GRAJEN BABY BOOMER & OVALNI MANDELJ SALONSKE VERZIJE - ONLINE TEČAJ Povečaj

GRAJEN BABY BOOMER & OVALNI MANDELJ SALONSKE VERZIJE - ONLINE TEČAJ

BabyBoomer ONLINE

Nov izdelek

Baby boomer je različica francoske manikure. A razlikuje se po tem, da bela konica ni tako izrazita in postopoma bledi in se zliva v različne odtenke lakov, gelov ali akril gelov.

Tečaj na voljo za nakup kadarkoli, po nakupu vsebina tečaja dostopna 30 dni v zaprti FB skupini. Po prijavi vam na e-mail posredujemo ponudbo brez stroškov dostave

Več podatkov

40,00 €z DDV

Baby boomer je različica francoske manikure. A razlikuje se po tem, da bela konica ni tako izrazita in postopoma bledi in se zliva v različne odtenke lakov, gelov ali akril gelov.

Baby boomer lahko kombiniramo z vsemi oblikami in dolžinami nohtov. nastal je na vašo željo, kot odgovor na trend v svetu nohtov, ki ima rad nežen in naraven videz.

Ta tečaj je namenjen začetnicam kot tudi tistim, ki že delate nohte, a bi svoje znanje rade obnovile in nadgradile in navdušile svoje stranke z nečim novim. Glavne točke tečaja so:

 - Priprava nohtne plošče in odstranjevanje starega materiala

 - Nanos pripravnih tekočin in baze

 - Podaljševanje in gradnja nohta

 - Analiza nohtne plošče

 - Priprava šablone

 - APEX in arhitektura nohta

 - Piljenje

 - Seznam uporabljenega materiala

Prikazan na salonski obliki ovalnega mandlja dolžine na šabloni 3, z uporabo mlečnega Poly Gela in kamuflažno roza gradilnega gela Easy Boomer. 

SKRIPTA - TEORIJA

Je tudi del tečaja in je dodana v FB skupino. Če je ne bo mogoče prenesti iz skupine, pa bo na željo tečajnice poslana tudi po e-mailu. 

Tečaj je posnet in pripravljen v skriti skupini na FB. Vsebuje teoretične obrazložitve ter praktičen prikaz dela. 

CERTIFIKAT

Ob zaključku pridobite CERTIFIKAT  v PDF verziji.  Za doplačilo 10 EUR lahko pridobite certifikat v papirnati obliki, ki vam ga pošljemo na vaš naslov. 

 

CENA TEČAJA in PRIJAVE:

Cena tečaja: 40,00 EUR 

Prijava na tečaj:
Prijava na E-MAIL: info@briljant.si (INFO: 031 631 981)

Pri prijavi na e-mail nam sporočite telefonsko številko ter ime tečaja GRAJEN BABY BOOMER - ONLINE. Ter sporočite mi FB profil, kateri se doda v skupino.

Tečaj se plača ob prijavi. Prijava velja, ko je urejeno plačilo tečaja. 

Podatki za plačilo:

TRR: SI56 6100 0001 5873 233 Delavska Hranilnica

Izidor Fijavž s.p., Na vasi 12b, 3205 Vitanje (NI DAVČNI ZAVEZANEC in DDV NI OBRAČUNAN NA PODLAGI 1. ODST. 94. ČLENA ZAKONA O DDV). 

SKLIC: datum tečaja (SI00 11102021). 

NAMEN: vaš ime in priimek (v primeru, če plača za vas druga oseba ali podjetje), telefonska številka in e-mail. Glede plačila me prosim obvestite tudi po e-mailu ali telefonu 

 

Če niste zasledili še kakšne podrobnosti, smo povzeli tudi najbolj POGOSTA VPRAŠANJA:

Ali je dostop do kupljenih tečajev trajen?

Ne, dostop je omejen na 30 dni od zagotovljenega dostopa (po plačilu tečaja).

Kako hitro dobim dostop do tečaja?

V 24 urah od mene prejmete dostop do usposabljanja- ponavadi preko messengerja na FACEBOOK-u, lahko pa tudi preko e-pošte.

Ali dobim certifikat?

Da, po tečaju dobite e-certifikat v PDF obliki. Digitalna datoteka je rešitev, saj lahko vplivate na kakovost tiskanja in vrsto papirja. Prav tako digitalni format omogoča postavitev certifikata na svojo spletno stran, kanale družbenih medijev ali ga shranite v svoj portfelj.  

Za doplačilo 10 EUR lahko pridobite tudi certifikat v papirnati obliki, ki vam ga pošljemo na vaš naslov. 

Sem začetnik- je tečaj primeren zame?

Seveda, vsi koraki tehnike so prikazani in obrazloženi. Prav tako uporabljeni izdelki, ki so tudi povzeti v seznamu uporabljenih izdelkov. Vaša naloga bo samo, da vadite in znanje uporabite v praksi.

Nimam nobenega izdelka - kaj naj kupim?

Uporabljamo blagovno znamko Slowianka, FIRST GEL in EURO FASHION. Vendar bomo pomagali z nasveti tudi če uporabljate izdelke drugih blagovnih znamk.

Vsi uporabljeni izdelki pa so na voljo na www.briljant.si.

30 drugi izdelki v isti kategoriji: