Base Gel - zelo tekoča baza Slowianka Povečaj

Base Gel - zelo tekoča baza

Nov izdelek

Vezni lak Base Gel je zelo tekoče konsistence in zato se uporablja za zagotavljanje dobrega oprijema in obstojnosti goste baze, gela, poly gela ali akril gela. Pri umetnih nohtih ali trajno lakiranih nohtih za dober oprijem potrebujete Base Gel, a ne pozabite, da potrebujete za stabilnost še eno od gostih baz ali material za podaljševanje umetnih nohtov, kot je gel ali akril gel. 

Več podatkov

15,95 €z DDV

Base Gel Slowianka vezni lak se uporablja za zagotavljanje dobrega oprijema in obstojnosti goste bazePreprečuje luščenje in odstopanje gostih baz ter materialov za podaljševanje umetnih nohtov, kot je gel ali akril gel (poly gel). Med ploščo naravnega nohta in med gosto bazo, gelom ali akril gelom ustvari dobro vez in skrbi za dober oprijem umetnega materiala.  

Ta baza je zelo redke konsistence, popolnoma samoizravnalna. Na naravnem nohtu ne ustvari nobene debeline nanosa (nanos je zelo tanek), prav tako pa se v celoti razlije in prilagodi po naravni nohtni plošči. Ta baza vsebuje keratin, kar prepoznamo po rahlo obarvanem tenu. Da se disperzijski sloj po sušenju ne vmeša v naslednji nanos (ali gosto bazo ali gel), se priporoča brisanje te baze s čistim čopičem ali celo suho vatico (blazinico), ki ne pušča dlačic. 

Primeren je tako za sistem trajnega laka, kot tudi za vse sisteme podaljševanja ali utrjevanja nohtov z gelom ali akril gelom.

Na voljo v 10ml steklenički.

Polyurethane Acrylate Oligomer, Hydroxypropyl Methacrylate, Hema, Hydroxycyclohexyl Phenyl Ketone, Trimethylbenzoyl Diphenylphosphine Oxide, CI 60725.

Pred uporabo preberite etiketo. Lahko povzroči draženje kože! Preprečite stik z kožo! Preprečite stik z očmi! Pri uporabi nosite zaščitne rokavice! Hranite izven dosega otrok! Izdelek lahko uporabljajo samo za to usposobljene osebe! Uporabljajte v skladu z navodili! Samo za zunanjo uporabo! Hranite v zračnem prostoru! Ne izpostavljajte sončni svetlobi ali visokim temperaturam. Če se pojavi srbečica, rdečica ali oteklina, nemudoma prekinite z uporabo in poiščite zdravniško pomoč!

Samo za profesionalno in poklicno uporabo! 

 Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov: info@briljant.si. Spletna stran: www.briljant.si 

Słowianka Sp. z o o, Józefa Marcika 4, 30-503 Kraków, Poland

Čas utrjevanja baze BASE GEL Slowianka (polimerizacija): Lučka UV 1 min / LED ali SUNPOWER 30 sek.

Bazo nanesemo na prej pripravljen noht (nežno zmatirajte naravni noht in ga oblikujte v želeno obliko). Nanos naj bo zelo tanek in naj se utrjuje po navodilih. Utrjujemo pod UV ali LED svetlobo 30 sek. Daljše utrjevanje ni priporočljivo. Nato se priporoča brisanje te baze s čistim čopičem ali celo suho vatico (blazinico), ki ne pušča dlačic ter še nekaj sekund utrjevanja v lučki. 

- TRAJNO LAKIRANJE: Pri trajno lakiranem nohtu nadaljujemo z gosto bazo, kot je Rubber Base, Woody Strong Base, Porcelain Base, Care Build Base ali gosto bazo iz linije obarvanih baz Stone Line.

- SISTEM GELA ali AKRIL GELA: Pri umetnih ali podaljšanih nohtih nadaljujemo s izbranim gelom ali akril gelom.

Samo za profesionalno in poklicno uporabo. 

CPNP: 3462342 Lak Gel VEZNI - Base Gel Slowianka

30 drugi izdelki v isti kategoriji: