Dark Cover (POLY-ACRYL GEL NUDE BEŽ barve) - AKRIL GEL V TUBI SLOWIANKA

slow-DarkCover

Nov izdelek

Popoln odtenek za ljudi s srednjo ali temno poltjo - Dark Cover akril gel znamke Slowianka. Najtemnejša barva med pokrivnimi akril geli je nude bež. Dark Cover je nastal na željo strank, ki so želele prekrivni bež odtenek tudi v sistemu akril gela. Zahvaljujoč prekrivnosti na ravni 80 - 90% lepo prekrije linijo nasmeha naravne nohtne plošče in točk rasti

Več podatkov

54,95 €z DDV

Popoln odtenek za ljudi s srednjo ali temno poltjo - Dark Cover akril gel znamke Slowianka. Najtemnejša barva med pokrivnimi akril geli je nude bež. Dark Cover je nastal na željo strank, ki so želele prekrivni bež odtenek tudi v sistemu akril gela. Zahvaljujoč prekrivnosti na ravni 80 - 90% lepo prekrije linijo nasmeha naravne nohtne plošče in točk rasti VIDEO

Ta barva je enaka najbolj prodajanim gel izdelkom drugih sistemov: gostemu gelu Smoky Cover in Creamy Butter ter gradilni bazi kolekcije Stone Cover Base, to je Ruby.

Univerzalen izdelek v salonskem delu, popoln tako za podaljševanje nohtov kot za krepitev naravnih nohtov. Prekrivni akril Dark Cover znamke Slowianke je primeren za gradnjo umetnih nohtov na šablone kot tudi za metodo Duo Forms.

Je univerzalen izdelek za salonsko delo, ki pa od stilista zahteva poznavanje ustrezne metode nanašanja akril gela, ki se bistveno razlikuje od metode podaljševanja s klasičnimi geli. Spominja na tehniko nanašanja akrila. 

Delo z akril gelom je zelo prijetno, izdelava umetnih nohtov oziroma utrjevanje naravnih nohtov pa izjemno hitra. Izdelek ne reagira na temperaturne spremembe, kot je to pri gelih, in zaradi konsistence plastelina ne steče v predel obnohtne kožice.

Stilist ima 100% nadzor nad strukturo in obliko nohta, kar mu uspe le s čopičem, brez uporabe pilice. Dark Cover je kot nalašč za podaljševanje in gradnjo v enem odtenku, kot tudi za različne vrste tehnike grajene francoske.

Akril med eksotermno reakcijo v svetilki zelo dobro absorbira toploto in tako stranko razbremeni neprijetnega pekočega občutka na nohtih. To je velik plus za občutljive stranke s tanko nohtno ploščo.

V priročni tubici 60g.

Za uporabo tega izdelka potrebujete naslednje izdelke: Master Brush 6, palčke, čistilo/cleaner, pilica 180/240, blok za poliranje 240/240, mini buffer 180, Base gel, Ultra Bond, Top Coat No Wipe, škarjice, Duo Forme ali šablone.

Acrylates Copolymer, Ethyl Methacrylate,  Polyethylene Terephthalate, Trimethylolpropane Triacrylate, Dimethicone, Microcrystalline Wax.

Pred uporabo preberite etiketo. Lahko povzroči draženje kože! Preprečite stik z kožo! Preprečite stik z očmi! Pri uporabi nosite zaščitne rokavice! Hranite izven dosega otrok! Izdelek lahko uporabljajo samo za to usposobljene osebe! Uporabljajte v skladu z navodili! Samo za zunanjo uporabo! Hranite v zračnem prostoru! Ne izpostavljajte sončni svetlobi ali visokim temperaturam. Če se pojavi srbečica, rdečica ali oteklina, nemudoma prekinite z uporabo in poiščite zdravniško pomoč!

Samo za profesionalno in poklicno uporabo! 

Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov: info@briljant.si

Słowianka Sp. z o o, Józefa Marcika 4, 30-503 Kraków, Poland

- Naravni noht pripravimo za podaljševanje ali korekcijo.

- Na naravne nohtne plošče nanesemo pripravne tekočine, kot so cleaner, dehidrator, primer Ultra Bond in bazo Base Gel.

- Za razporejanje materiala uporabljamo čopič Master Brush 6, ki ga navlažimo s Cleanerjem, da postane mehak in prožen, izdelek pa se pod njim lepo razmaže in se ne lepi.

- V primeru podaljševanja priložimo šablono. Iztisnimo majhno količino izdelka neposredno na naravni noht ter izdelamo podaljšek. Polimeriziramo v lučki. 

- Za razporejanje materiala uporabljamo čopič Master Brush 6, ki ga navlažimo s Cleanerjem, da postane mehak in prožen, izdelek pa se pod njim lepo razmaže in se ne lepi.

- Noht zgradimo v želeno obliko, uporabimo čopič in Cleaner. 

- Podaljšek in gradnjo lahko tudi združimo v en korak.

- Material polimeriziramo v LED lučki Slowianka 2 minuti ali v UV lučki 3 minute.

- Šablono v primeru podaljševanja odstranimo in obrišemo disperzijski sloj s Cleanerjem. 

- Če nohti nimajo prave oblike, obliko nohta popravimo s pilico 180/240.

- Umeten noht spoliramo z polirnim blokom in ga obrišemo s Cleanerjem.

- Nadaljnji koraki so odvisni od končnega stajlinga, ki ga želimo doseči: baby boomer, barvan noht z trajnim lakom, francoski stil, NAIL ART. 

-nanesimo izbrani top in utrdite v lučki v skladu z navodili izdelka.

Samo za profesionalno in poklicno uporabo! 

30 drugi izdelki v isti kategoriji: