Smoky Cover - GOST TEMEN KAMUFLAŽNI GRADILNI GEL

Nov izdelek

Smoky Cover Gel SLOWIANKA je kamuflažni gel temnejšega tena. Je samoizravnalen pri sistemu nanašanja "ONE TOUCH" in pri modeliranju ne teče. Smoky je kamuflažni gel, primeren za »pinchanje« ali oblikovanje nohtov s stiskanjem, z njim umetne nohte podaljšujemo in gradimo. Ker je gost, ga lahko uporabite tudi pri korekciji, za popravljanje oblike nohta ter je super izbira za grajeno posteljico. 

Več podatkov

24,95 €z DDV

Kamuflažni gel Smoky Cover SLOWIANKA primeren za »pinchanje«. Primeren za podaljševanje na šablonogradnjo nohtapopravljanje oblike pri korekciji ali za izdelavo konstrukcijske francoske manikire. Gel je samoizravnalen in pri nanašanju ne teče. Tako lahko gradimo 4 nohte naenkrat in nato še palce.

Kamuflažni geli so različnih odtenkov, Smoky Cover je temnejšega tena in bi ga lahko primerjali s porjavelo barvo kože. 

Alphatic Urethanediacrylate, Isopropylidenediphenyl Bisoxyhydroyxpropyl, Mathcrylate Di-HEMA, Trimethylhexyl Dicarbamate, Triethylene Glycol Dimethacrylate, Trimethylolpropane Triethoxy Triacrylate, Hydroxycyclehxyl Phenyl Ketone, Methylbenzoylformate, Ethylhexylacrylate, Triphenyl Phosphite, P-hydroxyanisole, CI 60725

Pred uporabo preberite etiketo. Lahko povzroči draženje kože! Preprečite stik z kožo! Preprečite stik z očmi! Pri uporabi nosite zaščitne rokavice! Hranite izven dosega otrok! Izdelek lahko uporabljajo samo za to usposobljene osebe! Uporabljajte v skladu z navodili! Samo za zunanjo uporabo! Hranite v zračnem prostoru! Ne izpostavljajte sončni svetlobi ali visokim temperaturam. Če se pojavi srbečica, rdečica ali oteklina, nemudoma prekinite z uporabo in poiščite zdravniško pomoč!

Samo za profesionalno in poklicno uporabo! 

Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov: info@briljant.si. Spletna stran: www.briljant.si 

Słowianka Sp. z o o, Józefa Marcika 4, 30-503 Kraków, Poland

Pinchanje: 30-60 sek

Čas utrjevanja: UV/LED/CCFL/SUNPOWER - 2min.

Čas »pinčanja« pri teh gelih je 30-60 sekund. Čas sušenja teh gelov je 120 sekund. Po utrjevanju brišemo disperzijski sloj z Gel Cleanerjem.

Samo za profesionalno in poklicno uporabo. 

Postopek modeliranja z Lumino Cover ali Smoky Cover gelom

Naravne nohte pripravite, kot ste navajeni. V Slowianki začnemo s brezkislinskim primerjem ULTRA BOND in nadaljujemo z bazo BASE GEL. 
Najprej na šabloni izdelajte zelo tanek sloj podaljška s Lumino Cover ali Smoky Cover gelom. Utrjujte po navodilih, 30-60 sekund.  
Zgradite noht in utrjujte 20-30 sekund. Nastavite »pinch« oziroma sponko za oblikovanje nohta ter sušite 2 minuti.
Pred oblikovanjem s pilo nohte obrišite s Cleanerjem.
Na koncu nohte zaključite s izbranim topom (NO WIPE, NO WIPE GLAM, RUBBER TOP, VELVET).

 CPNP: 2932456  Gradilni gel Smoky Cover Slowianka

30 drugi izdelki v isti kategoriji: