Sharm Effect White & Black (WET to WET)

Nov izdelek

Slowianka Nails Trends predstavlja edinstvene gel lake Sharm Effect, ki se dobro obnesejo pri lakiranju celotnega nohta (zelo prekrivni), lahko pa postanejo tudi odlična podlaga za številne vrste prelivajočih dekoracij NAIL ART-a. To je trend, ki se po 6 letih vrača v salone in temelji na tehniki "wet to wet". Lak za razlivanje je na voljo v BELI in ČRNI barvi.

Več podatkov

11,95 €z DDV

Slowianka Nails Trends predstavlja edinstvene gel lake Sharm Effect, ki se dobro obnesejo pri lakiranju celotnega nohta (zelo prekrivni), lahko pa postanejo tudi odlična podlaga za številne vrste dekoracij in nail art-a. To je trend, ki se po 6 letih vrača v salone in temelji na tehniki "wet to wet". Odlikuje ga vsestranskost in hitrost ustvarjanja različnih dekoracij prelivanja. Ta tehnika je kot nalašč za stranke, ki ne marajo predolgo čakati na končni rezultat svoje manikure.

Polyester Acrylate, Aliphatic Urethane Acrylate, Di-HEMA Trimethylhexyl Dicarbamate, Poly(Ethylene Glycol) Phenyl Ether Acrylate, Acrylate Resin, Triethylene Glycol Dimethacrylate, HEMA, Hydroxycydohexyl Phenyl Ketone, Trimethylbenzoyl Diphenylphosphine Oxide, Silica Caprylyl Silylate, p-Hydraxyanisole, +/- CI 15850, CI77891, CI77742, CI 77002, CI45410, CI 45380, CI 47005

Pred uporabo preberite etiketo. Lahko povzroči draženje kože! Preprečite stik z kožo! Preprečite stik z očmi! Pri uporabi nosite zaščitne rokavice! Hranite izven dosega otrok! Izdelek lahko uporabljajo samo za to usposobljene osebe! Uporabljajte v skladu z navodili! Samo za zunanjo uporabo! Hranite v zračnem prostoru! Ne izpostavljajte sončni svetlobi ali visokim temperaturam. Če se pojavi srbečica, rdečica ali oteklina, nemudoma prekinite z uporabo in poiščite zdravniško pomoč!

Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov: info@briljant.si

Słowianka Sp. z o o, Józefa Marcika 4, 30-503 Kraków, Poland

Nohtno ploščo pripravite kot ste vajeni. Nanesite permanentni lak v črni ali beli barvi in ga sušite po navodilih. Nato nanesite bel ali črn permanentni lak za sharm effect. V moker lak nanizajte vzorec z izbrano barvo permanentnega laka. Sušite 2 minuti v UV lučki ali 30 sek v LED lučki.

Samo za profesionalno in poklicno uporabo.

30 drugi izdelki v isti kategoriji: