Rubber Base - gumijasta GOSTA baza Slowianka Povečaj

Rubber Base - gumijasta GOSTA baza

Nov izdelek

Lak Gel VEZNI RUBBER BASE Slowianka je gumijasta podlaga za trajno lakiranje ali izdelavo umetnih nohtov. Kavčukov prozorni bazni premaz srednje konsistence za naravni noht, ki skrbi za dobro vezavo naravnega nohta z permanentnim lakom ali gelom. Lahko se uporablja tudi za "grajen" trajni lak, saj ima izrazit samoizravnalen učinek

Več podatkov

15,95 €z DDV

Lak Gel VEZNI RUBBER Slowianka je bazni premaz iz kavčuka. Skrbi za dobro vezavo naravnega nohta s permanentnim lakom ali gelom. Zelo gosta baza, obstojna do 4 tedne.

Rubber base je vezni lak, ki ima gumijasto strukturo, primeren je tako za permanentno lakiranje nohte ali kot vezna podlaga pod gelom ali akril gelom. V zahvalo srednje gosti strukturi lahko nanašamo ta produkt v tankem ali debelejšem sloju in z njim dodatno ojačamo naravni noht ali popravimo njegovo obliko. Zelo primeren je tudi za pritrjevanje dekorativnih dodatkov, kot so perle, kamenčki, swarovski itd. Pri uporabi te baze uporaba primerja ni obvezna. Je pa priporočljiva in sicer uporaba brez kislinskega primerja ULTRA BOND. 

Na voljo v steklenički 5ml ali 10 ml ali v ekološki tubi 40 ml. 

Video prikaz nanosa Rubber Base Slowianka

Rubber Base Gel Slowianka

Tudi deformirana, neravna nohtna plošča se pri nanosu te baze v malo debelejšem sloju z efektom samo izravnave poravna in ojača, kar je zelo dobrodošlo pri trajnem lakiranju. Ima majhno disperzijo (lepljiv sloj) po utrjevanju in se po potrebi lahko obriše s čistim čopičem za gel.

Tistim, ki Rubber Base v gosti konsistenci ne odgovarja, imajo na voljo bolj tekočo različico kavčukove baze, imenovane Lak Gel VEZNI RUBBER LIGHT - Slowianka.

Di-HEMA Trimethylhexyl Dicarbamate, Isobornyl Methacrylate, Hydroxypropyl Methacrylate, HEMA, Hydroxycyclohexyl Phenyl Ketone, CI 60725, p-Hydroxyanisole.

Pred uporabo preberite etiketo. Lahko povzroči draženje kože! Preprečite stik z kožo! Preprečite stik z očmi! Pri uporabi nosite zaščitne rokavice! Hranite izven dosega otrok! Izdelek lahko uporabljajo samo za to usposobljene osebe! Uporabljajte v skladu z navodili! Samo za zunanjo uporabo! Hranite v zračnem prostoru! Ne izpostavljajte sončni svetlobi ali visokim temperaturam. Če se pojavi srbečica, rdečica ali oteklina, nemudoma prekinite z uporabo in poiščite zdravniško pomoč!

Samo za profesionalno in poklicno uporabo! 

Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov: info@briljant.si. Spletna stran: www.briljant.si

Słowianka Sp. z o o, Józefa Marcika 4, 30-393 Kraków, Poland

Bazo nanesemo na prej pripravljen noht. Utrjujemo pod UV ali LED svetlobo 30 sek. Daljše utrjevanje ni priporočljivo.

Pri uporabi te baze primerji niso obvezni. Z uporabo cleanerja znamke Slowianka, ki vsebuje tudi dehidrator (NAIL PREP), boste noht na nežen in ne nevaren način zdehidrirali in to zadostuje. Samo v primeru nohtne plošče, pri kateri presodite, da je bolj mastna, priporočamo uporabo primerja ULTRA BOND Slowianka.

Samo za profesionalno in poklicno uporabo.

CPNP: 3461173 Lak Gel VEZNI RUBBER  - Slowianka

14 drugi izdelki v isti kategoriji: