Akril Kamuflažni PRAH (Acrylic Cover Skin)

Nov izdelek

Fin akrilni prah KAMUFLAŽNEGA odtenka se uporablja v kombinaciji z akrilno tekočino - monomerjem. Homogena masa je primerna za modeliranje podaljšanih nohtov na šablono ali konico. Akril se po modeliranju suši na naravnem zraku. Kamuflažni odtenek pokriva približno 75% in je primeren tudi za francoski stil. 

Več podatkov

8,95 €z DDV

Kamuflažni akril prah Slowianka v barvi kože pokriva s 75 % pokrivnostjo. Je izredno elastičen in ga lahko s stiskanjem oblikujemo v želeno obliko nohta ter ustvarimo želen tunel nohta. Akril je sestavljen iz izredno mehkih in mini mikro granulc, ki v stiku s tekočino ustvari zmes, ki je enotna in ne ustvari memoriranih sledi na nohtu.

Čas, potreben da se akril posuši, je približno 45 sekund - odvisno od temperature ozračja. Kamuflažni akril prah Slowianka je srednje do hitro sušeči, kar nam omogoča dovolj časa za oblikovanje SMILE linije in C-linije.

VIDEO - Kamuflažni akril prah Slowianka

Poly (ethylmethacrylate), Titanium Dioxide, Dibenzoyl Peroxide

Pred uporabo preberite etiketo. Lahko povzroči draženje kože! Preprečite stik z kožo! Preprečite stik z očmi! Pri uporabi nosite zaščitne rokavice! Hranite izven dosega otrok! Izdelek lahko uporabljajo samo za to usposobljene osebe! Uporabljajte v skladu z navodili! Samo za zunanjo uporabo! Hranite v zračnem prostoru! Ne izpostavljajte sončni svetlobi ali visokim temperaturam. Če se pojavi srbečica, rdečica ali oteklina, nemudoma prekinite z uporabo in poiščite zdravniško pomoč!

Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov:  info@briljant.si

Słowianka Sp. z o o, Józefa Marcika 4, 30-503 Kraków, Poland

Samo za profesionalno in poklicno uporabo.

Čopič za akril potopite v monomer. Ko se čopič za akril napoji s tekočino za akril (monomer) ga potisnite v akril prah. Kroglico akrila porazdelite po površini nohta oziroma po šabloni za podaljševanje ali po umetni konici, ki ste jo prej pritrdili na noht. Delo z akrilom naj bo kar se da hitro. Akril se suši na zraku. 

 CPNP: 2865007 Prah Acrylic Cover Skin Acrylic System Slowianka 

30 drugi izdelki v isti kategoriji: