Fling Pink Collection (472-477)

Nov izdelek

Z roza hibridnimi laki kolekcije Trends Fling Pink Slowianka Nail v svojo ponudbo ne uvajate le spomladanskih trendov pri barvanju trajno lakiranih in umetnih nohtov, temveč tudi izdelke, idealne za poslikavo nohtov in neverjetno ustvarjalnost. Barvna zbirka kolekcije lakov vam omogoča ustvarjanje neštetih pomladnih stilov, ki bodo navdušili vsako stranko kozmetičnega salona.

Več podatkov

11,95 €z DDV

Fling Pink, Slowianka Nail Trends ne ponuja le široke izbire popolnih barv lakov za pomlad, ampak vam daje tudi priložnost, da raziskujete pomladne trende oblikovanja nohtov s pridihom individualizma. Od svetlih pastelov, preko intenzivnih odtenkov rožnate, do temnih, nasičenih barv, kot je Berry Pink, je ta kolekcija zasnovana tako, da lahko vsaka ženska najde svojo modno barvo za pomlad 2024. Z izbiro kolekcije barvnih permanentnih lakov Fling Pink izberete dolgo obstojnost. Hibridna manikura, ki ne poudari le individualnosti in stila, ampak zagotavlja tudi vzdržljivost in lepoto, kar ustreza najnovejšim trendom v svetu trajno lakiranih nohtov in nohtov zgrajenih z gelom ali akril gelom. To je naložba v manikuro, ki bo preživela vse pomladne izzive in vsaki ženski omogočila, da se izrazi skozi barvo in dekoracijo nohtov.

Fling Pink Collection je ključ do sveta, polnega navdiha, barv in možnosti, ki bodo spremenile vašo pomladno manikuro in pedikuro.

Lastnosti izdelka za barvno lakiranje nohtov:

  • Kremna konsistenca trajnega laka, ki zagotavlja udobje med delom.
  • Gel lak se enakomerno razporedi po nohtu, ne da bi stekel v predel obnohtne kožice ali stekal v določen predel umetnega nohta.
  • Nizka viskoznost pomeni, da hibridni lak ne pušča prog in sledi, tudi v primeru močnejšega pritiska s čopičem.
  • Enostaven nanos barve laka blizu obnohtne kožice, brez neposrednega dotika, zmanjša vidnost ponovne rasti (narastka).
  • Visoka nasičenost pigmenta v laku omogoča popolno prekrivnost nohta po prvem nanosu.
  • Možnost lakiranja vseh nohtov naenkrat. S tem je izdelava permanentno lakiranih in umetnih nohtov bolj enostavno in hitrejše.
  • Čas utrjevanja je 30 sekund v LED lučki in 2 minuti v UV lučki.
  • Trajni lak se ne ˝guba˝, tudi če so sloji debelejši, zahvaljujoč visoki vsebnosti fotoindikatorjev.
  • Obstojnost barvnega permanentnega laka na nohtih je 4-5 tednov, brez razbarvanja pigmenta.
  • Po utrjevanju v lučki (polimerizaciji) pusti majhen disperzijski sloj.

Pigmentiran permanenti lak 472 Barbie Pink je trend modnih nohtov za pomlad in poletje 2024. Njen pastelno roza odtenek, ki spominja na nežnost pomladnega jutra, se popolnoma prilega trendom manikure za pomlad 2024 in ponuja neverjetno pigmentacijo ter popolno prekrivnost že po enem nanosu. 

Hibridna barva 473 Hot Pink je edinstvena kombinacija pastelne nežnosti z intenzivno toplino korale, ki se odlično prilega spomladanski avri. Njen edinstven malo temnejši pastelni odtenek roza izžareva energijo in toplino, zato je odlična izbira za poživitev vsakega stajlinga. 

Hibridna barva 474 Coral Pink je pravi biser med pomladnimi odtenki, saj združuje intenzivnost in subtilnost z rahlim pridihom neona. Zaradi tega je ta barva trajnega laka popolna ne samo za pomlad, ampak tudi za poletje, saj nudi efekt na nohtu, ki bo pritegnil marsikatero stranko. Coral Pink hibridni lak za nohte je popolna izbira za stranke, ki iščejo nekaj posebnega, s čimer bodo izstopale iz množice in dodale značaj njihovemu stajlingu.

Red Pink 475 iz spomladanske kolekcije hibridnih lakov je vrhunec pomladnih trendov oblikovanja, barvanja in poslikave nohtov in zagotavlja modne nohte za pomlad in poletje 2024. Ta edinstven roza-rdeč odtenek, ki združuje globino in nežnost, je odlična izbira za vsak kozmetični salon, ki želi svojim strankam ponuditi popolne, prekrivne in nasičene barve lakov za tople pomladne in poletne dni. 

Raspberry Pink, številka 476 je idealna izbira za tiste, ki v spomladanski manikuri ne iščejo le svetlih in pastelnih odtenkov, temveč tudi globino in intenzivnost barve. Ta edinstvena, temno roza s pridihom škrlatne v spomladanske stajlinge vnaša element hladnega odtenka fuksije, kar ga dela edinstvenega v primerjavi z drugimi laki za nohte. To je barva, ki se bo odlično podala k različnim dekoracijam, od nežnega Nail Arta do zahtevnejših stilov, kot je modni francoski stil. Raspberry Pink zato ni samo lep, ampak tudi funkcionalen dodatek vsakemu kozmetičnemu salonu, ki strokovnjakom omogoča, da izrazijo svojo kreativnost in prilagodijo stajling individualnim željam strank.

Berry Pink, številka 477 izstopa kot ena najtemnejših, a hkrati najbolj kompleksnih barv v kolekciji. Njena globina in intenzivnost, v kombinaciji z elegantnim odtenkom temno roza z dodatkom jagodičastega, vijoličnega poudarka, jo naredijo barvo, ki je všeč ljubiteljicam klasičnih nohtov. Berry Pink, uravnotežena med klasično in drzno, ki presega meje tipične rdeče, je popolna za stranke, ki cenijo tradicionalno eleganco s pridihom modernosti.

Polyester Acrylate, Aliphatic Urethane Acrylate, Di-HEMA Trimethylhexyl Dicarbamate, Poly(Ethylene Glycol) Phenyl Ether Acrylate, Acrylate Resin, Triethylene Glycol Dimethacyrlate, HEMA, Hydroxyctclohexyl Phenyl Ketone, Trimethylbenzoyl Diphenylphosphine Oxie, Silica Capryllyl Silylate, p-Hydroxyanisole, +/- CI 15850, CI 77891, CI77742, CI 77002, CI 45410, CI 45380, CI 47005

OPOMBA: Sestava se lahko razlikuje glede na serijo izdelka. Če imate kakršna koli vprašanja, se obrnite na nas.

Pred uporabo preberite etiketo. Lahko povzroči draženje kože! Preprečite stik z kožo! Preprečite stik z očmi! Pri uporabi nosite zaščitne rokavice! Hranite izven dosega otrok! Izdelek lahko uporabljajo samo za to usposobljene osebe! Uporabljajte v skladu z navodili! Samo za zunanjo uporabo! Hranite v zračnem prostoru! Ne izpostavljajte sončni svetlobi ali visokim temperaturam. Če se pojavi srbečica, rdečica ali oteklina, nemudoma prekinite z uporabo in poiščite zdravniško pomoč!

Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov: info@briljant.si

Słowianka Sp. z o o, Józefa Marcika 4, 30-503 Kraków, Poland

Barvo trajnega laka nanesite neposredno na:

- matiran in z cleanerjem obrisan umetni noht iz gela, poly gela ali akril gela ali

- na bazo za grajen trajni lak (v primeru manikure z trajnim lakom).

 

V primeru trajnega lakiranja je priprava sledeča.

Nohtno ploščo pripravite s polirnim blokom 240. Izvedite izbrano manikuro, priporočamo kombinirano.

Prosti rob pa popilite s pilico 180/240.

Ostanke prahu odstranite s ščetko za prah ter noht očistite in razmestite z vatirano blazinico, namočeno v Cleaner.

Na očiščen noht nanesite bazno podlago (Base Gel, Strong Base Clear, Rubber Base Gel) ali drugo bazo po izbiri (sušite po navodilih proizvajalca).

Nanesite tanko plast izbrane barve in polimerizirajte 30 sekund v LED lučki ali 2 min v UV lučki. Nanos naj bo zelo tanek. V predelu kožice si lahko pomagate s tankim čopičem. Da dosežete čim bolj gladek nanos barve, čopiča po sredini nohta ne pritiskate premočno.

Po potrebi na enak način nanesite drugo plast hibridnega laka.

Na koncu nanesite Top Coat No Wipe ali Top Coat Long Lasting po vaši izbiri (sušite po navodilih proizvajalca).

 

Pazite, da je nanesena plast čim tanjša, izogibajte se nepotrebni debelini, da ohranite estetski videz nohtov in zagotovite pravilno utrjevanje v lučki.

Samo za poklicno in profesionalno uporabo.

30 drugi izdelki v isti kategoriji: