Top Coat No Wipe Sprinkles - zaključni top brez disperzije

slow-TopSprinkles

Nov izdelek

Top, ki zagotavlja dolgotrajen sijaj nohtov, obstojnost in neverjeten efekt zahvaljujoč tankim trakom folije, ki plavajo v njegovi strukturi. Trakovi barvani na obeh straneh se čudovito lesketajo v različnih barvah in ustvarjajo čudovit efekt na nohtih. Sprinkles Top No Wipe  je izjemno obstojen, vzdržljiv in odporen na mehanske poškodbe

Več podatkov

14,95 €z DDV

Skrbna dodelava manikure je zelo pomembna naloga zaključnega sijajaSprinkles Top No Wipe Slowianka Nail Trends je visokokakovosten top, ki ga odlikuje izredna obstojnost in dolgotrajen sijaj do 5 tednov. Zaradi svoje strukture je zelo vzdržljiv in izjemno odporen na vse mehanske poškodbe, kot so praske, odrgnine ali razpoke. Zaradi svoje fleksibilnosti je popoln tako za hibridno manikuro kot za umetne nohte.

VIDEO 

Posebnost Sprinkles Top No Wipe Slowianka Nail Trends je vsebnost večbarvnih folij, narezanih na zelo tanke trakove. Lesketajo se v različnih barvah: srebrni, zlati, rdeči, roza, beli in mnogih drugih. Trakovi so obarvani obojestransko in ne izgubijo barve. Med nanosom jih ne čutite pod čopičem in ne naredijo nobene debeline na nohtu. Še več, zelo lepo se prilegajo okrogli površini nohtov, se ne dvigujejo in ne štrlijo. Intenzivnost delcev je precej visoka, a vseeno da top transparenten efekt.

Top z efekti se lahko nanaša na navadno barvo, lahko pa se nanaša samo na posamezne odseke NAIL ART-A. Čudovito izgleda v stilizacijah sladkarij, saj trakovi raznobarvne folije spominjajo na posip za mafine ali sladoled. Fantastičen učinek dosežemo, če pokrijemo Sprinkles Top No Wipe iz Slowianka Nail Trends z mat topom.

Lastnosti zaključnega sijaja Sprinkles Top No Wipe Slowianka:

-          Precej redka konsistenca.

-          Povprečna izravnava izdelka, ki zagotavlja udobno in hitro delo.

-          Top ne teče v predel kožice in kanalov nohta in ne ustvarjanja dodatne debeline.

-          Sijaj obstojen do 5 tednov.

-          Kvaliteten top, ki se po predelu prostega roba ne kruši.

-          Z brusom se lahkotno odstranjuje in se ne prijema brusa.

-          Je brez disperzije po polimerizaciji in ga ni potrebno brisati s Cleanerjem.

-          Vsebuje šest kotne žetončke, to so več barvne folije, obarvana na obeh straneh.

-          Ima nizek UV filter.

Aliphatic Urethane Acrylate, Hydroxypropyl Methacrylate, Butyl Acetate, Ethyl Acetate, Ethyl Trimethylbenzoyl Phenylphosphinate, Acrylates Copolymer, Dimethicone, Styrene/Acrylate Copolymer

Pred uporabo preberite etiketo. Lahko povzroči draženje kože! Preprečite stik z kožo! Preprečite stik z očmi! Pri uporabi nosite zaščitne rokavice! Hranite izven dosega otrok! Izdelek lahko uporabljajo samo za to usposobljene osebe! Uporabljajte v skladu z navodili! Samo za zunanjo uporabo! Hranite v zračnem prostoru! Ne izpostavljajte sončni svetlobi ali visokim temperaturam. Če se pojavi srbečica, rdečica ali oteklina, nemudoma prekinite z uporabo in poiščite zdravniško pomoč!

Samo za profesionalno in poklicno uporabo! 

Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov: info@briljant.si. Spletna stran: www.briljant.si

Słowianka Sp. z o o, Józefa Marcika 4, 30-503 Kraków, Poland

Top nanašamo na utrjeno barvo trajnega laka ali barvo gela. Lahko se nanaša tudi direktno na spiljen gel ali akril gel ali pa na obarvano kamuflažno bazo trajnega laka. Čas utrjevanja:

  • UV lučka: 3 min
  • LED lučka: 60-90 sek

Kot že samo ime pove, tega topa ni potrebno brisati ali polirati. Ta top ni priporočljivo dotikati takoj po utrjevanju v lučki. Dotik se lahko zgodi šele po 30 sekundah. Enako velja za nanašanje olja za obnohtno kožico. 

Samo za profesionalno in poklicno uporabo.

30 drugi izdelki v isti kategoriji: