DUO KONICE - POLNO POKRIVNE za MODEREN MANDELJ obliko

slow-DUOmandelj120

Nov izdelek

Nohtni stilist lahko bistveno zmanjša čas in trud, namenjen podaljševanju in korekciji nohtov, če namesto šablon za podaljševanje uporabi DUO FORMS, revolucionarno tehniko podaljševanja in korekcije nohtov s kalupi. Te konice za podaljševanje nohtov so zelo primerne tako za profesionalce kot za začetnike ter za vse vrste naravnih nohtov. V tej kategoriji najdete FULL Extreme Duo Forms Almond.

Več podatkov

19,95 €z DDV

Full cover Duo Tips moderne oblike so polno pokrivne umetne konice za moderni mandelj. Posnemajo moderne oblike, za katere je značilen »apex« izrazitejšega videza oziroma apex 30 %Full cover Duo Tips so polno pokrivne umetne konice za moderne oblike nohtov, kot je  modern mandelj, ruski mandelj, zožan kvadrat ali SLIM mandelj.

Zahvaljujoč tehniki podaljševanja in korekcije nohtov s kalupi lahko hitro in učinkovito ustvarimo tako vsakdanje kot umetniške stilizacije. Extreme Duo Form Almond v obliki mandlja Slowianka Nails Trends je še ena tehnika podaljševanja nohtov z gelom, poly gelom ali akril gelom.  Ali za korekcijo, kadar zaradi neželene smeri rasti nohta želimo popraviti obliko nohtaTehnika podaljševanja nohtov s umetnimi konicami (rečejo tudi šablonamiDUO FORMS omogoča hitro in zelo dovršeno podaljševanje in grajenje umetnih nohtov. Ta oblika kalupa je primerna za vse vrste naravnih nohtov.

Extreme Duo Form Almond tvori obliko zelo ozkega mandlja s podolgovato konico. Kalup extreme Duo Form Square je za večkratno uporabo in za več stilizacij. Niso pa primerne za avtoklav. Če je pri uporabi povrhnjica (kožica) stranke poškodovana ali če se odkrije mikoza - po enkratni uporabi zavrzite Extreme Duo Form Almond.

Praviloma jih uporabljamo v kombinaciji s akril gelom (poly gelom), tehnično pa se smejo uporabiti tudi z ali celo s trajnim lakom.

Komplet duo form ali kalupov je na voljo v eni škatli v 12-ih velikostih  (velikosti so primerne za ožje in širše nohtne ploskve). Ustrezajo naravnim nohtom z globokim tunelom (do 50% od ukrivljenosti), kot tudi tistim z veliko manjšim (od 10 do 30%). Zaradi teh lastnosti so mandljaste forme Extreme Duo Form zelo univerzalne in vsestranske. Na vrhu forme najdemo grafično podobo, ki nam pomaga določiti dolžino in obliko nohta, v katerega ga želimo podaljšati. Tako ni težko ustvariti nohte enake dolžine in oblike.

Zahvaljujoč tej tehniki podaljševanja in grajenja nohta ni potrebna velika obdelava oblike s pilico. Tovrstne forme bodo kot nalašč za trenutno modno tehniko podaljševanja nohtov Princess Nails (brokatni ombre pri obnohtni kožici).

Extreme Duo Form Almond se lahko uporablja tudi za umetniške podaljške, vključno z vitražno dekoracijo (ta tehnika omogoča "utapljanje" suhih rož, okraskov, školjk, folij).

Upoštevajte navodila! Hraniti izven dosega otrok!

Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov: info@briljant.si. Spletna stran: www.briljant.si

 Słowianka Sp. z o o, Józefa Marcika 4, 30-503 Kraków, Poland

Navodila za uporabo:


Pripravite noht, kot ste navajeni (ponavadi pripravimo obnohtno kožico in zmatiramo nohtno ploščo).

Odstranite prah s ščetko za prah, obrišete s cleanerjem (z dodanim dehidratorjem) ter nanesete primer Ultra Bond.

Nato nanesete bazo (BASE GEL) in utrjujete v lučki.

Po utrjevanju izbrete pravilno velikost konice ter jo napolnite s gelom, poly gelom ali akril gelom.

Pravilna velikost konice pomeni izbira dovolj velike konice.

Velikost preverimo tako, da uležemo konice v obnohtne kanale in preverimo, ali imamo med naravno nohtno ploskvijo in samo konico prazen prostor, ki ga bo zapolnil akril gel.

Konico pritisnete na noht in med držanjem utrjujete v lučki, praviloma 120 sekund.

Samo za poklicno in  profesionalno uporabo. 

30 drugi izdelki v isti kategoriji: