CONSTANT CLEAR UV/LED CC GEL SLOWIANKA Povečaj

CONSTANT CLEAR UV/LED CC (gost prozoren) GEL

Nov izdelek

Constant Clear CC Gel je prozoren gel z odličnim oprijemom na naravne nohte. Uporaben je prav za vse, za podaljševanjeza modeliranje nohtov, za utrjevanje naravnih nohtov in za korekcijo. Ljubiteljice grajenih bleščic boste navdušene. In ker je gost, lahko z njim elegantno popravimo obliko nohta pri korekciji, brez šablone. Tiste ki nohte "pinchate", vas bo navdušila njegova elastičnost. 

Več podatkov

20,95 €z DDV

Pinching Gel je primeren za tiste, ki vam je tunel nohta zelo pomemben. Do prave oblike nohta vas vodi že pravilno postavljena šablona, a da je tunel res perfekten in da tak tudi ostane, lahko dosežemo z uporabo "pincha". Za ta UV / LED prozoren gel Constant Clear CC Slowianka je značilna elastičnost in odlično sodeluje s "pinchom". 

Ker je gel transparenten, z njim dosežete absoluten oprijem in obstojnost. Ker je transparenten, bo super izbira za vse, ki radi gradite bleščice ali izdelujete grajene francoske

Gel je zelo gost, puding strukture (jelly type gel) in ne teče. Za njegov nanos priporočamo tehniko nanosa "one touch".

VIDEO UV / LED PROZOREN GEL CONSTANT CLEAR CC SLOWIANKA

Aliphatic Urethanediacrylate, Isopropylidenediphenyl Bisoxyhydroxypropyl Methacrylate, Di-HEMA, Trimethylhexyl Dicarbamate, Triethylene Glycol Dimethacrylate, Trimethylolpropane Triethoxy Triethoxy Triacrylate, Hydroxycyclohexyl Phenyl Ketone, Methylbenzoylformate, Ethylhexylacrylate, Aliphatic Urethanediacrylate, Triphenyl Phosphite, Polyethyleneglycol200diemethacrylate, P-Hydroxyanisole, CI 60725

Pred uporabo preberite etiketo. Lahko povzroči draženje kože! Preprečite stik z kožo! Preprečite stik z očmi! Pri uporabi nosite zaščitne rokavice! Hranite izven dosega otrok! Izdelek lahko uporabljajo samo za to usposobljene osebe! Uporabljajte v skladu z navodili! Samo za zunanjo uporabo! Hranite v zračnem prostoru! Ne izpostavljajte sončni svetlobi ali visokim temperaturam. Če se pojavi srbečica, rdečica ali oteklina, nemudoma prekinite z uporabo in poiščite zdravniško pomoč!

Anja Fijavž s.p.
Na vasi 12B
3205 Vitanje

Telefon: 031 631 981
Elektronski naslov: info@briljant.si
Spletna stran: www.briljant.si

Słowianka Sp. z o o, Józefa Marcika 4, 30-503 Kraków, Poland

Čas polimeriziranja za PINCHANJE: 15-60 sek.

Čas polimerizacije: UV/LED/CCFL 2 min.

Samo za profesionalno in poklicno uporabo. 

 CPNP: 2861164 Gradilni gel CC Constant Clear Slowianka

30 drugi izdelki v isti kategoriji: