MILKY PINK (MLEČNO ROZA POLYACRYL GEL) - AKRIL GEL V TUBICI

SLOW-Milky Pink

Nov izdelek

Akril gel Milky Pink Slowianka je goste, gumijaste konsistence v original pakiranju 60 ml.  Akril gel oziroma poli gel je kombinacija dveh sistemov v enem. Super izbira za vse, ki iščete stabilnost in obstojnost modelaže umetnih nohtov. Mlečno roza akril gel je pakiran v črni tubici, ki omogoča natančno doziranje in enostavno uporabo. Milky Pink akril gel je v nežni mlečno roza barvi.

Več podatkov

54,95 €z DDV

Akril gel MILKY PINK Slowianka je goste, gumijaste konsistence. Pri podaljševanju umetnih nohtov z uporabo akril gela Milky Pink se krepi naravna nohtna plošča, modelira se lahko po sistemu silikonskih konic ali standardno z uporabo šablon za podaljševaje nohtov. Akril gel sistem je primeren za hitro delo v salonu ter za tekmovanja. Akril gel je bolj prilagodljiv kot akril a močnejši od gela. Marsikomu se poli gel dopade tudi zato, ker ne povzroča pekočega občutka, ne teče in je enostaven za uporabo. 

Uporaba AKRIL GELA je vsestranska. Lahko ga uporabljate za podaljševanje nohtov po sistemu umetnih konic, šablon, dual ali silikonskih form oziroma šablon itd. Če je noht dolžine, kot jo potrebujemo, je primeren tudi za utrjevanje naravnih nohtov. Tudi pri korekciji je zelo hvaležen material, saj zaradi gostote omogoča popravljanje oblike

Milky Pink akril gel je prava izbira za vse, ki imajo radi naraven videz nohtov, rahlo mlečnega roza odtenka. Primeren tudi za grajen BABY BOOMER ali marmor efekt. 

Acrylates Copolymer, Ethyl Methacrylate,  Polyethylene Terephthalate, Trimethylolpropane Triacrylate, Dimethicone, Microcrystalline Wax.

Pred uporabo preberite etiketo. Lahko povzroči draženje kože! Preprečite stik z kožo! Preprečite stik z očmi! Pri uporabi nosite zaščitne rokavice! Hranite izven dosega otrok! Izdelek lahko uporabljajo samo za to usposobljene osebe! Uporabljajte v skladu z navodili! Samo za zunanjo uporabo! Hranite v zračnem prostoru! Ne izpostavljajte sončni svetlobi ali visokim temperaturam. Če se pojavi srbečica, rdečica ali oteklina, nemudoma prekinite z uporabo in poiščite zdravniško pomoč!

Samo za profesionalno in poklicno uporabo! 

Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov: info@briljant.si

Słowianka Sp. z o o, Józefa Marcika 4, 30-503 Kraków, Poland

Navodila za uporabo POLY GELA in AKRIL GELA - revolucije pri podaljševanju nohtov.

Ker je Polygel zelo gost material, ga nanašamo podobno kot akril. Je zelo močan, obstojen in prilagodljiv ter se odlično prilagaja naravni plošči.

Čas utrjevanja (polimeriziranja)LED - 60 sekundUV - 120 sekund. Noht narejen z akril gelom se lahko tudi stiska z "PINCH-em".

Kratka navodila modeliranja nohta z akril gelom: na pripravljen noht nanesemo brez kislinski primer ULTRA BOND, ki se suši na zraku. Brez dotika kožice nanesemo bazo BASE GEL in jo utrjujemo v lučki 30 sekund. S leseno palčko zajamemo kroglico akril gela in jo položimo na noht. Čopič pomočimo v tekočino za modeliranje akril gela (ali cleaner) in z navlaženim čopičem oblikujemo kroglico polygela toliko časa dokler nismo zadovoljni z obliko nohta. V kolikor se čopič med delom lepi na akril gel,  ga ponovno pomakajte v polygel liquid ali clener. Ko zaključite z oblikovanjem poli gela, pustite da se polimerizira v lučki. Obrišite z cleanerjem in oblikujte noht s pilo.

polygelom lahko podaljšujemo noht z pomočjo šablon, umetnih konic, dual šablon(kalupi)Akril gel je gost in je idealen material za korekcijo, saj lahko obliko nohta popravimo brez šablone ali konice. Prepustite se svetu akril gelov in spoznajte ta gost in močan material, ki ne peče pri polimerizaciji, je prilagodljiv in fleksibilen, uporaben za vse tehnike podaljševanja in modeliranja nohtov, za korekcije in popravila nohta in pri oblikovanju potrebuje minimalno količino piljenja.

Navodila za uporabo po sistemu silikonskih konic SLOWIANKA:

- nohtno ploščo pripravimo kot ponavadi: jo zmatiramo, oblikujemo naravni prosti rob nohta, odstranimo odvečno obnohtno kožico
- odstranimo prah, obrišemo z alkoholom ter nanesemo bazo Rubber base Slowianka
- izberemo primerno velikost silikonske konice
- akril gel stisnemo iz tube direktno na hrbtno stran konice in ga oblikujemo s čopičem
- namestimo na naravni noht z rahlim pritiskom ter utrjujemo v lučki
-odstranimo disperzijski sloj, noht po potrebi oblikujemo s pilo granulacije 240-240 ter zaključimo s topom

Čas utrjevanja: LED - 60 sek, UV - 120 sek

Noht narejen z akril gelom se lahko tudi stiska z "PINCH-em". Samo za profesionalno in poklicno uporabo.

10 drugi izdelki v isti kategoriji: