INTERSTELLAR Collection (339-348)

Nov izdelek

Kolekcija permanentnih lakov INTERSTELLAR navdušuje s 5 klasičnimi pastelnimi odtenki in 5 bleščicami s FLASH efektom. Kdo izmed vas obožuje sijoče nohte? Premaknite se v skrivnosten in neraziskan kozmični svet z zbirko trajnih lakov INTERSTELLAR Slowianka. Flash efekt in enobarvni trajni laki so primerni tako za trajno lakirane nohte, kot tudi za gelirane umetne nohte iz gela ali akrila.

Več podatkov

11,95 €z DDV

Kolekcija Interstellar je »nezemeljski« predlog desetih gel lakov Slowianka Nails Trends. Navdušuje s petimi klasičnimi odtenki trajnih lakov in petimi bleščečimi odtenki z želenim FLASH efektom. Oddaljeni prostor je postal glavni navdih za nastanek te kolekcije. Imena satenastih gel lakov spominjajo na filmske ali resnične like, povezane z nezemeljskim prostorom. Po drugi strani pa so bleščeče barve enakovredne imenom elementov sončnega sistema.


Skupaj s kolekcijo permanentnih lakov Interstellar Slowianka se pomaknite v skrivnostni in neraziskani kozmični svet. Medtem ko ste na zemlji, odkrijte oddaljeno vesolje.


Trajni lak s FLASH efektom ima močno kremasto konsistenco in se zelo dobro razporedi po nohtni plošči (brez razlitja v kanale). Zahvaljujoč FLASH delcem bomo pridobili stilizacije z učinkom bliskavice (različni odsevi, odvisno od vira svetlobe). Vendar je učinek bliskavice najlepši pri dnevni svetlobi. Visoka koncentracija bleščečih delcev omogoča zelo dobro pokritost barve.

Na voljo kot original pakiranju 8ml.


Kolekcija gel lakov INTERSTELLAR vsebuje:


339 Ellen VIDEO

Hibridni lak za nohte 339 je podpisan z imenom junakinje sage Alien - Ellen Ripley. Je zelo lahek, hladen, eleganten odtenek lila. Po eni strani očara s svojo nežnostjo, hkrati pa izžareva moč. Takšne lastnosti je Ellen pokazala v boju z vesoljsko pošastjo. Ta lak je priporočljiv za pogumne ženske, ki rade izstopajo na neprisiljen način. Popoln tako za dnevno kot za večerno izdajo.


340 Jupiter - Flash efekt VIDEO

Hibridni lak 340 je dobil ime po planetu Jupiter. Barva je temna, globoka, mornarsko modra z dodatkom grafita, prekrita z drobnimi, srebrnimi delci. Očara s svojo globino, skrivnostnostjo, značajem in močjo. Tako lahko opišete največji planet v sončnem sistemu - Jupiter. Čudovit velikan, vzbujajoč strahospoštovanje. Ta lak priporočamo strankam, ki imajo rade flash v praznični, elegantni izdaji.


341 Walle VIDEO

Hibridni lak 341 dolguje svoje ime filmskemu junaku - Walleu. Je svetel, pastel, mint odtenek zelene. Povezuje se s svežino, zadovoljstvom in vedrino. Robot Walle kot stroj je bil zelo čustven in je popravljal svet tako, da ga je spreminjal na bolje. Ta hibridni lak priporočamo strankam, ki cenijo naravne in sveže stilizacije.


342 Moon - Flash efekt VIDEO

Hibridni lak 342 je nastal po navdihu naravnega satelita Zemlje - Lune. Je svetel, jekleni odtenek sive, prevlečen z zelo drobnimi, utripajočimi, srebrnimi delci. Očara s svojo briljantnostjo, eleganco, prefinjenostjo, subtilnostjo in skrivnostnostjo. Te lastnosti povezujemo z luno, ki ponoči osvetljuje naše nebo. Na videz odkrito, a še vedno skrivnostno. Moon gel lak lahko priporočamo damam, ki imajo radi barve s srebrnim sijajem. Ženske, ki imajo rade nežen, neprisiljen, svež sijaj na nohtih, se bodo z njim dobro počutile.


343 Chan VIDEO

Navdih za ustvarjanje hibridnega laka v številki 343 je bila junakinja Dune - Chani. Odtenek tega pripravka niha med bež in sivo. Izgleda zelo elegantno, sveže, okusno in univerzalno. Kljub nevsiljivemu značaju je ta barva polna samozavesti. Bež barve simbolizirajo tudi učinkovitost in učinkovitost. Chani je kozmični bojevnik, za katerega so značilne lastnosti, kot sta pogum in pogum. Chani hibridni lak za nohte priporočamo strankam, ki iščejo klasičen stil, primeren za vsako priložnost. Dobro se bo obnesla kot dnevna in večerna manikura. Ta pripravek bo kompatibilen s katerim koli hibridnim lakom iz kolekcije Interstellar. To je povezano z njegovim univerzalnim značajem.


344 Sun - Flash efekt VIDEO

Hibridni lak številka 344 Sun, je ustvarjen kot preparat, ki bo podoben sončni zvezdi in posnema njen sijaj. Je utišan, temnejši odtenek zlate, prekrit z zelo sijočimi delci. Očara z bogastvom, eleganco, milino, toplino in močjo. Ali ni tako sonce? Daje življenje celotnemu planetu, vendar pod lastnimi pogoji. Ta hibridni lak bo všeč ljubiteljem močnega sijaja, klasičnega in zlatega.


345 Leia VIDEO

Hibridni lak 345 svoje ime dolguje junakinji sage Vojna zvezd - Lei. Je sončen, krem rumen odtenek. Povezuje se z mladostnim šarmom, svetlobo, po drugi strani pa z neskončno močjo in močjo, ki ju lahko podari zemlji samo sonce. Takšna je bila Leia. V medgalaktični politiki je ta princesa sijala kot sonce, kar je diplomaciji dalo povsem drugačno razsežnost. To pripravo priporočamo strankam, ki so optimistične in imajo rade zanimiv dizajn nohtov.

346 Mars - Flash efekt VIDEO

Hibridni lak 346, svoje ime dolguje najbolj "moškemu" planetu v Osončju - Marsu. 346 je globoka barva, ustvarjena iz kombinacije rdeče in oranžne. To je senca skalnate površine s kraterji na Marsu. Očara s svojo trdnostjo, značajem in izvirnostjo. Ta trajni lak bodo izbrale stranke, ki imajo radi sijaj, vendar v drugačni, bolj zanimivi izdaji.


347 by Valentina VIDEO

Satenast trajni lak 347 je bil poimenovan po Valentini. Nastal je v čast prvi ženski v vesolju - Rusinji Valentini Tereškovi. Je globok odtenek, ustvarjen iz kombinacije dveh barv – rdeče in roza. Je zelo prijeten za oko, rožnat, eleganten, vendar ji ne moremo zanikati njenega značaja (rdeči pridih). Prva ženska v vesolju je vanj vnesla ženstvenost in pokazala moč "šibkejšega spola". V tej barvi se bodo dobro počutile ženske, ki so prepričane v svojo vrednost, so elegantne in pogumne.


348 Venus - Flash efekt VIDEO

Trajni lak 348 je navdih za najbolj "ženstveni" planetod vseh planetov Osončja - Venera. Je temne, žive barve, sestavljene iz kombinacije vijolične in rdeče, prekrite s sijočimi srebrno rožnatimi delci. Očara s svojo prefinjenostjo, ženstvenostjo, raznolikim leskom in eleganco. Že stoletja je planet Venera sinonim za žensko v vesolju. Ta hibridni lak bo videti čudovito predvsem v večernem času. Pritegnila bo ljubitelje okusne, razkošne, elegantne manikure.

Polyester Acrylate, Aliphatic, Urethane Acrylate, Di-Hema Trimethylhexyl Dicarbamate, Triethylene Glycol Dimethacrylate, Poly(Ethylene Glycol) Phenyl Ether Acrylate, Acrylate Resin, Hema, Hydroxycydohexyl Phenyl Ketone, Trimethylbenzoyl Diphenylphosphine Oxide, Silica Caprylyl Silylate, P-Hydroxyanisole, CI 77891, CI 74260, CI 77266, CI 45410, CI 45380, CI 60730, CI 15850, CI 15850:1, CI 77002, CI 77492, CI 47005, CI 77007, CI 74160, CI 77491, CI 7742, CI 47000, CI 16230.

Pred uporabo preberite etiketo. Lahko povzroči draženje kože! Preprečite stik z kožo! Preprečite stik z očmi! Pri uporabi nosite zaščitne rokavice! Hranite izven dosega otrok! Izdelek lahko uporabljajo samo za to usposobljene osebe! Uporabljajte v skladu z navodili! Samo za zunanjo uporabo! Hranite v zračnem prostoru! Ne izpostavljajte sončni svetlobi ali visokim temperaturam. Če se pojavi srbečica, rdečica ali oteklina, nemudoma prekinite z uporabo in poiščite zdravniško pomoč!

Samo za profesionalno in poklicno uporabo! 

Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov: info@briljant.si. Spletna stran: www.briljant.si

Słowianka Sp. z o o, Józefa Marcika 4, 30-503 Kraków, Poland

Trajni lak sušimo v UV ali LED profesionalni lučki. Odvisno od moči lučke, priporočamo 30 sekund. Barvni trajni lak se praviloma nanaša na spiljen in oblikovan gel pri postopku izdelave umetnih nohtov ali na polimerizirano in utrjeno bazo pri postopku trajnega lakiranja.Zaključuje se s poljubnim topom, bodisi mat (VELVET) ali svetlečega efekta (Top Coat NO WIPE).

Čas utrjevanja: UV/ 2-3 min, LED/ 30 sek, SUNPOWER / 30 sek

Samo za profesionalno in poklicno uporabo. 

CPNP: 4107613 Lak gel kolekcija INTERSTELLAR (339-348)

30 drugi izdelki v isti kategoriji: