Gradilni geli (gosti) 10 izdelkov.

 • 24,95 €

  Nova kolekcija štirih svileno maslenih gradilnih gelov nove generacije Slowianka. »Silky Butter« geli so geli za podaljševanje in grajenje umetnih nohtov, za korekcijo ali za utrjevanje naravnih nohtov, so kamuflažno pokrivni med 70-80 %, za vse vrste stilov, francoskih in baby boomerjev. Kolekcija vsebuje Creamy Bloom, Creamy Vanilla, Creamy Butter in...

  Na zalogi
 • 24,95 €

  Smoky Cover Gel SLOWIANKA je kamuflažni gel temnejšega tena. Je samoizravnalen pri sistemu nanašanja "ONE TOUCH" in pri modeliranju ne teče. Smoky je kamuflažni gel, primeren za »pinchanje« ali oblikovanje nohtov s stiskanjem, z njim umetne nohte podaljšujemo in gradimo. Ker je gost, ga lahko uporabite tudi pri korekciji, za popravljanje oblike nohta ter...

  Na zalogi
 • 24,95 €

  Lumino Cover Gel SLOWIANKA je kamuflažni gel svetlejšega tena. Je samoizravnalen pri sistemu nanašanja "ONE TOUCH" in pri modeliranju ne teče. Lumino je kamuflažni gel, primeren za »pinchanje« ali oblikovanje nohtov s stiskanjem, z njim umetne nohte podaljšujemo in gradimo. Ker je gost, ga lahko uporabite tudi pri korekciji, za popravljanje oblike nohta. 

  Na zalogi
 • 20,95 €

  Constant Clear CC Gel je prozoren gel z odličnim oprijemom na naravne nohte. Uporaben je prav za vse, za podaljševanje, za modeliranje nohtov, za utrjevanje naravnih nohtov in za korekcijo. Ljubiteljice grajenih bleščic boste navdušene. In ker je gost, lahko z njim elegantno popravimo obliko nohta pri korekciji, brez šablone. Tiste ki nohte "pinchate",...

  Na zalogi
 • 20,95 €

  Dry Cover Natural Slowianka je gost kamuflažni gel temnejšega kožnega tena. Z njim lahko podaljšujemo nohte na šablono ali z DUAL FORMO. Primeren je za modeliranje, grajenje nohtov. Za grajenje naravnih nohtov ali podaljšanih nohtov. Njegova največja vrlina je grajena posteljica pri grajeni francoski. Najlepše se nanaša po sistemu ONE TOUCH. 

  Na zalogi
 • 54,95 €

  Kremasto samoizravnalni gel za podaljševanje in oblikovanje umetnih nohtov v mlečno roza naravnem odtenku. Čudovit, roza odtenek Milky Rose je kot nalašč za naraven efekt, saj ni pokriven in ohranja videz naravne nohtne plošče. Delo z Milky Rose naj bo mehko in nežno, saj ni ne preveč in ne premalo tekoč.

  Na zalogi
 • 20,95 €

  Soft White Slowianka Nail Trends 50 gr je mlečno bel gradilni gel za umetne nohte, ki se uporablja za perfektno linijo francoske pri izgradnji grajene francoske linije. Namenjen je za salonsko delo in za tekmovanja, predvsem za podaljševanje na šablono.

  Na zalogi
 • 20,95 €

  Kremast gel za podaljševanje in oblikovanje umetnih nohtov v roza naravnem odtenku. Čudovit, roza odtenek COMBI PINK gela je kot nalašč za naraven efekt, saj je pol pokriven in delno ohranja videz naravne nohtne plošče. Delo z COMBI PINK naj bo mehko in nežno, saj ni ne preveč in ne premalo tekoč. Primeren tudi za nežno različico tapkanega BABY BOOMER-ja. 

  Na zalogi
 • 24,95 €

  Competition White Modeling gel UV/LED Slowianka Nail Trends je bel gradilni gel za umetne nohte, ki se uporablja za perfektno linijo francoske pri izgradnji grajene francoske linije. Namenjen je za salonsko delo in za tekmovanja, predvsem za podaljševanje na šablono.

  Na zalogi
 • 20,95 €

  Gost, pigmentiran, pokriven gel, namenjen izdelavi francoske manikire in sicer zakrivanju prosojnosti prostega roba. Obnaša se kot kamuflažna barva, ki zakriva prehod iz nohtne posteljice v prosti rob. S tem poenoti odtenek nohtne plošče in omogoča izris francoske linije po liniji, ki si jo sami izberemo (ne po liniji naravnega prostega roba).

  Ni na zalogi
Prikazujem 1 - 10 od 10 izdelkov