Sweet Pink Cover (SVETLO ROŽNAT POLY-ACRYL GEL) - AKRIL GEL V TUBI

slow-SweetPinkCover

Nov izdelek

Sweet Pink Cover je najslajša barva vseh akril gelov. Baby Pink, hladen odtenek svetlo rožnate, največji favorit med strankami. Ta barva je uspešnica v kombinaciji podaljševanja nohtov z gelom, kot sta Cotton Candy in Easy Boomer. Sweet Pink se ujema z vsako barvo nohtne plošče in tenom kože. Ima prekrivnost od 80 do 90%, lepo prekrije linijo nasmeha naravne nohtne plošče in točk rasti.

Več podatkov

54,95 €z DDV

Sweet Pink Cover je najslajša barva vseh akril gelov. Baby Pink, hladen odtenek svetlo rožnate, največji favorit med klienti. Ta barva je uspešnica v kombinaciji podaljševanja nohtov z gelom, kot sta Cotton Candy in Easy Boomer. Sweet Pink Cover se ujema z vsako barvo nohtne plošče in vsakim tenom kože. Ima prekrivnost od 80 do 90%, lepo zapre linijo nasmeha naravne nohtne plošče in rastne točke. VIDEO

Sweet Pink Cover je eden od novih akrilov znamke Slowianka, senzacionalnih in najbolje prodajanih izdelkov v salonskem delu. 

Primeren za gradnjo umetnih nohtov tako po klasični metodi na papirni šabloni kot po metodi Duo Forms, kot tudi za utrjevanje naravnih nohtov.

Popoln je za enobarvne podaljške in enobarvno grajenje nohtov, grajeno francosko ali 3D francosko.

Konsistenca mehkega plastelina zagotavlja visoko udobje pri delu, ob upoštevanju poznavanja ustreznega dela z Akril Geli in Poli Geli. Gre namreč za drugačno metodo kot pri klasičnem nanašanju gela, podobno kot pri akrilni metodi in zagotavlja hitro in enostavno izgradnjo umetnih nohtov. Izdelek ne steče v predel obnohtne kožice, ne reagira na temperaturne spremembe, stilist pa prevzame popoln nadzor nad strukturo in obliko nohta, kar lahko naredi s čopičem pri tem pa lahko tako oblikuje material, da se izogne uporabi pilice.

Pomembna lastnost akril gela osnove kot je vosek, je absorpcija toplote med eksotermno reakcijo v lučki. To lastnost zmanjša tveganje za neželen pojav, zlasti pri strankah z visoko občutljivostjo na polimerizacijo materiala. Izdelek je res vreden pozornosti.

V priročni tubici je 60g Akril Gela Sweet Pink Cover .

Za uporabo tega izdelka potrebujemo naslednje izdelke: Master Brush 6, palčke, cleaner, pilica 180/240, blok za poliranje 240/240, mini polirnik 180, Base gel, Ultra Bond, Top Coat No Wipe, škarjice, Duo Forme ali šablone.

Acrylates Copolymer, Ethyl Methacrylate,  Polyethylene Terephthalate, Trimethylolpropane Triacrylate, Dimethicone, Microcrystalline Wax.

Pred uporabo preberite etiketo. Lahko povzroči draženje kože! Preprečite stik z kožo! Preprečite stik z očmi! Pri uporabi nosite zaščitne rokavice! Hranite izven dosega otrok! Izdelek lahko uporabljajo samo za to usposobljene osebe! Uporabljajte v skladu z navodili! Samo za zunanjo uporabo! Hranite v zračnem prostoru! Ne izpostavljajte sončni svetlobi ali visokim temperaturam. Če se pojavi srbečica, rdečica ali oteklina, nemudoma prekinite z uporabo in poiščite zdravniško pomoč!

Samo za profesionalno in poklicno uporabo! 

Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov: info@briljant.si

Słowianka Sp. z o o, Józefa Marcika 4, 30-503 Kraków, Poland

- Naravni noht pripravimo za podaljševanje ali korekcijo.

- Na naravne nohtne plošče nanesemo pripravne tekočine, kot so cleaner, dehidrator, primer Ultra Bond in bazo Base Gel.

- Za razporejanje materiala uporabljamo čopič Master Brush 6, ki ga navlažimo s Cleanerjem, da postane mehak in prožen, izdelek pa se pod njim lepo razmaže in se ne lepi.

- V primeru podaljševanja priložimo šablono. Iztisnimo majhno količino izdelka neposredno na naravni noht ter izdelamo podaljšek. Polimeriziramo v lučki. 

- Za razporejanje materiala uporabljamo čopič Master Brush 6, ki ga navlažimo s Cleanerjem, da postane mehak in prožen, izdelek pa se pod njim lepo razmaže in se ne lepi.

- Noht zgradimo v želeno obliko, uporabimo čopič in Cleaner. 

- Podaljšek in gradnjo lahko tudi združimo v en korak.

- Material polimeriziramo v LED lučki Slowianka 2 minuti ali v UV lučki 3 minute.

- Šablono v primeru podaljševanja odstranimo in obrišemo disperzijski sloj s Cleanerjem. 

- Če nohti nimajo prave oblike, obliko nohta popravimo s pilico 180/240.

- Umeten noht spoliramo z polirnim blokom in ga obrišemo s Cleanerjem.

- Nadaljnji koraki so odvisni od končnega stajlinga, ki ga želimo doseči: baby boomer, barvan noht z trajnim lakom, francoski stil, NAIL ART. 

-nanesimo izbrani top in utrdite v lučki v skladu z navodili izdelka.

Samo za profesionalno in poklicno uporabo! 

30 drugi izdelki v isti kategoriji: