Curly Frost COLLECTION - KOLEKCIJA TRAJNIH LAKOV SLOWIANKA (385-390)

Nov izdelek

Za to zimo smo pripravili videz ledene rože na nohtih. To kolekcijo trajnih lakov Slowianka lahko nosimo kot klasične barve. A z čisto malo truda lahko ustvarimo na njih efekt, ki pričara pravljično ledeno deželo. Trajni laki so primerni tako za permanentno lakiranje kot za premaz umetnih nohtov iz gela ali akril gela.

Več podatkov

11,95 €z DDV

To zimo se osredotočamo na ledene učinke na nohtih, ki pričarajo pravljično ledeno deželo, med katero ne manjkajo prave klasične ledene rože. Kolekcija trajnih lakov je pastelna, v svetli ali temni različici. Ne glede na to, ali je v mat ali izvedbi s sijajem, bo kompozicija na nohtu videti očarljiva, zimska, posebna. Pustite, da vas odnese zimska norost in dajte nohtom priložnost, da zasijejo v ledeni različici.

Tako z topom za sijaj, kot v mat verziji,  nohti izgledajo kot iz pravljice, navdušujejo s svojo lepoto, globino in neskončnostjo. Temni odtenki izgledajo klasično in elegantno v vsaki kombinaciji.

385 Icy VIDEO

Najsvetlejši odtenek v celotni zimski kolekciji lakov za nohte je Curly Frost. Milijoni delcev kovinskega prahu poudarijo globino ledenih motivov: zmrzal, imet, sneg, pa tudi bolj spektakularne učinke kodrastega krzna na nohtu.

386 Smoky VIDEO

Stavite na lepoto in naravnost, zlito z zimsko avro, spoznajte hibridni lak Smoky. Gre za hladen odtenek pastelne bež barve, obogaten s kovinskim pudrom, ki poudari pravljične učinke ledenih kristalov, ter okraske, ki spominjajo na kratek, kodrast kožuh. Prepričajte se sami, da univerzalna bež barva ni nujno dolgočasna, še posebej z ledenim, nestandardnim dizajnom.

387 Harsh VIDEO

Čudovita, očarljiva barva z zimskim značajem. Pastelno vijolična, nenavadna, brezčasna barva, ki se odlično poda k vsakemu outfitu ali pričeski. Naš lak Harsh je zagotovo hladnejši od standardne barve sivke, zaradi česar se odlično ujema z zimsko klimo in njeno fenomenalno pokrajino. Poleg tega kovinski prah, ki ga vsebuje lak, ustvarja učinek ledene dekoracije, razkriva vzorce, ki jih zmrzal slika na steklu, in učinek karakul.

388 Crisp VIDEO

Lak za nohte s skrivnostnim imenom Crisp vas bo presenetil s svojo čudovito, temno in ledeno barvo. Globina arktičnega oceana, ledeni pridih morske vode, to je tisto, na kar naš novi izdelek spominja. Globoko turkizna je nekakšna mešanica zelene in modre. Barva je kljub pridihu hladnosti izjemno pozitivna in polna ravnovesja.

389 Gingery VIDEO

Hibridni lak z zimskim, zelo ženstvenim značajem. Pustite se očarati njegovemu globokemu efektu, lomljenju rdeče-roza barve in odkrijte njegovo skrivnost.

390 Arctic VIDEO

Tako kot vsak letni čas predstavlja svojo tipično kuliso, mrzla zima razkriva vznemirljivo pokrajino kot iz ledene dežele. In zima ni le odtenek snežno bele…

Okraski, ki jih je mogoče oblikovati zaradi vsebnosti kovinskega pigmenta, bodo stajlingu dali zimske poudarke: učinek zmrzali, majhne ledene kristale in efekt »skodranega krzna. Učinek bo odlično poudaril lepoto vsake zimske stilizacije, tako v verziji s topom za sijaj kot v mat izvedbi. Ta odtenek na nohtih pritegne poglede in se popolnoma prilega trenutnim trendom.

Ni pomembno, ali stajling zaključite s sijočim ali mat topom, končni rezultat vašega dela bo fenomenalen. Pasteli so neverjetno graciozne barve, v reliefni izdaji pa še bolj poudarijo ženstvenost in nežnost. Uskladite stilizacije, ki jih ponujate svojim strankam, s trenutnimi trendi in ustvarite popolno zimsko manikuro.

Spektakularni učinki, ki jih lahko dobite pri delu s trajnim lako,, se bodo izkazali tako na dnevni ravni, med večernimi zabavami in na poslovnem srečanju. Odlično se bodo podale k vsakemu zimskemu stajlingu.

Pred uporabo preberite etiketo. Lahko povzroči draženje kože! Preprečite stik z kožo! Preprečite stik z očmi! Pri uporabi nosite zaščitne rokavice! Hranite izven dosega otrok! Izdelek lahko uporabljajo samo za to usposobljene osebe! Uporabljajte v skladu z navodili! Samo za zunanjo uporabo! Hranite v zračnem prostoru! Ne izpostavljajte sončni svetlobi ali visokim temperaturam. Če se pojavi srbečica, rdečica ali oteklina, nemudoma prekinite z uporabo in poiščite zdravniško pomoč!

Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov: info@briljant.si. Spletna stran: www.briljant.si

Słowianka Sp. z o o, Józefa Marcika 4, 30-393 Kraków, Poland

Noht zaključimo z naljubšim topom, kot so Top No Wipe, Top Long Lasting ali Top Velvet.

Trajni lak sušimo v UV ali LED profesionalni lučki. Odvisno od moči lučke, priporočamo 30-120 sekund. Barvni trajni lak se praviloma nanaša na spiljen in oblikovan gel pri postopku izdelave umetnih nohtov ali na polimerizirano in utrjeno bazo pri postopku trajnega lakiranja. Priporočljivo je zaključevanje s Top Coat NO WIPE ali VELVET MAT topom, da odlično poudarite efekt zmrnjenih rož. 

Čas utrjevanja: UV / 2-3 min, LED / 30 sek, SUNPOWER / 30 sek

Samo za profesionalno in poklicno uporabo. 

CPNP: 4107989 Lak gel kolekcija CURLY FROST (385-390)

30 drugi izdelki v isti kategoriji: