Competition White Modeling Gel UV/LED (zelo bel in pigmentiran gradilni gel za GRAJENO FRANCOSKO)

Nov izdelek

Competition White Modeling gel UV/LED Slowianka Nail Trends je bel gradilni gel za umetne nohte, ki se uporablja za perfektno linijo francoske pri izgradnji grajene francoske linije. Namenjen je za salonsko delo in za tekmovanja, predvsem za podaljševanje na šablono.

Več podatkov

24,95 €z DDV

Ali sanjaš o snežno beli in zelo trdni konici umetnega nohta, pri tem pa ne boš imela neprijetnih skrbi zaradi kakršnih koli poškodb ali pa odstopanja gela iz nohtne plošče? Če iščete gel za mojstrsko izdelavo grajene francoske manikire, potem je ta  bel gradilni gel pravi za vas. To je Competition White gel– popolnoma nov gel znamke Slowianka Nail Trends, idealen za grajene umetne nohte na šablono. Competition White gel je intenzivno bel gel (s skoraj nevidnim modrim pridihom) in njegova pigmentacija vas bo očarala.


Če greste na tekmovanje za oblikovanje nohtov, potem imate s tem gelom uspeh zagotovljen. Gel je zelo trden, tudi pri nanosu zelo tanke plasti. Ima sveži beli ten in je zelo pigmentiran. Pili se zelo mehko, ne spreminja barve, ne rumeni in se lahko stiska, »pincha«. Competition White je gel za grajene umetne nohte, dobro in stabilno drži obliko tunela, zato vas na tekmovanju ne bo razočaral. Competition white gel je gel za perfektno grajeno francosko.

VIDEO Competition White Modeling Gel UV/LED (zelo bel in pigmentiran gradilni gel za GRAJENO FRANCOSKO)

Acrylates Copolymer, HEMA, Hydroxycyclohexyl Phenyl Ketone, Pigment

Pred uporabo preberite etiketo. Lahko povzroči draženje kože! Preprečite stik z kožo! Preprečite stik z očmi! Pri uporabi nosite zaščitne rokavice! Hranite izven dosega otrok! Izdelek lahko uporabljajo samo za to usposobljene osebe! Uporabljajte v skladu z navodili! Samo za zunanjo uporabo! Hranite v zračnem prostoru! Ne izpostavljajte sončni svetlobi ali visokim temperaturam. Če se pojavi srbečica, rdečica ali oteklina, nemudoma prekinite z uporabo in poiščite zdravniško pomoč!

Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov: info@briljant.si. Spletna stran: www.briljant.si

Słowianka Sp. z o o, Józefa Marcika 4, 30-503 Kraków, Poland

1. Naravne nohte pripravite, kot ste navajeni.

2. Pravilno nanesite bazo in gradilni kamuflažni gel. Utrjujte po navodilih. 

3. Najprej na šabloni izdelajte zelo tanek sloj podaljška s prozornim gelom. Utrjujte po navodilih. 

4. Nato nanesite Competition White v tankem sloju na konico nohta in utrjujte 30-40 sekund.
Nato na konico nohta nanesite drugi sloj Competition White gela, da konica umetnega nohta dobi pravo debelino. Ponovno utrjujte 30-60 sekund.
Nastavite »pinch« oziroma sponko za oblikovanje nohta ter sušite 4 minute.

5. Pred oblikovanjem s pilo nohte obrišite s Cleanerjem. Na koncu nohte zaključite s izbranim topom (NO WIPE, NO WIPE GLAM, RUBBER TOP, VELVET).

 

Utrjevanje (polimeriziranje) Competition white gel-a

Čas strjevanja: 4 minute

Čas »pinchanja«: 30-60 sekund

POZOR! Za utrjevanje tega gela potrebujete UV/LED lučko novejše tehnologije (vsaj 48W). 

30 drugi izdelki v isti kategoriji: