FEEL THE BLUES COLLECTION (453-459)

Nov izdelek

Očarljivi odtenki fenomenalnega indiga s svojo izjemno globino in intenzivnostjo. Feel the Blues znamke Slowianka je čudovita mornarsko modra in kobaltna kolekcija v svetlih in temnih različicah, s ščepcem črnila in kančkom turkizne barve. Velika uspešnica jeseni 2023. Kremasta konsistenca zagotavlja prijetno delo, močna pigmentacija pa odlično prekrivnost po nanosu prvega sloja.

Več podatkov

11,95 €z DDV

Šarmu te kolekcije se enostavno ne boste mogli upreti! Barvni laki te kolekcije imajo nizko viskoznost, kar omogoča enostaven nanos tudi v predelu obnohtne kožice. Kolekcija vsebuje zelo pigmentirane modre odtenke. Barvni laki kolekcije Feel the Blues Slowianka Nail Trends so zelo nasičeni z intenzivnim temno modrim pigmentom. Za najbolj optimalen nanos se priporoča nanos v dveh slojih. Po utrjevanju imajo srednjo disperzijsko plast in se lahko neposredno zaključijo z nanosom topa.

453 Electric Blue VIDEO

Očarajte resničnost z edinstvenim odtenkom Pantone indigo barve z močno, skoraj neonsko pigmentacijo. Electric Blue je trajni lak živo mornarsko modre v majhnem kozarčku, ki bo spremenila vsak dizajn nohtov, še posebej v času jeseni. Kremasta konsistenca in nizka viskoznost zagotavljata lahkotno in prijetno delo. Naelektrizirajte in pritegnite pozornost!

454 Ultramarine Blue VIDEO

Zdi se, da intenzivnost te barve nima meja. Ultramarine Blue je bogata in dvoumna različica indigo barve Pantone. Globoki ultramarin bo dal edinstven izraz jesenskemu stajlingu in še več. Čudovito prekriva v dveh slojih, vendar se vedno nanaša na nohte, ki so enotne barve, brez lis. Globina te barve je neopisljiva- vas bo premamila? 

455 Cobalt Blue  VIDEO

Te barve ne boste mogli prezreti. Intenziven odtenek temno modre s prodorno hladnostjo. Cobalt Blue je izjemno zanimiv odtenek Pantone indigo, ki je po tonu zelo blizu črni barvi in ​​le delček svetlobe razkrije neverjetno globino modrega črnila. Odtenek, ki bo ustvaril neverjeten vtis. 

456 Navy Blue VIDEO

Brezčasna indigo barva Pantone je edinstvena možnost za izrazite in rahlo drzne nohte. Njegova briljantna različica je Navy Blue. Je globoka, črno modra barva, rahlo umirjena in zato še bolj spektakularna. Čudovito se ujema z rjavimi odtenki in ustvarja privlačne sloge. Kremna konsistenca zagotavlja neverjetno lahko delo. Ta odtenek bo na vsaki stranki pustil nepozaben vtis!

457 Dark Blue VIDEO

Kako opisati globino temnega morskega brezna? Najbolje se odraža v temno modri barvi, izpeljanki ikonične indigo barve Pantone. Morsko modra z dodatkom božanske turkizne. Njegova pigmentacija in intenzivnost sta osupljivi in ​​drzni. Zeleno modra barva na nohtih naredi stajling edinstven in unikaten, še posebej, če je obdan z rjavo in oranžno. Kaj več bi si lahko želeli?

459 Ocean Blue VIDEO

Kovinska, prelivajoča se, globokomorska turkizna. Mojstrska barva, ki se spominja na indigo barvo Pantone, obogatena z milijoni bleščečih delcev. Lepo se lesketa tako na dnevni kot umetni svetlobi. Začutite to globino in se potopite v prostranost oceana z barvo Ocean Blue. Počutite se posebne in zaslepite s sijajem!

Polyester Acrylate, Aliphatic Urethane Acrylate, DiHEMA Timettyheryl Dicarbamate, Poly(Ethylene Glycol) Phenyl Ether Acrylate, Acrylate Resin, Triethylene Glycol Dimethacrylate, HEMA, Hydroxycydohexyl Phenyl Ketone, Trimethy/benzoy/Diphenyiphosphine Oxide, Slica Caprytyl Silylate, p-Hydroxyanisole, +/- 0 15850, C1 77891, C 77742, CI77002, CI45410, 045380, C 47005.

Pred uporabo preberite etiketo. Lahko povzroči draženje kože! Preprečite stik z kožo! Preprečite stik z očmi! Pri uporabi nosite zaščitne rokavice! Hranite izven dosega otrok! Izdelek lahko uporabljajo samo za to usposobljene osebe! Uporabljajte v skladu z navodili! Samo za zunanjo uporabo! Hranite v zračnem prostoru! Ne izpostavljajte sončni svetlobi ali visokim temperaturam. Če se pojavi srbečica, rdečica ali oteklina, nemudoma prekinite z uporabo in poiščite zdravniško pomoč!

Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov: info@briljant.si

Słowianka Sp. z o o, Józefa Marcika 4, 30-503 Kraków, Poland

Barvo nanašamo na že izdelane in matirane umetne nohte ali nohte izdelane z gradilno bazo za trajni lak:

- zaradi močne pigmentacije ne naredimo predebelega sloja,

- osredotočimo se na nežno delo, čopiča ne pritiskamo premočno.

- s tankim čopičem Magic Brush 7 znamke Slowianka nanesemo barvo ob obnohtno kožico pri čemer pazimo, da se je ne dotaknemo, 

- prvo plast sušimo v lučki 30 sekund,

- nanesemo drugi sloj in sušimo na enak način 30 sekund,

- stajling zaključimo z izbranim nadlakom in ga posušimo po njegovih navodilih.

30 drugi izdelki v isti kategoriji: