TOP COAT FLASH CAT EYE - ZAKLJUČNI topi s CAT EYE in FLASH EFEKTOM

Nov izdelek

Sanjate o očarljivih stilih s pridihom FLASH ali CAT EYE EFEKTA? Za vas smo pripravili magnetne tope s Flash efekti znamke Slowianka. Zaključni topi zasičen z magnetnim prahom CAT EYE v različnih odtenkih ter FLASH globokih barvah. Božanska iskrica na nohtih, ki jo ustvarimo z izbranim topom.

Več podatkov

14,95 €z DDV

Flash Silver VIDEO

Neverjeten sijaj magnetnega nad laka Flash Silver je prednost kombinacije srebrnega FLASH efekta ter CAT EYE magnetnih delcev enakega odtenka. Neverjetno se bo podal k vsem barvnim podlagam, najlepše pa bo izpadel na črnemu ozadju, podlagi v temno modrih ali sivih odtenkih.

Flash Gold VIDEO

Magnetni zaključni top Flash Gold Cat Eye bo postal stalnica v vašem salonu, vse zahvaljujoč edinstveni kombinaciji kovinskih delcev v odtenku naravnega zlata in zlatih flash delcev. Zlato je nuja vsakega stajlinga, zato bo top dobro deloval z večino barvnih podlag, zlasti s črno, rjavo, temno mornarsko modro ter čudovito, bogato in globoko rdečo.

Flash Amber VIDEO

Lahko siješ močneje od zvezd na nebu? JA! Za to je zaslužen magnetni top Flash Amber Cat Eye. Čudovit jesenski izdelek, ki združuje kovinski odsev v barvi ognjenega bakra in intenzivno sijoče flash delce v enaki barvi. Top čudovito izstopa na črni barvi, a bo poudaril tudi veličastnost vse rdeče, oranžne ter tople in hladne odtenke rjave. Kdo je rekel, da mora biti jesen dolgočasna?

Flash Blue VIDEO

Kaj vas bo presenetilo pri magnetnem topu Flash Blue Cat Eye? Najprej edinstvena kombinacija magnetnih delcev CAT EYE in FLESH delcev v odtenku zelo naelektrenega ultramarina ter globokih različic tega odtenka. Izgleda nebeško na črni, mornarsko modri in kobalt barvi iz kolekcije Feel the Blues Slowianka Nail Trends, poudari intenzivnost vseh odtenkov indiga, temne in temno vijolične. Eksperimentirajte in očarajte s stili!

Flash Green VIDEO

Magnetni delci v čudovitem odtenku zelene in globoki smaragdni FLASH delci so kombinacija, ki vas bo presenetila v Flash Green Cat Eye magnetnem topu brez disperzije. Čudovita in izjemno očarljiva barva bo popolna za dekoracijo nohtov v božičnem času. Izgleda čudovito na vseh črnih barvah ter temno zelenih odtenkih. Vas bo premamila ta božična čarovnija?

Flash Violet VIDEO

Sanjate o očarljivih stilih s pridihom božanske škrlatne? Za vas smo pripravili magnetni top Flash Violet Cat Eye, nasičen z magnetnim prahom CAT EYE v vijoličnem odtenku fuksije in delci bliskavice v globoki barvi fuksije. Izgleda čudovito na vseh črnih podlagah, odtenkih fuksije iz kolekcije Goddess Slowianka Nail Trends, hladnih in malinastih rdečih, češnjevo rdečih iz linije Pop Stars Slowianka Nail Trends, pa tudi na vijoličnih, bordo in barvah slive in češnje. Top bi opisali kot božanska iskrica na nohtih.

Acrylates Copolymer, MICA, Hydroxypropyl Metacrylate, HEMA, Hydroxycylohexyl Phenyl Ketone.

Pred uporabo preberite etiketo. Lahko povzroči draženje kože! Preprečite stik z kožo! Preprečite stik z očmi! Pri uporabi nosite zaščitne rokavice! Hranite izven dosega otrok! Izdelek lahko uporabljajo samo za to usposobljene osebe! Uporabljajte v skladu z navodili! Samo za zunanjo uporabo! Hranite v zračnem prostoru! Ne izpostavljajte sončni svetlobi ali visokim temperaturam. Če se pojavi srbečica, rdečica ali oteklina, nemudoma prekinite z uporabo in poiščite zdravniško pomoč!

Samo za profesionalno in poklicno uporabo! 

Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov: info@briljant.si

Słowianka Sp. z o o, Józefa Marcika 4, 30-503 Kraków, Poland

Nohte izdelamo, kot smo navajeni in jih pripravimo za top. Uporabimo ga lahko na spiljenem umetnem nohtu, narejenem iz kamuflažnega gela, akril gela, poly gela ali akrila. Popestrimo lahko tudi nohte izdelane z grajeno kamuflažno bazo trajnega laka. Poseben pridih pa dodamo risani ali grajeni francoski, 3D francoski, belemu ali barvnemu boomerju ali samo barvnemu trajnemu laku ali gelu v katerem koli odtenku.

S čopičem nanesemo majhno količino topa po korakih: najprej sredina, nato leva stran ter desna, ga enakomerno razporedimo po celi površini in zapremo prosti rob.

Med nanosom topa čopiča ne pritiskamo močno na površino nohta, da se delci bleščic lepo in enakomerno razporedijo po nohtu. Top je lahko v osrednjem delu nohta nanešen v debelejšem sloju, da se delci utopijo in razporedijo v strukturo topa in ob robovih tanko, da na robovih nohta nimamo izboklin.

S tankim čopičem, recimo Magic Brush 7, si lahko pomagamo razporediti top v predelu obnohtne kožice.

Z magnetom ustvarimo poljuben vzorec na topu.

Nohte postavimo v lučko, polimerizacije ne prekinjamo, dokler se top popolnoma ne posuši. Priporočen čas polimerizacije je 90 sekund. Oziroma 90 sekund - 2 minuti v 48 W LED lučki Slowianka in v UV lučki 3 - 4 minute.

Po polimerizaciji se topa ne dotikamo 3-4 sekunde.

Ker top nima disperzije, ga ne brišemo s Cleanerjem.

Po nekaj sekundah lahko na obnohtno kožico nanesemo SILK REPAIR SERUM - OLJE ZA OBNOHTNO KOŽICO.

30 drugi izdelki v isti kategoriji: