BRIGHT PEACH SLOWIANKA - EASY LEVELING BUILDER GEL SLOWIANKA

Nov izdelek

BRIGHT PEACH Slowianka je tekoči gel v svetlo mlečno roza odtenku. Spada v kategorijo EASY LEVELING, to so samoizravnalni geli. S pravilno uporabo teh gelov lahko piljenje in oblikovanje nohtov zmanjšate na minimum. 

Več podatkov

20,95 €z DDV

BRIGHT PEACH Slowianka - Easy leveling Builder Gel Slowianka– je gosti gradilni gel v svetlo mlečno roza odtenku. Ta gel zaznamuje formula za enostavno izravnavo, ki olajšala delo nohtnega stilista. Gel je samoizravnalen, a posebna formula preprečuje prehitro razlivanje v predel obnohtne kožice. Bright Peach je idealen gel za gradnjo in podaljševanje umetnih nohtov ter za korekcijo. Gel je srednje goste konsistence in ga je možno lepo oblikovati ter se izogniti večjemu delu piljenja in oblikovanja s pilo. Gel je pol pokriven in sicer je stopnja pokrivnosti okrog 40%.

Barvno je podoben Combi Pink gelu v rahlo svetlejšem tenu. V primerjavi s Rose Peach je za odtenek ali dva svetlejši. Zaradi mlečnega efekta in pol transparentnosti je primeren tudi za izdelavo francoskega stila BABY BOOMER.

VIDEO BRIGHT PEACH Slowianka  

 

IsobornyMethacrylate, Silicon dioxide, 2-Hydroxyethyl methacrylate, 1-Hydroxycyclohexylphenyl ketone.

Pred uporabo preberite etiketo. Lahko povzroči draženje kože! Preprečite stik z kožo! Preprečite stik z očmi! Pri uporabi nosite zaščitne rokavice! Hranite izven dosega otrok! Izdelek lahko uporabljajo samo za to usposobljene osebe! Uporabljajte v skladu z navodili! Samo za zunanjo uporabo! Hranite v zračnem prostoru! Ne izpostavljajte sončni svetlobi ali visokim temperaturam. Če se pojavi srbečica, rdečica ali oteklina, nemudoma prekinite z uporabo in poiščite zdravniško pomoč!

Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov: info@briljant.si. Spletna stranwww.briljant.si 

Słowianka Sp. z o o, Józefa Marcika 4, 30-503 Kraków, Poland

KORAKI IZDELAVE BABY BOOMER-ja z uporabo samo izravnalnega gela Porcelain Swan in gelov iz kolekcije Easy Leveling (na sliki Cloudy Beige)

1. Noht pripravimo po navodilih. Pravilno nastavimo šablono in s Porcelain Swan izdelamo podaljšek nohta. Nato dodamo še en nanos,  da dosežemo pravo debelino na koncu konice. Oba sloja utrjujemo 30 sekund in zadnjega »pinchamo«, če je to potrebno.

2. Po utrjevanju Porcelain Swan in po »pinchanju« dodamo Cloudy Beige in izdelamo »APEX«. Utrjujemo in »pinchamo«.

3. Obrišemo noht s Cleanerjem, ga spilimo in zmatiramo ter zaključimo s izbranim topom.

30 drugi izdelki v isti kategoriji: