Glitter Base Cover Line - Kamuflažne baze z bleščicami (406-414)

Nov izdelek

Lahkotna in subtilna kolekcija baz za naravne nohte v odtenkih barve kože z dodatkom različnih vrst bleščic, folij in bleščečega prahaGlitter Base Cover zelo močno utrdi naravne nohte, primerne so tako za srednje trde kot za tanke, lomljive nohte. Idealne so za izdelavo C-linije nohta in tehniko NO FILE. Baze so zelo vsestranske in nam omogočajo izdelavo naravnega videza nohta.

Več podatkov

12,95 €z DDV

Baze Glitter Base Cover Slowianka, pakirane v 8 ml stekleničke, so MUST HAVE vsakega salona. Brez nežnih, kožnih odtenkov v salonu ne gre. In kar jih naredi še bolj privlačne, so dodane folije in bleščice, ravno prav, da so baze še vedno zelo nežne, a ne čisto navadne. A privlačnemu videzu botrujeta tudi dobra obstojnost in lahkotno delo. S temi bazami boste še raje delali grajen trajni lak. Permanentno lakiranje bo postalo še hitrejše in še enostavnejše.

Karakteristike te kolekcije baz so:  

Kremasta, srednje gosta konsistenca, ki vam omogoča, da pokrijete celoten noht s tanjšo plastjo.

Baze za trajno lakiranje so popolnoma samoizravnalne, a vseeno ne tečejo v predel kožice. Enkratno se ujamejo s tehniko NO FILE.

Struktura teh baz omogoča rahlo grajenje naravnega nohta, kar nudi lepši videz nohta ter boljšo obstojnost.

Viskoznost izdelka je malo nižja od povprečne. Pri nanosu baze ne nastajajo mehurčki, zato lahko delamo hitreje in so sila enostavne za uporabo.

V lučki baze polimeriziramo od 60-90 sekund; odvisno od vrste lučke, starosti lučke ter debeline nanosa.

Baze imajo po polimerizaciji malo disperzijskega sloja. Zato baz pred nanosom barve ali topa ne potrebujemo brisati ali piliti oziroma matirati. Delež lepljivega sloja je tako majhen, da lahko rišemo tudi direktno na utrjeno bazo, brez skrbi, da bi se nam izdelek raztekal ali razlezel.

Zakaj so te baze tako močne in obstojne? Te baze močno utrdijo naravni noht, saj so v dveh tretjinah trd izdelek in v eni tretjini elastičen.

Baze so res univerzalen izdelek, namenjene tudi mehkim nohtov, ki potrebujejo grajen nanos in utrditev.

Pearl Rose Base 406 VIDEO

Permanentna baza v svetli, rahlo lomljeni in rahlo umazano roza barvi. Čudovito se ujame s katerim koli tenom kože. Izdelek vsebuje zelo fin droben prah s snežno belim leskom. Nikakor ne gre za zlati ali srebrni lesk, temveč za učinek zmrzali, ki se lesketa na soncu, zaradi česar je osnova zelo subtilna, nežna, naravna. Primeren je tako za srednje trde kot tudi za tanke, lomljive nohte, tako za utrjevanje kot grajen trajni lak. Popoln za francoski ali Baby Boomer stil.

Peach Gold Base 407 VIDEO

Zelo zanimiva barva breskve v kolekciji Glitter Base Cover. Slowianka Vendar ne gre za tipično, svežo breskev, temveč za breskev odtenek, ki se lomi z bež barvo. Vsebuje srednje velike bleščice, ki se med premikanjem roke zlato lesketajo in dajejo občutek gibanja delcev v bazi. Izdelek je primeren tako za utrjevanje naravnih nohtov kot tudi za njihovo nadgradnjo. Idealen za delo s srednje trdimi, tankimi in lomljivimi nohti. Naravna barva z nežnim efektom je velik plus baze Peach Gold Base.

Unicorn Skin Base 408 VIDEO

Ta barva baze je topla roza, prekinjena z breskvijo odtenkom. Unicorn Skin Base je roza breskev s kosmiči transparentne folije (UNICORN). To so raznobarvnimi delci, ki se lesketajo v različnih barvah: zlata, bakrena, roza, vijolična in barva sivke. Listki folije so zelo tanki, zato ne ustvarjajo nobene debeline na nohtih in se med nanosom ne čutijo. Podlaga močno utrdi naravne nohte, dobro se bo obnesla tako pri srednje trdih kot mehkih, lomljivih in občutljivih nohtih.

Shiny Marshmellow Base 409 VIDEO

Čudovita in subtilna, nežna, zelo svetla in maksimalno naravna mlečno roza barva. Popolnoma se zlije z barvo naravnega nohta ob predelih obnohtne koćice. Vsebuje drobne kosmiče folije, ki se lesketajo v različnih barvah: zlata, bakrena, vijolična, roza in barva sivke. Zahvaljujoč dejstvu, da je baza manj pigmentirana, je sijaj folij zagotovo močnejši. Izdelek močno utrdi naravne nohte, odličen je za srednje trde in mehke, lomljive in krhke nohte, ki jih je potrebno utrditi.

Glow Babyboomer Base 410 VIDEO

Tipična pudrasto roza v nežni in zelo svetli različici. Baza skriva okrogle, srednje velike delce bleščic, obarvane samo na eni strani, zaradi česar se čudovito lesketajo z odtenkom breskovo zlate, včasih roza, odvisno od vpadnega kota svetlobe. To ustvari vtis, da se delci premikajo po sredini baze. Efekt ni pretirano intenziven, baza pa je zelo nežna. Odlična izbira za Baby Boomer.

Natural Multicolor Base 411 VIDEO

Očarljiva, pudrasto roza, a ne tipično pastelna baza za permanentno lakiranje, s 50% pigmentacijo oziroma pokrivnostjo. Baza je nasičena z zelo majhnimi srebrno belimi delci, ki izgledajo kot beli kosmiči. Poleg tega vsebuje zelo fin holografski »cvetni« prah, ki se lepo sveti na svetlobi, zaradi česar je izjemno nežen in subtilen. Močno utrdi in ojača naravni noht, tako trd kot mehak ali lomljiv. Ta baza ustvari naraven videz trajno lakiranih nohtov.

Sparkling Champagne Base 412 VIDEO

Svojevrsten odtenek svetlo bež z pridihom šampanjca je baza za trajno lakiranje, ki je bogata z bleščicami. To je najbolj sijoča baza v celotni kolekciji Glitter Base Cover Line znamke Slowianka Nail Trends. Ta baza za permanentno lakiranje ima 60% pigmentacijo oziroma pokrivnost. Vsebuje zelo majhne, srebrne in bež kosmičke folije, ki zelo močno utripajo v svetlobi luči, pa tudi na dnevni svetlobi. Hybridna baza je idealna za naravne, krhke in lomljive nohte, pa tudi trde, zaradi česar je univerzalena za vse naravne nohtne plošče.

Pink Cloud Base 413 VIDEO

Edinstvena in zelo fenomenalna baza v temnejši rožnati barvi s polno okroglimi bleščičkami, ki se svetijo v beli barvi in ustvarjajo izviren efekt oblačka na nohtih. Vsebuje tudi večbarvne mini bleščice, ki se na svetlobi lesketajo v različnih barvah, največ pa je odtenka zlate, bakrene in nežno roza. Zaradi te kombinacije bleščic je Pink Cloud znamke Slowianka Nail Trends najbolj edinstven od vseh baz v kolekciji.

Siren Tail Base 414 VIDEO

Je sigurno favorit, Best Seller v kolekciji baz Slowianka. Siren Tail je ukradel srca nohtnih stilist že leta 2022, ko se je na trgu pojavil v obliki suhih bleščic. Ta baza za trajno lakiranje je bež breskev odtenek ali hladen odtenek breskve s kopico kosmičev v obliki raznobarvne folije nepravilnih oblik, ki dajejo čudovit lesketajoč efekt v popolnoma različnih barvah. Siren Tail je pravi dragulj med bazami.

Polyester Acrylate, Aliphatic Urethane Acrylate, Di HEMA Trimethylhexyl Dicarbamate, Poly (Ethylene Glycol) Phenyl Ether Acrylate, Acrylate Pesin, Triethylene Glycol. Dimethacrylate, HEMA, Hydroxycydohexy Phenyl, Ketone, Trimethylbenzoyl Diphenyiphosphire Oxide, Silica Caprylyl Silylate, p-Hydroxyanisole, +/- G 15850, C1 77891, 01 77742, CI77002, C1 45410, C145380, C1 47005.

Pred uporabo preberite etiketo. Lahko povzroči draženje kože! Preprečite stik z kožo! Preprečite stik z očmi! Pri uporabi nosite zaščitne rokavice! Hranite izven dosega otrok! Izdelek lahko uporabljajo samo za to usposobljene osebe! Uporabljajte v skladu z navodili! Samo za zunanjo uporabo! Hranite v zračnem prostoru! Ne izpostavljajte sončni svetlobi ali visokim temperaturam. Če se pojavi srbečica, rdečica ali oteklina, nemudoma prekinite z uporabo in poiščite zdravniško pomoč!

Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov: info@briljant.si

Słowianka Sp. z o o, Józefa Marcika 4, 30-503 Kraków, Poland

Oblikujemo naraven noht: odstranimo obnohtno kožico, matiramo površino nohtne plošče s polirnim blokom 240, nohtu odstranimo prah s ščetko in obrišemo s cleanerjem.

Nanesemo Ultra Bond, primer brez kisline in počakamo da se posuši na zraku.

Bazo najprej nanesemo v tankem sloju, ki ga vtiramo v nohtno ploščo. Nato nanesemo debelejši sloj, s katerim poskrbimo za gladkost nanosa in za pravilno obliko nohta.

Zaključevanje je odvisno od želenega efekta. Lahko nanesemo top za sijaj ali mat top, ki ga polimeriziramo po navodilih. Ali pa naredimo Baby Bommer ali francoski stil, kaj narišemo ipd. ter nato uporabimo top, glede na efekt, ki ga želimo.

Produkti, s katerimi se lepo kombinirajo baze Glitter Base Cover Slowianka:  Top No Wipe Holo, Top No Wipe Flash Gold, Top No Wipe Multicolor, Top Velvet Holo, Top No Wipe Unicorn, Arter White Paint, Ombre Set, Premium Magic Brush 9.

30 drugi izdelki v isti kategoriji: