TOP COAT FLASH GOLD - ZAKLJUČNI TOP s FLASH EFEKTOM BREZ DISPERZIJE

SLOW-FlashGold

Nov izdelek

Absolutni hit Slowianke! Top z FLASH efektom. Težko pričakovan, univerzalen izdelek, ki bo vsakemu stajlingu dal močan sijaj. Odličen je tako za temne kot svetle nohte, zahvaljujoč vsebnosti bleščečih mikrodelcev.  Odlično se obnese z vsemi izdelki, to je z geli, akril geli, poly geli, akrili in trajnimi laki, torej z trdimi iz elastičnimi izdelki. 

Več podatkov

14,95 €z DDV

Unikaten izdelek, top s FLASH efektom, ki je nastal na željo in potrebo strank po takem zaključevanju nohtov. Srednja konsistenca topa omogoča enostavno in lahkotno delo. S Top No Wipe - Flash Gold bodo vaši nohti sijali več tednov.

VIDEO PRIKAZ

Lastnosti TOP COAT FLASH GOLD - ZAKLJUČNEGA TOPA s FLASH EFEKTOM BREZ DISPERZIJE SLOWIANKA:

- Srednje gosta konsistenca, zahvaljujoč kateri se FLASH delci lepo zlijejo s strukturo topa in ne ustvarjajo debeline.

- Top je srednje goste konsistence in se ne zliva v predel obnohtne kožice.

- Samoizravnalna formula omogoča, da se top lepo poravna na površini nohta in ustvari popoln odboj svetlobe.

- Izdelek je zelo fleksibilen in po polimerizaciji zelo gumijast in prilagodljiv vsakemu nohtu.

- Ima visok sijaj, ki je na nohtu vzdržen 3-4 tedne.

- Nohtu nudi visoko zaščito, odporen je proti praskami in dobro ščiti prosti rob 3-4 tedne.

- Top obogatijo dve vrsti delcev. Ena vrsta so delci v obliki mini piramid. Druga vrsta pa so bleščeči mikro delci, praviloma okrogli mikrodelci folije, ki večino odsevajo zlat odtenek.

- Struktura topa omogoča, da ustvari plavajoč efekt tako kovinskih piramid, kot tudi bleščečih mikrodelcev, jih drži v svoji strukturi, na enaki razdalji in jim ne dovoli, da bi padli na dno topa.

- Top ne sili iz stekleničke, ko jo odprete, tako ne sili in izteka iz stekleničke ter ne poškoduje strukture čopiča.

- Število delcev v topu je ravno pravšnje in centrirano. Torej jih je ravno toliko, da ustvarijo efekt FLASH, a obenem ohranijo vidnost odtenka, ki je pod topom.

- Nanos topa je enakomeren, noht je enakomerno pokrit, delci bleščic in piramid so enakomerno razporejeni na razdalji eden od drugega, kar omogoča, da na nohtu ni praznim mest ali skupkov delcev in je površina enakomerna.

- Top polimeriziramo  v LED lučki Slowianka 2 minuti, v UV lučkah tudi 4 minute, odvisno od obrabe žarnic.

- Po polimerizaciji se topa ne dotikamo 3-4 sekunde.

- Ker je top brez disperzije, ga po polimerizaciji ne brišemo s Cleanerjem.

- Vsebuje UV zaščito, približno 20 %.

Acrylates Copolymer, MICA, Hydroxypropyl Methacrylate, HEMA, Hydroxycyclohexyl Phenyl Ketone.

Pred uporabo preberite etiketo. Lahko povzroči draženje kože! Preprečite stik z kožo! Preprečite stik z očmi! Pri uporabi nosite zaščitne rokavice! Hranite izven dosega otrok! Izdelek lahko uporabljajo samo za to usposobljene osebe! Uporabljajte v skladu z navodili! Samo za zunanjo uporabo! Hranite v zračnem prostoru! Ne izpostavljajte sončni svetlobi ali visokim temperaturam. Če se pojavi srbečica, rdečica ali oteklina, nemudoma prekinite z uporabo in poiščite zdravniško pomoč!

Samo za profesionalno in poklicno uporabo.

Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov: info@briljant.si. Spletna stran: www.briljant.si 

Słowianka Sp. z o o, Józefa Marcika 4, 30-503 Kraków, Poland

Nohte izdelamo, kot smo navajeni in jih pripravimo za top. Uporabimo ga lahko na spiljenem umetnem nohtu, narejenem iz kamuflažnega gela, akril gela, poly gela ali akrila. Popestri tudi nohte izdelane z grajeno kamuflažno bazo trajnega laka. Poseben pridih pa doda risani ali grajeni francoski, 3D francoski, belemu ali barvnemu boomerju ali samo barvnemu trajnemu laku ali gelu v katerem koli odtenku.

S čopičem nanesite majhno količino topa po korakih: najprej sredina, nato leva stran ter desna, ga enakomerno razporedite po celi površini in zaprite prosti rob.

Med nanosom topa čopiča ne pritiskajte močno na površino nohta, da se delci bleščic lepo in enakomerno razporedijo po nohtu. Top je lahko v osrednjem delu nohta nanešen v debelejšem sloju, da se delci utopijo in razporedijo v strukturo topa in da na robovih nohta nimamo izboklin.

S tankim čopičem, recimo Magic Brush 7, si lahko pomagamo razporediti top v predelu obnohtne kožice.

Počakajte 2-3 sekunde, da se top lepo poravna na površini, pri tem lahko noht obrnete na glavo.

Nohte postavite v lučko, polimerizacije ne prekinjajte, dokler se top popolnoma ne posuši. Priporočen čas polimerizacije je 90 sekund. Oziroma 90 sekund - 2 minuti v 48 W LED lučki Slowianka in v UV lučki 3 - 4 minute.

Po polimerizaciji se topa ne dotikajte 3-4 sekunde.

Ker top nima disperzije, ga ne brišemo s Cleanerjem.

Po nekaj sekundah lahko na obnohtno kožico nanesemo SILK REPAIR SERUM - OLJE ZA OBNOHTNO KOŽICO.

30 drugi izdelki v isti kategoriji: