Akril gel z efekti - ARCYL GEL Slowianka 30 ml

Nov izdelek

Akril geli z efekti Slowianka so goste, gumijaste konsistence v original pakiranju črne tubice 30 ml.  Akril gel je kombinacija dveh sistemov v enem. Super izbira za vse, ki iščete stabilnost in obstojnost modelaže umetnih nohtov.  V tej kategoriji boste našli kamuflažni, mlečni in prozorni akril gel z dodatki, ki bodo dodali novo noto vaši stilizaciji. 

Več podatkov

24,95 €z DDV

Štirje popolnoma novi Acrygeli Slowianka Nail Trends so nekaj, kar vas bo prevzelo. Da vam ta kvaliteten akril gel čim bolj približamo, smo ga zapakirali v 30 g tubice. Nova linija akril gelov Slowianka vam nudi nove efekte in udobje pri delu.


AcryGel Lilly VIDEO je prevleka v barvi breskve, ki vsebuje hladno - rožnate, sijoče delce. Topel, breskev odtenek, je v kontrastu s hladnim sijajem delcev, kar povzroča nastanek "efekta kameleona". Pokrivnost tega akril gela se giblje med 70 % in 80 %. Odvisno je od debeline plasti, ki jo nanese nohtni stilist. Acrygel Lilly je kljub sijočim dodatkom prefinjen, subtilen, enoten izdelek. AcryGel Lilly ne bo navduševal le v zimskih, pustnih, silvestrovih in božičnih stajlingih. Elegantno in zanimivo bo videti tudi kot vsako dnevna izbira umetnih nohtov. Barva breskve je nevpadljiva in se odlično poda k vsemu. AcryGel Lilly bo zaradi svojih toplih in hladnih tonov videti čudovit ob vsaki luči, v katerem koli dnevu in v kateri koli kombinaciji. AcryGel Lilly bodo verjetno izbrali navdušenci nad klasiko in eleganco, ki imajo radi diskreten sijaj. Zaradi svoje prožne strukture je zelo primeren za krepitev naravnega nohta, saj se poveže z naravno nohtno ploščo.


AcryGel Rosie VIDEO je izdelek temno rožnate barve. Vsebuje delce, večje od tistih v AcryGelu Disco, AcryGelu Blanca ali AcryGelu Lilly. Delci vmešani v akril gel se ne lesketajo srebrno ali zlato, ampak belo. Zaradi teh lastnosti AcryGel Rosie je kljub dekorativnemu dodatku eden najbolj elegantnih AcryGelov iz Slowianka Nails Trends. Odvisno od debeline plasti akril gela, ki jih nanese nohtni stilist, se pokritost izdelka giblje med 70% in 80%. Barva Rosie izgleda čudovito tudi kot samostojni odtenek na nohtih. AcryGel Rosie bodo izbrali kupci, ki so zvesti tradiciji in diskretnemu šarmu svetleče rožnate barve.


AcryGel Disco VIDEO je prozoren AcryGel, katerega glavne sestavine so biserni, okrogli delci različnih velikosti (majhni, srednji, veliki). Lesketajo se v različnih bisernih odtenkih. Zelo so vidne, saj je osnova AcryGela popolnoma prozorna in nič mlečna. Zaradi svoje goste konsistence in delcev omogoča visoko prekrivnost, naravni noht pa je skoraj neviden. AcryGel Disco bo kot nalašč za podaljševanje nohtov, pa tudi za oblikovanje 3D francoske konstrukcije. Kot že ime pove, bo ta izdelek primeren za izhode in nore večere. Pod umetno svetlobo najlepše pokaže svoj značaj. Svetleči delci vas spodbujajo k uporabi tega izdelka pri ustvarjanju prazničnih in zimskih stilizacij. Najbolje bo deloval kot dodatek k drugim barvam (npr. na enem ali dveh nohtih). AcryGel Disco bodo izbrale ženske, ki rade občasno eksplodirajo in ne poznajo dolgčasa.

AcryGel Blanca VIDEO je mlečno bele barve. Glede na debelino nanesenih slojev se stopnja pokritosti giblje med 70% in 80%. Ta izdelek lahko imenujemo "snežni gel", ker vsebuje snežno bele drobne delce. Sijejo svetlo belo, kar daje površinam nohtov učinek, podoben snegu. AcryGel Blanca bo kot nalašč za stajling prazničnega obdobja, karnevala - silvestrovanja, zime. Najlepše bo videti pri dnevni svetlobi, predvsem na prostem, po možnosti v zimski pokrajini. Kot en sam poudarek na nohtu bo vašim stilizacijam dodal sijaj, lahkotnost in radovednost. Z njim lahko naredite tudi celoten stajling, tak videz bo kot nalašč za večerni čas ali za posebne priložnosti. AcryGel Blanca bo všeč strankam, ki imajo radi sijoče, zanimive, izvirne, svetle sloge. 

P102 Hraniti zunaj dosega otrok.
P103 Pred uporabo preberite etiketo.
P302 Pri stiku s kožo.
P305 Pri stiku z očmi.
P352 Umiti z veliko vode.
P313 Poiščite zdravniško pomoč/oskrbo
P404 Hraniti v zaprti posodi
P410 Zaščititi pred sončno svetlobo

Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov: info@briljant.si. Spletna stran: www.briljant.si

Słowianka Sp. z o o, Józefa Marcika 4, 30-503 Kraków, Poland

Navodila za uporabo POLY GELA in AKRIL GELA - revolucije pri podaljševanju nohtov (možnosti uporabe je še veliko, tukaj je samo nekaj osnovnih napotkov):

Ker je Polygel zelo gost material, ga nanašamo podobno kot akril. Je zelo močan, obstojen in prilagodljiv ter se odlično prilagaja naravni plošči.

Čas utrjevanja (polimeriziranja): LED - 60 sekund, UV - 120 sekund. Noht narejen z akril gelom se lahko tudi stiska z "PINCH-em".

Če je debelina nanosa večja, se priporoča sušenje tudi do 4 minute. Ali pa se nanaša v dveh tanjših nanosih.

Kratka navodila modeliranja nohta z akril gelom: na pripravljen noht nanesemo brez kislinski primer ULTRA BOND, ki se suši na zraku. Brez dotika kožice nanesemo bazo BASE GEL in jo utrjujemo v lučki 30 sekund. S leseno palčko zajamemo kroglico akril gela in jo položimo na noht. Čopič pomočimo v tekočino za modeliranje akril gela (ali cleaner) in z navlaženim čopičem oblikujemo kroglico polygela toliko časa dokler nismo zadovoljni z obliko nohta. V kolikor se čopič med delom lepi na akril gel, ga ponovno pomakajte v polygel liquid ali clener. Ko zaključite z oblikovanjem poli gela, pustite da se polimerizira v lučki. Obrišite z cleanerjem in oblikujte noht s pilo.

Z polygelom lahko podaljšujemo noht z pomočjo šablon, umetnih konic, dual šablon (kalupi). Akril gel je gost in je idealen material za korekcijo, saj lahko obliko nohta popravimo brez šablone ali konice. Prepustite se svetu akril gelov in spoznajte ta gost in močan material, ki ne peče pri polimerizaciji, je prilagodljiv in fleksibilen, uporaben za vse tehnike podaljševanja in modeliranja nohtov, za korekcije in popravila nohta in pri oblikovanju potrebuje minimalno količino piljenja.

Navodila za uporabo po sistemu silikonskih konic SLOWIANKA:

- nohtno ploščo pripravimo kot ponavadi: jo zmatiramo, oblikujemo naravni prosti rob nohta, odstranimo odvečno obnohtno kožico
- odstranimo prah, obrišemo z alkoholom ter nanesemo bazo Rubber base Slowianka
- izberemo primerno velikost silikonske konice
- akril gel stisnemo iz tube direktno na hrbtno stran konice in ga oblikujemo s čopičem
- namestimo na naravni noht z rahlim pritiskom ter utrjujemo v lučki
-odstranimo disperzijski sloj, noht po potrebi oblikujemo s pilo granulacije 240-240 ter zaključimo s topom

Čas utrjevanja: LED - 60 sek, UV - 120 sek

Noht narejen z akril gelom se lahko tudi stiska z "PINCH-em". Samo za profesionalno in poklicno uporabo.

30 drugi izdelki v isti kategoriji: