Silikonski kalupi za DUAL KONICE za francoski stil Slowianka

slow-SiliconeFrench

Nov izdelek

Že sistem DUAL konic je naredil veliko spremembo v svetu nohtov. A sedaj še ena revolucionarna novost, ki je popoln hit med nohtnimi stilistkama. Da bo grajena francoska še lažja, so končno pri nas Silikonski vložki za izdelavo francoske v DUAL konicah.

Več podatkov

19,95 €z DDV

Profesionalna grajena francoska v vašem salonu? Absolutno JA! In to zahvaljujoč revolucionarnim silikonskim vložkom za DUAL KALUPE zaradi katerih je ta ekskluzivna stilizacija postala preprosta in hitra za izdelavo. Z njihovo pomočjo lahko ustvarite ne samo klasično grajeno francosko, ampak tudi francosko na najrazličnejše načine, kot ombre prelivanje ali kot akvarij efekt. Grajena francoska po metodi šablon zahteva veliko časa in dela, kar se odraža v visoki ceni te storitve. A grajena francoska s DUAL formami in silikonskimi vložki še nikoli ni bila enostavnejša in hitra. Silikonski vložki poskrbijo za popolno simetrijo, na voljo pa so v štirih različicah, za štiri različne opcije linij francoske. Izberete lahko primerne za klasični french, primeren za ovalne in kvadratne nohte ali dramatičen french, namenjen daljšim mandljem in zožanem kvadratom ali celo french, z zelo poudarjeno, dramatično linijo.  VIDEO 

Karakteristike Silikonskih vložkov za francosko s pomočjo DUAL konic:

-          So iz mehkega, zelo fleksibilnega silikona.

-          So polprozorne, rahlo mat, zaradi česar je linija francoske zelo jasno vidna.

-          Imajo priročen jeziček (ročaj), kar olajša pritrjevanje vložka na DUAL konico in prav tako njegovo odstranjevanje.

-          Imajo oznake, ki po navadi sovpadajo s velikostjo konice.

-          Cel paket vsebuje 4 verzije različnih linij francoske. Vsaka verzija pa ima na voljo 12 različnih velikosti silikonskih vložkov. V setu je torej na voljo 48 silikonskih vložkov.

-          Vsak silikonski vložek je zaščiten s folijo, ki jo je potrebno odstraniti, preden se nalepi na Duo Formo.

-          Silikonski vložek ima debelino 1 mm, kar popolnoma ustreza vsem oblikam nohtov in vsem dolžinam.

-          Če želimo ustvariti debelejši zid, lahko skupaj zlepimo dva silikonska vložka skupaj.

-          Silikonski vložek je nekoliko lepljiv, zato se odločno poveže z DUAL konico in se je med delom ves čas drži.

-          Silikonski vložek je za večkratno uporabo. Po uporabi ga očistite s Cleanerjem, ko Cleaner izhlapi, prilepite silikonski vložek nazaj na folijo (ali na metalno paletko). A silikonske vložke vedno shranite tako, da preprečite dostop praha.

Upoštevajte navodila! Shranite izven dosega otrok!

Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov: info@briljant.si. Spletna stran: www.briljant.si

Słowianka Sp. z o o, Józefa Marcika 4, 30-503 Kraków, Poland

-          Iz embalaže vzamemo folije s silikonskimi vložki Slowianka Nail Trends in izberemo linijo nasmeha, ki ga želimo uporabiti.

-          Izberemo konico Duo Forms iz Słowianka Nail Trends izbrane oblike.

-          Velikost silikonskega vložka prilagodimo izbrani obliki konice.

-          Delamo vsak noht posebej. Vložek dvignemo iz folije in mu odstranimo zaščitno folijo. Držimo ga za ročaj ter ga pritrdimo na DUO FORMO. Namestimo ga na sredino in ga popravimo, če ni nameščen simetrično.

-          Silikonski vložek trdno pritisnite na DUO FORMO, da se je lepo oprime in da pod njim ni zračnega žepa. Ker so pol prosojni, se zračni žepi ali mehurčki takoj opazijo, kar popravite tako, da jih previdno stisnete z leseno palčko.

-          Preverite tudi, če se silikonski vložek dobro oprime tudi robov DUO FORME.

-          Predel francoske na DUAL FORMI zapolnimo z izbranim gelom do roba silikonskega vložka.

-          Po utrjevanju v lučki primite ročaj silikonskega vložka in ga odstranite iz DUAL konice.

-          Vložke nežno očistite s Cleanerjem in počakajte, da popolnoma izhlapi.

-          Vložke shranite na original foliji ali na kovinski paletki Slowianka.

-          Predel, ki je prazen na DUAL FORMI in je namenjen izdelavi posteljice, zapolnimo ga z izbranim gelom ali akril gelom.

-          Na pripravljen noht, na katerega smo nanesli pripravne tekočine (Ultra Bond, Base Gel) pritrdimo DUO FORMO z neposušenim materialom iz prejšnje točke.

-          Sušimo, bodisi pod lučko za DUO FORME ali v klasični lučki za polimerizacijo (čas polimerizacije je odvisen od uporabljenega materiala).

-          Po sušenju odstranite DUAL FORMO in noht obrišite s Cleanerjem- tako po vrhu, kot tudi pod nohtom.

-          Nohte spilimo in zmatiramo.

-          Nohte zaključite z izbranim topom.

-          Nanesite olje za obnohtno kožico po obnohtni kožici.

30 drugi izdelki v isti kategoriji: