Colour Therapy Collection (362-371)

Nov izdelek

VROČA NOVOST! Explozivna barvna terapija vas popelje na fascinantno in zdravilno potovanje z pigmentiranimi in nasičenimi trajnimi laki Slowianka, ki zagotavljajo boljše razpoloženje. Kolekcijo Colour Therapy sestavljajo poletne neonske barve, ki so užitek pri uporabi nohtnih stilistov in ustvarjajo nepozabne užitke naših klienkt, ki te barve nosijo. Že imaš svoj najljubši odtenek? 

Več podatkov

11,95 €z DDV

Slowianka Nails Trends predstavlja neonsko, poletno, živahno barvno kolekcijo 10 hibridnih lakov, imenovanih Color Therapy. Njegovo ime kaže na zdravilni učinek barv. Vsi odtenki vplivajo na razpoloženje in ga izboljšujejo, saj so prijetni za oči in imajo neverjetno energijo. Sama imena lakov se nanašajo na t.i »izboljševalce razpoloženja«, ki nas premamijo, ko se nas loteva slaba volja in energija. 

Celotna zbirka je nastala v sodelovanju z našimi edukatorji, trenerji, klienti in nohtnimi stilistkami. Barvna terapija se je odzvala na njihove potrebe, dane odtenke so izbrali sami. Vse barve iz kolekcije Colour Therapy so poletne uspešnice na trgu stiliranja in izdelave umetnih nohtov.

Kolekcijo najavljata dva odtenka neon rdeče, ki sta v tej barvni paleti uspešnica v salonih za oblikovanje nohtov.

- Mr. Freud, številka 362 VIDEO

Topel, rahlo utišan odtenek neon rdeče barve, v zelo elegantni in klasični izvedbi. Navdihujejo ga oseba in dosežki slavnega psihoterapevta Sigmunda Freuda, ustanovitelja psihoanalize. Psihologija se med drugim ukvarja tudi z barvno terapijo. Gospod. Freud vam bo zaradi svoje temno rdeče barve pomagal povrniti dobro počutje s spodbujanjem volje v boju proti apatiji. Hibridni laki iz te kolekcije imajo zelo močno pigmentacijo, popolnoma kremasto konsistenco in dobro izravnavo. 

Strong Cocktail, številka 363 VIDEO

Električna, energična, ekspresivna neonsko rdeča barva, ki spominja na poletne in praznične mesece, polna navdušenja in nasmeha. Navdahnjeni s trenutki sprostitve, s pisanimi, okusnimi in gaziranimi pijačami, omamljenimi v družbi prijateljev. Majhni odmerki alkohola spodbujajo krvni obtok in sproščajo, zaradi česar ljudje pozabijo na težave. Strong Cocktail bo zaradi svoje nasičene, izrazite barve izboljšal razpoloženje naših klientov, spodbudil vitalnost, energijo, poživil in okrepil voljo. Popolna barva za nora počitniška potovanja. Strong Cocktail 363 vsebuje zelo fine, sijoče delce, ki povečajo njegov sijaj in čudovito lesketajo v sončnih žarkih.

- Edini predstavnik oranžne barve v celotni kolekciji je lak It Bag, številka 364 VIDEO

Močan, neonski, svetlo, sončno oranžen, s tipičnim prazničnim videzom in vzdušjem. Imenovan po zaslugi opazovanja izboljšanja počutja po nakupovanju, v tem primeru - torbic. Lahko dodamo, da je le nakupovanje tisto, ki prinaša srečo. It Bag bo zaradi svoje električne in svetle barve dodal optimizem, pripravljenost za ukrepanje in vero v lastne sposobnosti.

Kolekcija obsega veliko skupino odtenkov roza, ki jo vsi povezujejo z brezskrbnostjo in optimizmom. Popolni hiti vsakega salona za izdelavo trajno lakiranih in umetnih nohtov. 

- Pill Pink, številka 365 VIDEO

Neonska, živa, svetla, veselo roza, v čistem pomenu besede. Po navdihu t.i roza tabletke, namenjene ženskam, ki bi radi povečale svoj libido. Srečen človek, ki riše peščice življenja, je tisti, ki živi v sožitju s svojo naravo in uživa tudi v svoji telesnosti. Pill Pink bo zaradi svoje značilne barve spodbudila optimistično razmišljanje in udejanjanje novih idej.

Young Lover, številka 366 VIDEO

Živa, topla, energična, sladkasto roza, najbolj neonska v celotnem segmentu roza odtenkov. Navdihuje ga zanimiv, nenavaden pojav, ki se nanaša na povečanje zadovoljstva z življenjem, dvig vitalnosti, v povezavi s spoznavanjem mlajšega partnerja, ki s svojo svežino in mladostjo daje energijo in pripravljenost za delovanje za drugo osebo. Lak za nohte Young Lover se bo zaradi svoje značilne barve boril proti melanholiji in apatiji ter spodbudil aktivno življenje.

Sweet Puff, številka 367 VIDEO

Neonska, sveža, ekspresivna malinovo roza, v najbolj elegantni izdaji v celotnem segmentu roza odtenkov. Navdahnjeno s pozitivnim vplivom na razpoloženje različnih sladkarij, v tem primeru - SWEET PUFF. Ta odtenek pomaga, ko vsi drugi odpovedo. Sweet Puff vas bo zaradi svoje sladke, rožnate barve navdušil z optimizmom glede življenja in vas spodbudil k dobremu. Zahvaljujoč vsebnosti zelo finih bleščic se nohti, prevlečeni z barvo 367 Sweet Puff, čudovito sijejo in odbijajo svetlobo.

V tej kolekciji najdemo dve zelo kontrastni vijolični barvi hibridnih lakov.

- New Heels, številka 368 VIDEO

Je zatemnjene, tople in svetlo vijolične barve, v obliki bolj klasičnega neona. Ime tega laka je navdihnilo izboljšanje počutja in večjo samozavest žensk po nakupu novih visokih petk. Nove pete bodo zaradi svojega klasičnega tona sprostile, navdihnile in podprle duševni napor. Zahvaljujoč vsebnosti zelo drobnih bleščečih delcev se čudovito sveti in odseva tako dnevno svetlobo kot umetno nočno svetlobo.

- Very Violet, številka 369 VIDEO

Je temen, topel, globok, ekspresiven, izjemno eleganten, lep vijolični, t.i. odtenek jajčevca. Navdahnjena z barvo leta 2022 po Pantone inštitutu - Veri Peri (modro - vijolična barva z rdečimi poudarki). Veri Peri ujet v Very Violet Slowianka Nails Trends bo zahvaljujoč vzajemnemu navdihu spodbudila ustvarjalni duh, sprožila ustvarjalnost, sprostila in pomirila napetosti v umu in telesu.

Edini predstavnik modre barve:

Minty Aura lak, številka 370 VIDEO

Je neonski, svež, rahlo mint, svetel odtenek modre. Navdihuje ga klasifikacija človeške avre, ki ljudi obdaja z nematerialnimi barvami. Odtenki pričajo o duhovnem stanju, čustvih, vitalnosti in zdravju. Minty Aura bo zaradi navdiha modre avre povečala občutek miru, sproščenosti, ljubezni in si prizadevala za druženje z naravo.

Zadnji hibridni lak, ki zapira to kolekcijo je:

- Kelly Green, številka 371 VIDEO

Sočna, neonska, živa, topla zelena. Lak je navdihnila barva Kelly Green, ki je v zadnjem času priljubljena v medijih, modi in notranjem oblikovanju, pod katero se podpisuje Inštitut Pantone. Kelly Green bo zaradi svoje sočne, izrazite barve sprostila, pomirila živce in okrepila vitalnost.

Polyester Acrylate, Aliphatic Urethane Acrylate, Di-HEMA Trimethylhexyl Dicarbamate, Poly (Ethylene Glycol) Phenyl Ether Acrylate, Acrylate Resin, Triethylene Glycol Dimethacrylate, HEMA, Hydroxycydohexyl Phenyl Ketone, Trimethylbenzoyl Diphenylphosphine Oxide, Silica Caprylyl Silylate, p-Hydroxyanisole, +/- CI 15850, CI 77891, CI 77742, CI77002, CI 45410, CI 45380, CI 47005.

Pred uporabo preberite etiketo. Lahko povzroči draženje kože! Preprečite stik z kožo! Preprečite stik z očmi! Pri uporabi nosite zaščitne rokavice! Hranite izven dosega otrok! Izdelek lahko uporabljajo samo za to usposobljene osebe! Uporabljajte v skladu z navodili! Samo za zunanjo uporabo! Hranite v zračnem prostoru! Ne izpostavljajte sončni svetlobi ali visokim temperaturam. Če se pojavi srbečica, rdečica ali oteklina, nemudoma prekinite z uporabo in poiščite zdravniško pomoč!

Samo za profesionalno in poklicno uporabo!

Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B, 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov: info@briljant.si. Spletna stran: www.briljant.si 

Słowianka Sp. z o o, Józefa Marcika 4, 30-503 Kraków, Poland

Trajni lak sušimo v UV ali LED profesionalni lučki. Odvisno od moči lučke, priporočamo 30 sekund. Barvni trajni lak se praviloma nanaša na spiljen in oblikovan gel pri postopku izdelave umetnih nohtov ali na polimerizirano in utrjeno bazo pri postopku trajnega lakiranja. Priporočljivo je zaključevanje s Top Coat NO WIPE, da odlično poudarite neon in zagotovite izjemno obstojnost.

Čas utrjevanja: UV / 2-3 min, LED / 30 sek, SUNPOWER / 30 sek

Samo za profesionalno in poklicno uporabo. 

CPNP: 410763 Lak gel kolekcija COLOUR THERAPY (362-371)

30 drugi izdelki v isti kategoriji: