TOP COAT FLUO - v temi svetleč ZAKLJUČNI top brez disperzije SLOWIANKA Povečaj

TOP COAT FLUO - v temi svetleč ZAKLJUČNI top brez disperzije

slow-topFluo

Nov izdelek

Hit, ki smo si ga dolgo časa želeli in čakali. In sedaj je tu. Top, ki se sveti ponoči, je eden najnovejših trendov s svetu manikure in oblikovanja nohtov. 

Top Coat NO WIPE je naš "BEST SELLER", ki je dobil kar nekaj priznanj, med drugim "Diamenty Beauty" - TRUST Cosmetics. Sedaj smo ga še popestrili in tako je nastal TOP COAT FLUO, ki bo nohtom pričaral svetlečo podobo tudi v temi. 

Več podatkov

14,95 €z DDV

Trajno lakirani nohti ali umetni nohti, ki se svetijo ponoči, so eden najnovejših trendov v svetu umetnih nohtov. Molekule, odgovorne za sijočo svetlobo, absorbirajo dnevno svetlobo in jo dobesedno vpijejo vase. Ponoči to nakopičeno "svetlobo" oddajajo in zahvaljujoč temu se nohti prekriti s Top Coat Fluo v temi privlačno svetijo.

Top Coat Fluo s svojimi fizikalnimi lastnostmi in strukturo spominja na še en priljubljen top iz Slowianka Nails Trends - Top No Wipe. Top Coat Fluo ima redko konsistenco in se zlahka izravna. To omogoča, da se top dobro razporedi tudi ob obnohtni kožici in prepreči zlivanje v obnohtni kanal. Po utrjevanju nima disperzijske lepljive plasti, zato vam ga ni treba brisati s gel cleanerjem.

Ta trendovski top se v temi sveti zelo močno, tudi do 6 tednov. Ker ima 20 % UV zaščito, ta top ne rumeni, kar je še posebej pomembno pri poletnem stiliranju nohtov. Dobro ščiti barvo, odporen je na praske in preprečuje krušenje na sami konici nohta. 

Top se lahko nanaša po celi površini nohta ali pa ga bolj ustvarjalni lahko nanesejo samo po NAIL ART-U ali določenih delih nohta.

Aliphatic Urethane Acrylate, Hydroxypropyl Methacrylate, Butyl Acetate, Ethyl Acetate, Ethyl Trimethylbenzoyl Phenylphosphinate, Acrylates Copolymer, Dimethicone, Styrene/Acrylate Copolymer

Pred uporabo preberite etiketo. Lahko povzroči draženje kože! Preprečite stik z kožo! Preprečite stik z očmi! Pri uporabi nosite zaščitne rokavice! Hranite izven dosega otrok! Izdelek lahko uporabljajo samo za to usposobljene osebe! Uporabljajte v skladu z navodili! Samo za zunanjo uporabo! Hranite v zračnem prostoru! Ne izpostavljajte sončni svetlobi ali visokim temperaturam. Če se pojavi srbečica, rdečica ali oteklina, nemudoma prekinite z uporabo in poiščite zdravniško pomoč!

Samo za profesionalno in poklicno uporabo! 

Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov: info@briljant.si. Spletna stran: www.briljant.si

Słowianka Sp. z o o, Józefa Marcika 4, 30-503 Kraków, Poland

30 drugi izdelki v isti kategoriji: