ULTRA BOND SLOWIANKA 10 ML Povečaj

ULTRA BOND - primer brez kisline

slow-UltraBond10

Nov izdelek

Ultra Bond Slowianka Nail Trends je univerzalna tekočina pri pripravi naravnih nohtov pred izdelavo umetnih nohtov in ima namen boljšega oprijema baze na naravno nohtno ploščo. Uporablja se pri vseh sistemih podaljševanja in utrjevanja nohtov: trajni lak, gel, akril akril gel, poly gel... Ta primer brez kisline je praviloma primeren za vse nohtne plošče, razen za zelo problematične. 

Več podatkov

8,95 €z DDV

Ultra Bond je univerzalna tekočina pri pripravi naravnih nohtov pred izdelavo umetnih nohtov in ima namen boljšega oprijema baze na naravno nohtno ploščo.

Ta tekočina je namenjena dobremu oprijemu katere koli baze, gela ali akril gela. Če do sedaj umetni nohti niso imeli dovolj dobrega oprijema, potem preizkusite Ultra Bond Slowianka in opazili boste neverjetno razliko pri oprijemu.

Ultra Bond je tekočina, ki se nanese na pripravljene in matirane nohte. Nanos Bonda še dodatno izboljša oprijem baze na naravno nohtno ploščo.

Ultra Bond brezkislinski primer na voljo v steklenički 10 ml. 

Ethyl Acetate, Isopropylidenediphenyl Bisoxyhydroxypropyl Methacrylate.

Pred uporabo preberite etiketo. Lahko povzroči draženje kože! Preprečite stik z kožo! Preprečite stik z očmi! Pri uporabi nosite zaščitne rokavice! Hranite izven dosega otrok! Izdelek lahko uporabljajo samo za to usposobljene osebe! Uporabljajte v skladu z navodili! Samo za zunanjo uporabo! Hranite v zračnem prostoru! Ne izpostavljajte sončni svetlobi ali visokim temperaturam. Če se pojavi srbečica, rdečica ali oteklina, nemudoma prekinite z uporabo in poiščite zdravniško pomoč!

Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov: info@briljant.siSpletna stranwww.briljant.si 

Słowianka Sp. z o o, Józefa Marcika 4, 30-503 Kraków, Poland

Na naravni noht nanesite tanek sloj, pri tem pa se izogibajte dotiku kožice in obnohtne kožice. Počakajte 60 sekund, da se izdelek posuši na naravnem zraku.

Samo za profesionalno in poklicno uporabo.

Postopek nanosa Ultra Bond Slowianka:
- za matiranje naravne nohtne plošče uporabite blok pilo,
- noht obrišite in s tem razmastite s Gel Cleanerjem,
- na naravni noht nanesite tanek sloj Ultra Bonda in počakajte približno 60 sekund, da se izdelek posuši,
- nadaljujte s svojo izbrano bazo in ustvarite sanjski set umetnih nohtov, po postopku, kot ste navajeni.

Ultra Bond Slowianka Nail Trends je univerzalna tekočina, imenovana tudi primer, pri pripravi naravnih nohtov pred izdelavo umetnih nohtov in ima namen boljšega oprijema baze na naravno nohtno ploščo. Ultra bond je brez kislinski primer in ima vlogo obojestranskega samolepilnega traku, saj na eni strani poskrbi za oprijem na naravno nohtno ploščo in na drugi strani poskrbi za oprijem baze.

CPNP: 3462530 Ultra Bond Slowianka

30 drugi izdelki v isti kategoriji: