Care Build Base - Lak gel vezni - Slowianka 10 ml Povečaj

Care Build Base - srednje trda kavčukova baza s keratinom

slow-CareBuildBase

Nov izdelek

Care Build Base je srednje gosta in srednje trda kavčukova baza, primerna za oslabelo nohtno ploščo, tanke nohte, poškodovane nohte in mehke nohte. Je keratinska vezna baza, najmočnejša, najtrša, najbolj obstojna baza med vsemi bazami v ponudbi Slowianka. Na voljo v 10ml steklenički.

Več podatkov

15,95 €z DDV

Care Build Base je trajni lak, vezni lak, baza ali osnova pri trajnem lakiranju. Ta baza je drugačna, kot ostale baze v ponudbi Slowianke Nail Trends. Gre za keratinsko bazo, ki dobro oskrbi vašo naravno nohtno ploščo pri sistemu trajno lakiranih nohtov.

Care Build Base vezna baza je najmočnejša, najtrša, najbolj obstojna baza med vsemi bazami v ponudbi Slowianka. Care Build Base bazni lak je bil ustvarjen posebej za ljudi, ki imajo oslabelo nohtno ploščo. Ta baza vsebuje keratin in ta poskrbi, da postane nohtna plošča trša, s tem pa bolj odporna na mehanske poškodbe. Nanos te baze nohte okrepi, poškodovano nohtno ploščo pa dogradi tam, kjer je to potrebno.

Uporaba te baze omogoča obstojnost permanentno lakiranih nohtov do 4 tedne. Uporablja se samo v sistemu trajnega laka oziroma permanentnega laka in ni namenjena sistemom podaljševanja umetnih nohtov s gelom ali akril gelom, ker je njegova osnova pretrda.

Povzetek Care Build Base:

- Bazo Care Build Base uporabljamo samo pri sistemu trajnega oziroma permanentnega lakiranja za ojačanje naravne nohtne plošče.

- Baza Care Build Base je namenjena mehkim, tankim, krhkim, deformiranim nohtom.

- Nanos baze Care Build Base ne sme biti preveč tanek, saj je ta baza zelo trda.

- Ta baza Care Build Base ni primerna kot osnova pri podaljševanju in gradnji umetnih nohtov s gelom ali akril gelom.

- Ta baza Care Build Base ima po utrjevanju disperzijo, to je lepljiv sloj. Pred nanosom barvnega trajnega laka se lahko obriše s čistim čopičem, ni pa obvezno.

- Care Build Base vsebuje keratin in ta lahko pri dolgotrajni izpostavljenosti UV/LED svetlobi, porumeni.Če baza Care Build Base po utrjevanju v vaši lučki ohrani visok del disperzije (lepljivega sloja), se priporoča matiranje te baze s uporabo čistega čopiča. Če se disperzija ne odstrani, se ta lahko prebije skozi nanos barvnega laka in v barvnem laku povzroči rumene fleke ali bledenje barve.

- Baza Care Build Base je neverjetno trda, ne poka, se ne kruši, je zelo trpežna in obstojna vse do 4-ih tednov.

VIDEO Care Build Base 

VIDEO Care Build Base 

Polyurethane Acrylate Oligomer, Hydroxypropyl Methacrylate, Hema, Hydroxycyclohexyl Phenyl Ketone, Trimethylbenzoyl Diphenylphosphine Oxide, CI 60725.

Pred uporabo preberite etiketo. Lahko povzroči draženje kože! Preprečite stik z kožo! Preprečite stik z očmi! Pri uporabi nosite zaščitne rokavice! Hranite izven dosega otrok! Izdelek lahko uporabljajo samo za to usposobljene osebe! Uporabljajte v skladu z navodili! Samo za zunanjo uporabo! Hranite v zračnem prostoru! Ne izpostavljajte sončni svetlobi ali visokim temperaturam. Če se pojavi srbečica, rdečica ali oteklina, nemudoma prekinite z uporabo in poiščite zdravniško pomoč!

Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov: info@briljant.si. Spletna stran: www.briljant.si

Słowianka Sp. z o o, Józefa Marcika 4, 30-503 Kraków, Poland

1. Pripravite nohtno ploščo tako kot ste navajeni. Ponavadi jo nežno zmatiramo s blok pilo, s ščetko odstranimo odvečni prah ter noht obrišemo s Cleanerjem.

2. Na pripravljeno nohtno ploščo nanesite tanko plast Care Build Base, nato jo utrjujte od 30 do 60 sekund v UV / LED lučki, odvisno od debeline nanosa.

3. Po potrebi nanesite drugi sloj te baze. Utrjujte od 30 do 60 sekund v UV / LED lučki, odvisno od debeline nanosa.

4. Po utrjevanju po potrebi oblikujte noht s pilo. V tem primeru s ščetko odstranite odvečni prah ter noht obrišite s Cleanerjem.

5. Nanesite sloj barvnega trajnega laka v izbrani barvi in ga utrjujte v lučki po navodilih. Nanos po potrebi ponovite.

6. Na koncu nanesite tanek sloj Top Coat No Wipe / Top Velvet / Top Glam - odvisno od stila, ki ga želite doseči. Zaključni sloj utrjujte v lučki po navodilih.

Samo za profesionalno in poklicno uporabo.

 CPNP: 3370635 Lak gel vezni - Care Build Base Slowianka 

30 drugi izdelki v isti kategoriji: