Bikini Party 2 COLLECTION (420-424)

Nov izdelek

Kje iskati sonce? Pri nas, z drugim delom kolekcije Bikini Party, ki bo popestrila vaše poletne nohte v norih neon odtenkih, ki smo jih nasičili s FLASH EFEKTOM v 70 %. Lahko jih nanašate v dveh slojih. Ali popolno prekrivnost dosežete že z enim slojem Bikini Party 2, z predhodnim nanosom podobnih odtenkov lakov iz kolekcij Bubble Gum in Color Therapy.

Več podatkov

11,95 €z DDV

Karakteristike linije Bikini Party 2:

- prijetna, kremasta tekstura in viskoznost so idealne za delo nohtne stilistke.

- vsebnost bleščečih delcev in pisanih bleščic, predstavljajo 70 % hibrida.

- material je neonski, a prosojen, kar ne zavira sijaja delcev.

- Izdelek je malo gostejši v primerjavi z standardnimi trajnimi laki, zato ne uhaja v predel kožice. To stilistki močno olajša delo, sploh poleti, ko temperatura ozračja vpliva na materiale, da so bolj tekoči.

- material je nasičen z delci. Prvi nanos da polovično pokrivnost. Drugi nanos daje polno pokrivnost delcev. Uporabna sta oba načina, lahko jih nanašamo na sorodni odtenek trajnega laka ali brez barvne podlage.

- utrjevanje FLASH neonov v 48 W LED lučki Slowianka Nail Trends traja 30 sekund,

- lepljiva plast, disperzija, ki je nastala po utrjevanju v lučki, je minimalna ali je skoraj ni.

420 Explosive Orange VIDEO

Pravi hit druge edicije Bikini Party znamke Slowianka Nail Trends, najbolj prodajane kolekcije trajnih lakov s FLASH EFEKTOM. Izjemno ekspresivna, poletna in vroča, neonska Explosive Orange, ki se fenomenalno lesketa z odtenki rumene in oranžne. Vsebuje flash piramide, oranžno-bakrene lesketajoče se delce ter sočno, rumeno-oranžno podlago. Sanjska barva za poletne stilizacije, ki spominjajo na ogenj in zahajajoče sonce.

421 Colorful Cocktail VIDEO

Fenomenalen učinek močnega odseva in zelo globoka, mega intenzivna barva jajčevca – vijolična, če ne celo fluorescenčno vijolična. To je čudovit barviti koktajl, neverjetno ekspresivna barva v drugi izdaji Bikini Party znamke Słowianka Nail Trends. Flash delci se na umetni svetlobi močno odsevajo in lesketajo v vijolični, mornarsko modri in roza barvi- dajejo čudovit efekt večbarvnosti. Umetni nohti s to barvo so pravi hit.

422 Bright Night VIDEO

Zelo intenzivno in neverjetno globoko neonsko modro-vijolično črnilo. Svetla noč it hibrid iz fenomenalne druge izdaje kolekcije Bikini Party iz Słowianka Nail Trends, zelo močan nasičen z bliskovitimi delci, ki odbijajo svetlobo in se lesketajo v mornarsko modri, ultramarin in v mehki svetlobi lesketajo v nežnem modrem brokatu. Celota ustvari edinstven globok učinek noč na nohtih, osvetljenih z milijoni zvezd. Total must have to poletje!

423 Electric Turquoise VIDEO

Spominja na čudovito obalo lagune, čudovit turkizen neon odtenek z FLASH EFEKTOM, eden izmed najlepših v drugi izdaji Bikini Party kolekcije znamke Slowianka Nail Trends. V njej so bleščeči odtenki lagune, ki odseva svetlobo kot ogledalo in mikro delci, ki se nenehno svetlikajo v modrikastem odtenku. Neonska barva o kateri lahko sanjamo.

424 Gold Sun VIDEO

Praznično sonce na vaših nohtih? ja! Zahvaljujoč neonskemu hibridu Gold Sun Slowianka Nail trendi. Očarljiva rumeno-limonasta barva ali raje hladna limona z rahlim odtenkom zelene. Vsebuje rumene flash bleščice, ki se lesketajo v bakreno-akvamarin barvi. Ima efekt močnega, sončnega zlata in intenzivne barve rumene. Enostavno se mu ne moreš upreti.

Polyester Acrylate, Aliphatic Urethane Acrylate, DiHEMA Timettyheryl Dicarbamate, Poly(Ethylene Glycol) Phenyl Ether Acrylate, Acrylate Resin, Triethylene Glycol Dimethacrylate, HEMA, Hydroxycydohexyl Phenyl Ketone, Trimethy/benzoy/Diphenyiphosphine Oxide, Slica Caprytyl Silylate, p-Hydroxyanisole, +/- 0 15850, C1 77891, C 77742, CI77002, CI45410, 045380, C 47005.

Pred uporabo preberite etiketo. Lahko povzroči draženje kože! Preprečite stik z kožo! Preprečite stik z očmi! Pri uporabi nosite zaščitne rokavice! Hranite izven dosega otrok! Izdelek lahko uporabljajo samo za to usposobljene osebe! Uporabljajte v skladu z navodili! Samo za zunanjo uporabo! Hranite v zračnem prostoru! Ne izpostavljajte sončni svetlobi ali visokim temperaturam. Če se pojavi srbečica, rdečica ali oteklina, nemudoma prekinite z uporabo in poiščite zdravniško pomoč!

Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov: info@briljant.si

Słowianka Sp. z o o, Józefa Marcika 4, 30-503 Kraków, Poland

Barvo nanesemo neposredno na matiran in z cleanerjem obrisan umetni noht iz gela ali akril gela, ali na bazo za grajen trajni lak (v primeru manikure z trajnim lakom) ali na trajni lak sorodnega odtenka.

- nanesite prvo plast, zelo tanko, izdelek razporedite v predelu obnohtne kožice. Čopiča na sredini nohta ne pritiskajte premočno, temveč trajni lak nanašajte z lahkotnimi dotiki. Tako se vsi delci lepo zlijejo v globino izdelka. Močneje pritisnite  ob straneh nohta, s čimer preprečite, da bi na robovih nohta obstalo preveč materiala, ki bi se lahko zlil v nohtne kanale;

30 sekund sušite v 48 W LED lučki Slowianka;

- nanesite drugi sloj in ponovno sušite 30 sekund;

- za zaključek stajlinga priporočamo Top Flash Gold, s katerim bodo flash delci enakomerno zasijali še bolj intenzivno.

Samo za poklicno in profesionalno uporabo.

Priporočeni izdelki za souporabo: Bubble Gum, Top Coat No Wipe Flash, Top Coat No Wipe Unicorn, Top Coat No Wipe Multicolor, ostali topi z bleščicami.

30 drugi izdelki v isti kategoriji: