HEART GLOW COLLECTION (466-471)

Nov izdelek

Rdeča, ki kljubuje vsem trendom in je barva, ki nikoli ne bo šla iz mode. Kolekcija Heart Glow znamke Slowianka izpolnjuje potrebe vseh ljubiteljev klasike in ponuja 6 hibridnih lakov v očarljivih in ekspresivnih odtenkih rdeče. Njihova kremasta konsistenca in močna pigmentacija sta želja vsakega stilista. Na voljo v steklenički 10ml. 

Več podatkov

12,95 €z DDV

Esenca ženstvenosti in dobrega okusa, kvintesenca temperamenta in razposajenosti. Klasika v šestih stekleničkah kolekcije Heart Glow znamke Slowianka Nail Trends. Ogenj strasti in strast do lepote – tako bi lahko na kratko opisali rdeče hibridne lake za nohte, ki so brezčasni in izjemni. Njihovo edinstvenost dopolnjujeta izjemno kremasta konsistenca in močna pigmentacija, ki omogočata popolno prekrivnost že po nanosu le enega sloja. Brezhibno lepi rdeči nohti vas bodo ponosno spremljali na vseh posebnih dogodkih in vsak dan. Odlični odtenki za valentinovo manikuro in stajling za dan žena.

466 LOVELY  VIDEO

Rdeči nohti so že vrsto let nesporen simbol ženstvenosti in zapeljive privlačnosti. Med hibridnimi laki v kolekciji Heart Glow Slowianka najbolj izstopa Lovely - zelo intenzivna rdeča barva, rahlo razbita z belo, z malo malinastega odtenka. Nežno ohlajena rdeča z izjemno svežim učinkom vsebuje dozo dekliškega in klasičnega obenem, zaradi česar je primerna za stranke vseh starosti, ne glede na letni čas in trenutne trende.

467 AMORE VIDEO

Razred zase? Odgovor je rdeč. To je ključ do popolnega stajlinga, varna izbira za v službo in za razkošno zabavo. Barva Amore je največja prodajna uspešnica v zbirki Heart Glow. Klasična, zelo intenzivna, celo krvavo rdeča, ki pritegne vse poglede. Intenzivnost barve je skoraj neopisljiva. Svetel ton ga naredi izrazitega, vendar ni neonski odtenek. 

468 SENSUAL  VIDEO

Čutna barva iz kolekcije Heart Glow iz Słowianka Nail Trends je klasična in izjemno ženstvena toplo rdeča z rahlo bordo odtenkom. Rahlo umirjena, ni tako opazna, zaradi česar je idealna za ljubitelje manj izraznih barv. 

469 ADORE VIDEO

Sočen, ženstven in čuten rdeči hibrid z bleščicami je odlična možnost za elegantno manikuro, ki ne zahteva dodatnih okraskov. Adore iz kolekcije Heart Glow je čudovita, malinasto rdeča, obogatena z šimrom. Srednje fine bleščice, ki ne zmanjšujejo gladkosti nanosa barve, ustvarijo spektakularen fenomen močnega in hkrati subtilnega leska v različnih barvah. Prevladujoči zlato-roza delci še bolj poudarijo rdeč odtenek laka.

470 CHERISH VIDEO

Cherish barva iz kolekcije Heart Glow Słowianka je odtenek bordo rdeče barve, z dodanimi bleščicami, ki spominjajo na efekt morske deklice. Kljub visoki intenzivnosti bleščečih delcev, bleščice na otip niso opazne, ustvarjajo pa čudovit lesketajoč učinek.

471 BLISSFUL  VIDEO

Katera barva je polna ženstvenega šarma, se širi v vse smeri in pritegne pozornost drugih? To je Blissful. Bordo rdeča z učinkom morske deklice, ki sije na nohtih kot kameleon v hladnih odtenkih s pridihom zlata, terakote in prevladujoče rdeče fuksije. Bleščice so zelo drobne, njihova gradacija je nevidna, kljub temu pa ustvarijo intenziven utripajoč efekt, ki se spreminja glede na vpadni kot svetlobe. Prava čarovnija!

Lastnosti trajnih lakov kolekcije Heart Glow Slowianka Nail Trends:

Zelo visoka pigmentacija.

Še bolj kremasta konsistenca, v primerjavi z drugimi hibridi znamke Slowianka, kar zelo olajša delo. Permanentni lak ne teče v predelu obnohtne kožice in omogoča lep nanos barve tik ob obnohtno kožico, zato narastek ni viden dolgo časa.

Odtenki te kolekcijo so popolna izbira za makro manikuro, saj se barva lepo nanaša v tanki plasti in ne ustvarja debeline v bližini obnohtne kožice.

Čas polimerizacije je 30 sekund. Po utrjevanju se ustvari inhibicija (disperzijski sloj).

Polyester Acrylate, Aliphatic Urethane Acrylate, Di-HEMA Trimethylhexyl Dicarbamate, Poly(Ethylene Glycol) Phenyl Ether Acrylate, Acrylate Resin, Triethylene Glycol Dimethacyrlate, HEMA, Hydroxyctclohexyl Phenyl Ketone, Trimethylbenzoyl Diphenylphosphine Oxie, Silica Capryllyl Silylate, p-Hydroxyanisole, +/- CI 15850, CI 77891, CI77742, CI 77002, CI 45410, CI 45380, CI 47005

Pred uporabo preberite etiketo. Lahko povzroči draženje kože! Preprečite stik z kožo! Preprečite stik z očmi! Pri uporabi nosite zaščitne rokavice! Hranite izven dosega otrok! Izdelek lahko uporabljajo samo za to usposobljene osebe! Uporabljajte v skladu z navodili! Samo za zunanjo uporabo! Hranite v zračnem prostoru! Ne izpostavljajte sončni svetlobi ali visokim temperaturam. Če se pojavi srbečica, rdečica ali oteklina, nemudoma prekinite z uporabo in poiščite zdravniško pomoč!

Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov: info@briljant.si

Słowianka Sp. z o o, Józefa Marcika 4, 30-503 Kraków, Poland

Barvo nanesemo neposredno na:

matiran in z cleanerjem obrisan umetni noht iz gela ali akril gela ali

na bazo za grajen trajni lak (v primeru manikure z trajnim lakom) ali

na trajni lak črnega odtenka.

Nanesemo prvo plast odtenka kolekcije HEART GLOW. Nanos naj bo zelo tanek. V predelu kožice si lahko pomagamo s tankim čopičem. Da dosežemo čim bolj gladek nanos barve, čopiča po sredini nohta ne pritiskamo premočno.

Pazimo, da je nanesena plast čim tanjša, izogibamo se nepotrebni debelini, da ohranimo estetski videz nohtov in zagotovimo pravilno utrjevanje v lučki.

Čas polimerizacije je 30 sekund v 48 W LED lučki Slowianka.

Po želji nanos ponovimo.

Za zaključek uporabimo izbran top in ga utrjujemo po navodilih. 

Samo za poklicno in profesionalno uporabo.

30 drugi izdelki v isti kategoriji: