SLOWIANKA COLLECTION - KOLEKCIJA TRAJNIH LAKOV

Nov izdelek

Slowianka Collection je nova kolekcija posvečena pogumnim Slovankam, največji navdih pa so Ukrajinke, ki so se znašle v nepredstavljivi situaciji. Kolekcija barvnih kameleonov Slowianka vsebuje 10 permanentnih lakov, ki vsebujejo privlačne bleščice. Barvni trajni laki, ki jih pogovorno imenujemo tudi gelish laki, bodo popestrili tako trajno lakirane nohte in umetne nohte iz gela in akril gela. 

Več podatkov

11,95 €z DDV

Veličastne in pogumne Slovanke so postale navdih za jesensko kolekcijo – Slowianka Collection. One so tiste, ki se lahko soočijo z najrazličnejšimi težavami, ne da bi izgubile vero. To kažejo tudi pogumne Ukrajinke, ki so kot nežne in elegantne ženske morale stopiti v nove, težke življenjske vloge, braniti domovino in lastne vrednote. Spričo vojne niso izgubile svoje ženstvenosti; v tem, kar počnejo, so še naprej nežne, predane in lepe. 

Kolekcija je posvečena pogumnim Ukrajinkam. Tudi one so Slovanke in so bistvo prave ženstvenosti in prispodoba moči. Celotno kolekcijo sestavlja 10 odtenkov - njihova imena simbolizirajo značajske lastnosti slovanskih žensk in nas spominjajo na vrednote, za katere se bori ukrajinsko ljudstvo. 

 

Bravery - pogum, pogumna ženska VIDEO

Hope - upanje, upajoča ženska VIDEO

Strenght - Moč, močna ženska VIDEO

Equality - Enakost, enaka ženska VIDEO

Peace - mir, ženska, polna miru, ki se bori zanj VIDEO

Faith - Vera, ženska polna vere VIDEO

Love - Ljubezen, ženska polna ljubezni VIDEO

Unity - Enotnost, enotna ženska VIDEO

Devotion - Predanost, predana ženska VIDEO

Freedom - Svoboda, svobodna ženska VIDEO

 

Lastnosti: Gel laki vsebujejo drobne srebrne in bele bleščeče delce. Celotna kolekcija je tako imenovani "bleščeči kameleon". Zahvaljujoč različnim vrstam bleščečih delcev lahko zasijejo v različnih barvah. Imajo kremasto konsistenco srednje gostote. 

V UV lučki se sušijo 1 minuto, v LED lučki pa 30 sekund. 

Gel laki so visoko pigmentirani in imajo visoko koncentracijo bleščičastega prahu, zato je priporočljiv nanos v tankih slojih, predvsem na prostem robu.

 

Polyester Acrylate, Aliphatic Urethane Acrylate, Di-HEMA Trimethylhexyl Dicarbamate, Poly(Ethylene Glycol) Phenyl Ether Acrylate, Acrylate Resin, Triethylene Glycol Dimethacrylate, HEMA, Hydroxycyclohexyl Phenyl Ketone, Trimethylbenzoyl Diphenylphosphine Oxide, Silica Caprylyl Silylate, p-Hydroxyanisole, +/- CI 15850, CI 77891, CI 77742, CI77002, CI 45410, CI 45380, CI 47005.

Pred uporabo preberite etiketo. Lahko povzroči draženje kože! Preprečite stik z kožo! Preprečite stik z očmi! Pri uporabi nosite zaščitne rokavice! Hranite izven dosega otrok! Izdelek lahko uporabljajo samo za to usposobljene osebe! Uporabljajte v skladu z navodili! Samo za zunanjo uporabo! Hranite v zračnem prostoru! Ne izpostavljajte sončni svetlobi ali visokim temperaturam. Če se pojavi srbečica, rdečica ali oteklina, nemudoma prekinite z uporabo in poiščite zdravniško pomoč!

Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov: info@briljant.si

Słowianka Sp. z o o, Józefa Marcika 4, 30-503 Kraków, Poland

Samo za poklicno in profesionalno uporabo.

Utrjujemo v UV lučki: 1 minuto ali v LED lučki: 30 sekund

Priporočamo nanos v dveh slojih. 

30 drugi izdelki v isti kategoriji: