Soft Peach Cover (POLY-ACRYL GEL temnejše breskev barve) - AKRIL GEL V TUBI SLOWIANKA

slow-SoftPeachCover

Nov izdelek

Prekrivni akril gel Soft Peach Cover v barvi temnejše breskve, z nasičeno, rahlo lososovo barvo. Soft Peach Cover pristaja vsaki polti, najlepše se zlije s temnejšo poltjo. Prekrivnost je na ravni 80 - 90%, lepo prekrije linijo nasmeha naravne nohtne plošče in točk rasti. Zahvaljujoč formuli je strjevanje v lučki za stranko neopazno.

Več podatkov

54,95 €z DDV

Univerzalen izdelek v salonskem delu, popoln tako za podaljševanje nohtov kot za krepitev naravnih nohtov. Prekrivni akril Soft Peach Cover znamke Slowianke je primeren za gradnjo umetnih nohtov na šablone kot tudi za metodo Duo Forms. VIDEO

Vsebuje komponente voska, ki absorbirajo toploto med eksotermno reakcijo v lučki in preprečujejo neprijeten pekoč občutek na nohtih. Struktura mehkega plastelina omogoča enostavno delo z akril gelom, vendar le, če stilist pozna ustrezno tehniko nanašanja Akril Gelov in Poly Gelov, ki je zelo podobna akrilni metodi. 

Izdelek je zelo učinkovit, izdelava umetnih nohtov oziroma utrjevanje naravnih nohtov pa zelo hitra. Nanesemo ga lahko na vse nohte hkrati in po oblikovanju polimeriziramo v lučki.

Za razliko od dela, akril gel ne steče v predel obnohtne kožice in ne reagira na temperaturne spremembe. Obliko nohta lahko oblikujemo s čopičem brez pilice, zato je akril gel idealen za tehniko brez piljenja. Izdelek vreden pozornosti v vseh pogledih.

V priročni tubici je 60g Soft Peach Cover Akril Gela.

Za uporabo tega izdelka potrebujemo naslednje izdelke: Master Brush 6, palčke, cleaner, pilica 180/240, blok za poliranje 240/240, mini polirnik 180, Base gel, Ultra Bond, Top Coat No Wipe, škarjice, Duo Forme ali šablone.

Acrylates Copolymer, Ethyl Methacrylate,  Polyethylene Terephthalate, Trimethylolpropane Triacrylate, Dimethicone, Microcrystalline Wax.

Pred uporabo preberite etiketo. Lahko povzroči draženje kože! Preprečite stik z kožo! Preprečite stik z očmi! Pri uporabi nosite zaščitne rokavice! Hranite izven dosega otrok! Izdelek lahko uporabljajo samo za to usposobljene osebe! Uporabljajte v skladu z navodili! Samo za zunanjo uporabo! Hranite v zračnem prostoru! Ne izpostavljajte sončni svetlobi ali visokim temperaturam. Če se pojavi srbečica, rdečica ali oteklina, nemudoma prekinite z uporabo in poiščite zdravniško pomoč!

Samo za profesionalno in poklicno uporabo! 

Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov: info@briljant.si

Słowianka Sp. z o o, Józefa Marcika 4, 30-503 Kraków, Poland

- Naravni noht pripravimo za podaljševanje ali korekcijo.

- Na naravne nohtne plošče nanesemo pripravne tekočine, kot so cleaner, dehidrator, primer Ultra Bond in bazo Base Gel.

- Za razporejanje materiala uporabljamo čopič Master Brush 6, ki ga navlažimo s Cleanerjem, da postane mehak in prožen, izdelek pa se pod njim lepo razmaže in se ne lepi.

- V primeru podaljševanja priložimo šablono. Iztisnimo majhno količino izdelka neposredno na naravni noht ter izdelamo podaljšek. Polimeriziramo v lučki. 

- Za razporejanje materiala uporabljamo čopič Master Brush 6, ki ga navlažimo s Cleanerjem, da postane mehak in prožen, izdelek pa se pod njim lepo razmaže in se ne lepi.

- Noht zgradimo v želeno obliko, uporabimo čopič in Cleaner. 

- Podaljšek in gradnjo lahko tudi združimo v en korak.

- Material polimeriziramo v LED lučki Slowianka 2 minuti ali v UV lučki 3 minute.

- Šablono v primeru podaljševanja odstranimo in obrišemo disperzijski sloj s Cleanerjem. 

- Če nohti nimajo prave oblike, obliko nohta popravimo s pilico 180/240.

- Umeten noht spoliramo z polirnim blokom in ga obrišemo s Cleanerjem.

- Nadaljnji koraki so odvisni od končnega stajlinga, ki ga želimo doseči: baby boomer, barvan noht z trajnim lakom, francoski stil, NAIL ART. 

-nanesimo izbrani top in utrdite v lučki v skladu z navodili izdelka.

Samo za profesionalno in poklicno uporabo! 

30 drugi izdelki v isti kategoriji: