Barvni gel BELA PASTA (White Paste)

SLOW-Wpasta

Nov izdelek

Bela pasta Slowianka je kremni bel gel z zelo močno pigmentacijo. White Paste se uporablja za vse vrste poslikav (zhostovo, one stroke, gel painting). Tisti, ki imate radi BABY BOOMER, tapkan, bo bela pasta dovolj gosta in pigmentirana, da vas pripelje do perfektnega belega gradient. Na voljo v lončku 5gr.

Več podatkov

14,95 €z DDV

Bela pasta Slowianka je kremni bel gel z zelo močno pigmentacijo. Je idealna za ustvarjanje vzorcev na nohtih, senčenje, tehnike One Stroke in Zhostovo ter tridimenzionalnih vzorce na nohtih. Tudi BABY BOOMER z gobico boste ustvarili brez napora. Bela pasta je gosta, pigmentirana, kremasta in po sušenju skoraj brez disperzije. 

Aliphatic urethane acrylate, triethyleneglycol, dimethacrylate, silica dimethyl silylate, isopropylidenediphenyl, bisoxyhydroxypropyl methacrylate, ethoxylated trimethyol-propanetriacrylaye, ethylphenylphosphinat, aliphatic urethane diacrylate, methylbenzoyl-format, hydroxycylohexyl phenyl ketone, polyethyleneglycol200dimethacrylate, polyester resin, ethylhexylacrylate.

Pred uporabo preberite etiketo. Lahko povzroči draženje kože! Preprečite stik z kožo! Preprečite stik z očmi! Pri uporabi nosite zaščitne rokavice! Hranite izven dosega otrok! Izdelek lahko uporabljajo samo za to usposobljene osebe! Uporabljajte v skladu z navodili! Samo za zunanjo uporabo! Hranite v zračnem prostoru! Ne izpostavljajte sončni svetlobi ali visokim temperaturam. Če se pojavi srbečica, rdečica ali oteklina, nemudoma prekinite z uporabo in poiščite zdravniško pomoč!

Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov: info@briljant.si. Spletna stran: www.briljant.si

Słowianka Sp. z o o, Józefa Marcika 4, 30-503 Kraków, Poland

Bela pasta se utrjuje v UV lučki 2min in 30sek v LED.

Samo za profesionalno in poklicno  uporabo!

 CPNP: 2904657 Barvni gel White Paste Slowianka 

30 drugi izdelki v isti kategoriji: