BAZE in TOPI v TUBI 40ml

Nov izdelek

Eco-Dolewka BAZE IN TOPI so ekonomična in ekološka rešitev za manikirne salone, ki jo predlaga Slowianka Nail Trends. Tubica iz 96 % naravnega, ekološkega, obnovljivega sladkornega trsa je opeka v prizadevanju za zaščito naravnega okolja. Kaže tudi, kako oblikovanti zavest in proekološki odnos.

Več podatkov

55,95 €z DDV

Vezni Base Gel Slowianka v tubici 40ml

Uporablja se za zagotavljanje dobrega oprijema in obstojnosti goste bazePreprečuje luščenje in odstopanje gostih baz ter materialov za podaljševanje umetnih nohtov, kot je gel ali akril gel (poly gel). Med ploščo naravnega nohta in med gosto bazo, gelom ali akril gelom ustvari dobro vez in skrbi za dober oprijem umetnega materiala.  

Ta baza je zelo redke konsistence, popolnoma samoizravnalna. Na naravnem nohtu ne ustvari nobene debeline nanosa (nanos je zelo tanek), prav tako pa se v celoti razlije in prilagodi po naravni nohtni plošči. Ta baza vsebuje keratin, kar prepoznamo po rahlo obarvanem tenu. Da se disperzijski sloj po sušenju ne vmeša v naslednji nanos (ali gosto bazo ali gel), se priporoča brisanje te baze s čistim čopičem ali celo suho vatico (blazinico), ki ne pušča dlačic. 

Primeren je tako za sistem trajnega laka, kot tudi za vse sisteme podaljševanja ali utrjevanja nohtov z gelom ali akril gelom.

Gel VEZNI RUBBER Slowianka v tubici 40ml  RUBBER BASE GEL SLOWIANKA

Je bazni premaz iz kavčuka. Skrbi za dobro vezavo naravnega nohta s permanentnim lakom ali gelom. Zelo gosta baza, obstojna do 4 tedne.

Rubber base je vezni lak, ki ima gumijasto strukturo, primeren je tako za permanentno lakiranje nohte ali kot vezna podlaga pod gelom ali akril gelom. V zahvalo srednje gosti strukturi lahko nanašamo ta produkt v tankem ali debelejšem sloju in z njim dodatno ojačamo naravni noht ali popravimo njegovo obliko. Zelo primeren je tudi za pritrjevanje dekorativnih dodatkov, kot so perle, kamenčki, swarovski itd. Pri uporabi te baze uporaba primerja ni obvezna. Je pa priporočljiva in sicer uporaba brez kislinskega primerja ULTRA BOND. 

Tudi deformirana, neravna nohtna plošča se pri nanosu te baze v malo debelejšem sloju z efektom samo izravnave poravna in ojača, kar je zelo dobrodošlo pri trajnem lakiranju. Ima majhno disperzijo (lepljiv sloj) po utrjevanju in se po potrebi lahko obriše s čistim čopičem za gel.

VIDEO PRIKAZ NANOSA RUBBER BASE SLOWIANKA

GLAM zaključni lak gel SLOWIANKA v tubici 40ml

Top, ki je različica zaključnega lak gela brez disperzije NO WIPE, v katerega so dodane mikro bleščice. Kljub mikro bleščicam je top gladek, sijajen, brez disperzijskega sloja po utrjevanju. Njegova naloga je zaščititi barvo, ki jo popestri in vsakemu odtenku doda svoje vrsten sijaj.

Uporabimo ga lahko na katerikoli vrsti nohtov - gel, akril ali permanentni lak. Ne poka ali se kruši. Ne porumeni. Sijaj zdrži do 4 tedne.

Zaključni lak gel brez disperzije NO WIPE Slowianka v tubici 40ml TOP COAT NO WIPE SLOWIANKA

Redke konsistence ustvari gladko površino na katerikoli vrsti  nohtov - gel, akril, alkril gel, poly gel ali permanentni lak. Zaključni top gel zaščiti trajno lakirane nohte in umetne nohte ne poka ali se kruši. Zadnja zaključna plast modeliranja s topom NO WIPE skrbi za zaščito, hkrati pa na nohtu stvari dolgotrajen sijaj, ki zdrži do 6 tednov in ne rumeni. 

Karakteristike zaključnega sijaja:

• dolgotrajen sijaj, tudi do 6 tednov
• po utrjevanju nima nič disperzijskega sloja
• po utrjevanju je na dotik popolnoma gladek
• je redke konsistence in je samoizravnalen
• v LED lučki se polimirizira 60-120 sekund
• zahvaljujoč kavčuku je elastičen in ne poka
• uporaben tako na permanentno lakiranih nohtih, kot tudi na umetnih nohtih iz gela, akrila ali akril gela.

TEST Topa NO WIPE in njegove elastičnosti. 

NEW Top Coat No Wipe Slowianke je obogaten s komponentami, ki popravljajo mikro razpoke v strukturi. Posledično je nova formula našega prodajnega hita še bolj obstojna in dolgotrajna. Tudi sijaj je vzdržljiv dlje, sveti se dlje in je odporen na praske.

BASE GEL: Special acrylic polymers, diphenyl (2,4,6 – trimethylbenzoyl), phosphine oxide, acrylic monomer, inorganic pigment.

RUBBER BASE: Special acrylic polymers, diphenyl (2,4,6 – trimethylbenzoyl), phosphine oxide, acrylic monomer, inorganic pigment.

GLAM NO WIPE TOP COAT: Special acrylic polymers, dipgenil (2,4,6 - ttimethylbanzoyl) phosphine oxide, acrylic monomer inorganic pigment.

TOP COAT NO WIPE: Aliphatic Urethane Acrylate, Hydroxypropyl Methacrylate, Butyl Acetate, Ethyl Acetate, Ethyl Trimethylbenzoyl Phenylphosphinate, Acrylates Copolymer, Dimethicone, Styrene/Acrylate Copolymer

Pred uporabo preberite etiketo. Lahko povzroči draženje kože! Preprečite stik z kožo! Preprečite stik z očmi! Pri uporabi nosite zaščitne rokavice! Hranite izven dosega otrok! Izdelek lahko uporabljajo samo za to usposobljene osebe! Uporabljajte v skladu z navodili! Samo za zunanjo uporabo! Hranite v zračnem prostoru! Ne izpostavljajte sončni svetlobi ali visokim temperaturam. Če se pojavi srbečica, rdečica ali oteklina, nemudoma prekinite z uporabo in poiščite zdravniško pomoč!

Samo za profesionalno in poklicno uporabo! 

Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov: info@briljant.si. Spletna stran: www.briljant.si

Słowianka Sp. z o o, Józefa Marcika 4, 30-503 Kraków, Poland

Navodila za uporabo tubice:

- Zavrtite pokrovček v desno, da odprete odprtino na konici.

- Rahlo stisnite tubico in iztisnite željeno količino izdelka.

- Po uporabi zavrtite pokrovček v levo, da zaprete odprtino in preprečite iztekanje izdelka.

Čas utrjevanja baze RUBBER BASE GEL:

UV lučka: 30 sek 

LED lučka: 30 sek

Pri uporabi te baze primerji niso obvezni. Z uporabo cleanerja znamke Slowianka, ki vsebuje tudi dehidrator (NAIL PREP), boste noht na nežen in ne nevaren način zdehidrirali in to zadostuje. Samo v primeru nohtne plošče, pri kateri presodite, da je bolj mastna, priporočamo uporabo primerja ULTRA BOND Slowianka.

Čas utrjevanja baze BASE GEL:

UV lučka: 1 min 

LED lučka: 30 sek

Bazo nanesemo na prej pripravljen noht (nežno zmatirajte naravni noht in ga oblikujte v želeno obliko). Nanos naj bo zelo tanek in naj se utrjuje po navodilih. Utrjujemo pod UV ali LED svetlobo 30 sek. Daljše utrjevanje ni priporočljivo. Nato se priporoča brisanje te baze s čistim čopičem ali celo suho vatico (blazinico), ki ne pušča dlačic ter še nekaj sekund utrjevanja v lučki. 

- TRAJNO LAKIRANJE: Pri trajno lakiranem nohtu nadaljujemo z gosto bazo, kot je Rubber Base, Woody Strong Base, Porcelain Base, Care Build Base ali gosto bazo iz linije obarvanih baz Stone Line.

- SISTEM GELA ali AKRIL GELA: Pri umetnih ali podaljšanih nohtih nadaljujemo s izbranim gelom ali akril gelom.

Čas utrjevanja TOPOV:

UV lučka: 3 min
LED lučka: 60-90 sek

Kot že samo ime pove, tega topa ni potrebno brisati ali polirati. Ta top ni priporočljivo dotikati takoj po utrjevanju v lučki. Dotik se lahko zgodi šele po 30 sekundah. Enako velja za nanašanje olja za obnohtno kožico. 

CPNP: 3836881 Lak gel zaključni GLAM NO WIPE v tubi

CPNP: 3840784 Lak gel zaključni  NO WIPE v tubi

30 drugi izdelki v isti kategoriji: