PIGMENTIRAN GEL V TUBICI - ARTER PAINTING GEL

Nov izdelek

Arter Painting Gel je pigmentiran gel v tubici v desetih odtenkih: belem, rumenem, rdečem, oranžnem, vijoličnem, zelenem, modrem, črnem, rjavem in v barvi maline. Primerni za barvanje umetnega nohta in za dekoracije in poslikave nohtov: tanke linije, ONE STROKE, ZHOSTOVO, francoski stil, BABY BOOMER, OMBRE, … Med sabo jih lahko mešate kot tempera barve in s tem dobivate nešteto kombinacij. 

Več podatkov

10,95 €z DDV

Tisti, ki ste zavezniki NAIL ART-a in efektov, kot je ombre, vas bodo tI pigmentirani produkti navdušili in prevzeli. Arter barvni geli v tubici so na voljo v desetih odtenkih:

Arter White Paint 3g - VIDEO

Arter Yellow Paint 3g  - VIDEO

Arter Red Paint 3g  - VIDEO

Arter Orange Paint 3g - VIDEO

Arter Violet Paint 3g - VIDEO

Arter Green Paint 3g - VIDEO

Arter Black Paint 3g  - VIDEO

Arter Rapsberry Paint 3g  - VIDEO

Arter Brown Paint 3g - VIDEO

Arter Blue Paint 3g - VIDEO

VIDEO: Predstavitev uporabe Arter painting gelov, ombre, baby boomer, one stroke in tanke linije

Konsistenca Arter gelov za poslikave je redka, a vseeno za spoznanje bolj gosta od gostote trajnih lakov.

Arter Gel od Slowianka Nail Trends je bil ustvarjen za nohtne stiliste z namenom, da jim olajša dekoriranje in poslikavo umetnih in trajno lakiranih nohtov. Zakaj in kako?

Ta gel je visoko nasičen s pigmenti. Torej samo en nanos zadostuje na ustvarjanje poslikave nohta. Pri tem bo barva vidna, pokrivna in intenzivna. Prav tako uporaba te mešanice gela in pigmenta prihrani čas, saj se samo vzame tubica Arter gela in stisne na metalno površino in že je pripravljena za uporabo.

Te mešanice se dobro posušijo v lučki, tako ni straha, da bi se poslikava razmazala in celo ni nujno, da jo zaključujemo z zaključnim topom.

Prav tako pri uporabi teh tubic ne potrebujemo posebnega znanja mešanja gelov in pigmentov.

In kar je zelo dobrodošlo, te mešanice nimajo disperzijskega sloja po utrjevanju.

Arter White, Arter Yellow, Arter Red, Arter Black

Ethoxylated Trimethylolpropane Triacrylate, CI77891, Isopropylidenediphenyl Bisoxyhydroxpropyl Acrylate, Uretha-nacrylat Oligomer, HEMA DPPA, Penta-erythriyl Tetramercaptopropionate, Methyl Benzoylformate, Hydroxycyclohexy phenyl ketone, Benzoyl Isopropanol, Trimethylbenzoyl Diphenylphosphine Oxide, Silica, PPG-3 Glyceryl Ether Triacrylate, CI60725, p-Hydroxyanisole

Arter Orange, Arter Violet, Arter Green, Arter Brown, Arter Rapsberry

DI-hema Trimethylhexyl, Hema, Hydroxycyclohexyl, Pigments

Arter Blue

Ethoxylated Dipentaerythritol Hexaacrylate, Alphatic Urethane Diacrylate, Polyethylene, Ethylphenyl(2,4,6-trimethylbenzoyl) phosphinate, Polyester Resin, P-Hydroxyanisole, CI74160

Pred uporabo preberite etiketo. Lahko povzroči draženje kože! Preprečite stik z kožo! Preprečite stik z očmi! Pri uporabi nosite zaščitne rokavice! Hranite izven dosega otrok! Izdelek lahko uporabljajo samo za to usposobljene osebe! Uporabljajte v skladu z navodili! Samo za zunanjo uporabo! Hranite v zračnem prostoru! Ne izpostavljajte sončni svetlobi ali visokim temperaturam. Če se pojavi srbečica, rdečica ali oteklina, nemudoma prekinite z uporabo in poiščite zdravniško pomoč!

Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov: info@briljant.siSpletna stran: www.briljant.si

Słowianka Sp. z o o, Józefa Marcika 4, 30-503 Kraków, Poland

Uporaba teh pigmentiranih mešanic gelov je zelo preprosta. Najlažje je, če si majhno količino izbranega Arter Painting gela iztisnete na metalno paletko. Barvo nanesete na prej pripravljen noht s čopičem za gel. Pravilno posušite barvni gel Arter, čas prilagodite tehnologiji, ki jo uporabljate, praviloma med 60-90 sekund.


Noht zaključite s svojim najljubšim topomTop Coat No Wipe / Top Velvet.


V primeru, da je bila kreacija ali poslikava narejena na utrjen top, ni potrebe po ponovnem nanašanju topa.


Polimeriziramo jih lahko v UV lučkah: 60/90 sec (Najboljša izbira je 48W Sun Power LED lučka).

Samo za poklicno in profesionalno uporabo.

CPNP: 3835404 Arter Painting Gels Maestro

CPNP: 3835428 Arter Painting Gels Basic

30 drugi izdelki v isti kategoriji: