijavž s.p., Na vasi 12b, 3205 Vitanje (NI DAVČNI ZAVEZANEC

 in DDV NI OBRAČUNAN NA PODLAGI 1. ODST. 94. ČLENA ZAKONA O DDV). 

SKLIC: datum tečaja (SI00 19092021). 

NAMEN: vaš ime in priimek (v primeru, če plača za vas druga oseba ali podjetje), telefonska številka in e-mail. Glede plačila me prosim obvestite tudi po e-mailu ali telefonu.

11 drugi izdelki v isti kategoriji: