Your Trends Collection (380-384)

Nov izdelek

Your Trends je kolekcija permanentnih lakov v petih čudovitih pastelnih odtenkov znamke Slowianka Nail Trends. Kolekcija, ki so jo ustvarile naše stranke - odtenki, po katerih dame največkrat povprašujejo. Barvni trajni laki v pastelnih odtenkih, ki jih pogovorno imenujemo tudi gelish laki, bodo popestrili tako trajno lakirane nohte in umetne nohte iz gela in akril gela. 

Več podatkov

11,95 €z DDV

Naše stranke so, kot že ime pove, prispevale k nastanku pastelne kolekcije Slowianka Nail Trends – Your Trends. Izbrale so pet najbolj prodajanih odtenkov, po katerih je bilo največ povpraševanja v letu 2022. Kolekcija je sestavljena iz hladnih in toplih barv, ki se s svojimi odtenki podajo vsem tipom kože.

Kremasta konsistenca in srednja izravnava omogočata preprost in enakomeren nanos. Med nanosom se ne razliva, kar preprečuje iztekanje v obnohtno kožico in obnohtne kanale. So samoizravnalni, njhovo razporejanje je idealno in na nohtu ustvarijo enakomerno gladko površino brez madežev in lis. Kolekcija ima zelo stabilno konsistenco, zato se barve ne krušijo. Delo z njim pozimi ali poleti je podobno, torej temperatura zraka ne vpliva na konsistenco barve. Ne izgubi svojih lastnosti zaradi temperaturnih sprememb. Vsebuje močne pigmente, ki zagotavljajo popolno prekrivnost že po enem sloju. Takšna pigmentacija se pri pastelnih hibridnih lakih redko pojavi. Na ta način stranka in stilist prihranita dragoceni čas.

Na voljo v 8ml steklenički znamke Slowianka, za lahkoten nanos barve pa poskrbi kvaliteten čopič v pokrovčku, ki ne pušča lis in sledi:

380 Lipstick VIDEO

Je najtemnejši odtenek v celotni kolekciji. Ima hladen ton, intenziven in ekspresiven. To vrsto roza barve koloristi imenujejo magenta. Povezan je z vitalnostjo, ljubeznijo, osvoboditvijo in ustvarjalnostjo. V direktnem prevodu lipstick preprosto pomeni šminka. Takoj pomislimo na sliko izrazitih ustnic v škrlatni barvi. Zagotovo bo takšen odtenek šminke pritegnil pozornost drugih. Šminka trajni lak bo všeč strankam, ki imajo rade nekonvencionalne, zanimive, ekspresivne stilizacije.

381 Business VIDEO

Je hladen, izrazit, trd bonbonček, srednje roza odtenka. V tem odtenku ga povezujemo z dekliško nežnostjo, toplino in veseljem. Posel v poljskem smislu je preprosto posel, podjetje. Takšna kombinacija je v današnjem svetu še vedno zanikana, vendar kaže, da se ženska narava in podjetnost ne izključujeta. S to barvo lahko ustvarimo modne stilizacije, polne veselja, a hkrati ne brez klasike.

382 Retro VIDEO

Je svetel, hladen, sivkin odtenek, ki je po Pantone postal barva leta 2022. Barva sivke je povezana z mirom, sproščenostjo, plemenitostjo in ustvarjalnostjo. Beseda retro se nanaša na preteklost. Skupaj tvorita nostalgičen duo. Ta lak za nohte bo kot nalašč za romantične stilizacije, ki spominjajo na mladostne zmenke. Z njim bomo ustvarili tudi izvirne in nekonvencionalne stilizacije, ki si jih bomo še dolgo zapomnili.

- 383 Safari VIDEO

To je topla breskvasta barva. Povezujemo ga lahko z družabnostjo, subtilnostjo, občutljivostjo, naravo (identifikujemo ga s sončnim vzhodom in barvami sadja). Safari je pustolovsko, lovsko potovanje po Afriki. Kaj ima ta par skupnega? Naravo. Barvo breskve in safari povezujemo z zunanjim okoljem. Zaradi tega dejstva bo hibridni lak Safari všeč ljubiteljem naravnih, sončnih, lahkotnih, ležernih stilizacij.

384 Boho VIDEO

žtopla, nežna, klasična, svetlo roza. Simbolizira nedolžnost, eleganco, mir in harmonijo. Beseda boho pomeni zabava, ljudska kultura, pomanjkanje navezanosti na materializem, ker izhaja iz boemije. Skupaj ustvarita zanimivo kombinacijo, ki dokazuje, da lahko spoznavanje korenin in tradicije v vaše življenje prinese olajšanje in harmonijo. Zato bo ta odtenek izjemno univerzalen, dobro se bo obnesel na primer ob katerem koli praznovanju, pa naj bo to družinsko ali službeno. Vedno bo videti izjemno elegantno.

Polyester Acrylate, Alphatic Urethane Acrylate, Di-HEMA Trimethylhexyl Dicarbamate, Poly(Ethylene Glycol) Phenyl Ether Acrylate, Acrylate Resin, Triethylene Glycol Dimethacrylate, HEMA, Hydroxycydohexyl Phenyl Ketone, Trimethylbenzoyl Diphenylphosphine Oxide, Silica Caprylyl Silylate, p-Hydroxyanisole, +/- CI15850, CI77891, CI77002, CI45410, CI45380, CI47005

Pred uporabo preberite etiketo. Lahko povzroči draženje kože! Preprečite stik z kožo! Preprečite stik z očmi! Pri uporabi nosite zaščitne rokavice! Hranite izven dosega otrok! Izdelek lahko uporabljajo samo za to usposobljene osebe! Uporabljajte v skladu z navodili! Samo za zunanjo uporabo! Hranite v zračnem prostoru! Ne izpostavljajte sončni svetlobi ali visokim temperaturam. Če se pojavi srbečica, rdečica ali oteklina, nemudoma prekinite z uporabo in poiščite zdravniško pomoč!

Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov: info@briljant.si

Słowianka Sp. z o o, Józefa Marcika 4, 30-503 Kraków, Poland

Samo za poklicno in profesionalno uporabo.

Utrjujemo v UV lučki: 2-3 minute ali v LED lučki: 1 min

30 drugi izdelki v isti kategoriji: