MISTIC QUEEN Collection (97-106)

Nov izdelek

Mistic Queen kolekcija Slowianka Nail Trends za trajno lakiranje ali za dekoriranje umetnih nohtov, bodisi geliranih nohtov bodisi akrilnih nohtov.

Mistic Queen kolekcija vsebuje poleg štirih enobarvnih permanentnih lakov (99, 103, 104, 105) tudi tri permanentne lake z drobnimi bleščicami: rdeč (99), moder (97) in črno-zelen (98) ter tri metalne lake (100, 101, 102 Chrome).

Več podatkov

8,95 €z DDV

Mistic Queen kolekcija Slowianka vsebuje poleg štirih enobarvnih permanentnih lakov tudi tri permanentne lake z drobnimi bleščicami: rdeč, moder in črn. Ker je ustvarjena v času pred novoletnimi prazniki, vsebuje tud 3 Chrome lake, v odtenkih vijolične, rdeče in tako imenovane "rose gold".

Ena plast je dovolj za popoln učinek. Rahlo gosta konsistenca hibrida zagotavlja enostaven in hiter nanos, tudi znotraj obnohtne kožice. Zahvaljujoč temu bo izdelek popoln za vsak profesionalni kozmetični salon!

Na voljo so naslednji barvni odtenki:

97 -Blue Moon (z bleščicami)  VIDEO

Delci, ki se lesketajo v mornarsko modrih odtenkih – to so le nekatere od mnogih prednosti temno modrega hibridnega laka. 

98 - Deep Green (z bleščicami)  VIDEO

Intenzivna črna barva, razbita z zeleno, bo kot nalašč za roke vsake zahtevne stranke! Dodatek majhnih smaragdno lesketajočih se delcev bo poudaril izvirnost in unikatnost stajlinga ter poskrbel za učinek neverjetne globine barve, v kateri se lahko celo utopite.

99 - Red Tarot (z bleščicami)  VIDEO

Popolna uspešnica kolekcije, saj združuje tako prestiž in eleganco kot tudi mističnost in skrivnostnost. Kombinacija zelo globoke, vinsko rdeče barve z uravnoteženim pridihom črne, kot tudi nežno lesketajočih se delcev je preprost recept za izstopanje iz množice s popolno stilizacijo! 

100 - Gold Rose Eye CHROME  VIDEO

101 - VooDoo Dolly CHROME  VIDEO

102 - Violet Mist CHROME  VIDEO

103 - Feel Enigma  VIDEO

Je predvsem izjemno čutna in skrivnostna barva globokega grafita, razbitega s črno. Zelo intenziven, visoko pigmentiran hibrid je odlična dopolnitev vsakega stajlinga, ne glede na priložnost. 

104 - She Wolf  VIDEO

Barva temne čokolade se odlično prilega vsakemu stajlingu. Na eni strani naravnost in čista eleganca, na drugi strani pa skrivnostnost in neverjetna čutnost. Visoka pigmentacija zagotavlja popolno prekrivnost po nanosu ene plasti laka. 

105 - My Soul  VIDEO

bordo barvi, prelomljeno črni z nežnim pridihom vijolične je izjemno edinstvena ponudba, idealna tudi za najzahtevnejše stranke. Preprosto nemogoče je ne ceniti neverjetne globine in intenzivnosti barve, popolne prekrivnosti po nanosu. 

106 - Cute Devil VIDEO

Globoka in intenzivna, predvsem pa zelo temna barva vijolične, prelomljene s črno,  ki je le v manj intenzivni svetlobi videti kot klasična črna, je izjemno presenetljiv stajling.

VIDEO: MISTIC QUEEN COLLECTION BY NATALIA LARINA

Aliphatic Urethane Acrylate, Hydroxypropyl Methacrylate, Hema, Butyl Acetate, Ethyl Trimethylbenzoyl Phenylphosphinate, Nitrocellulose, Ethyl Acetate, Silica Dimethyl Silylate, Benzoyl Isopropanol, Acrylates Copolymer, Isopropyl Alcohol, Alcohol Methoxy, PEG/Caprolactone/Valerolactone/Dibutyl, Ethanolamine Phosphate, Xylene, Diacetone Alcohol, Tripropylene Glycol Diarylate, Cyclohexyl – dimethylammomium Dihydrogen Phosphate, Phenoxyethanol, Ethylbenzene

 

2-Methylpropanol, Ditallowamidoethy Phosphate. May contain (+/-) : Aqua, Bis – Trimethylbenzoy Phenylphosphine Oxide, Mica, Polyetheylene, Terephthalate, Polyester/ Copolyester, Polyurethane-11, Tin Oxide, Synthetic Fluorphlogopite, Silica, Styrene/Acrylate Copolymer, CI 12085, CI 14270, CI 15850, CI 15985, CI 19140, CI 42510, CI 45410, CI 60725, CI 73385, CI 74160, CI 74260, CI 77000, CI 77007, CI 77120, CI 77266, CI 77489, CI 77491, CI 77492, CI 77891

Pred uporabo preberite etiketo. Lahko povzroči draženje kože! Preprečite stik z kožo! Preprečite stik z očmi! Pri uporabi nosite zaščitne rokavice! Hranite izven dosega otrok! Izdelek lahko uporabljajo samo za to usposobljene osebe! Uporabljajte v skladu z navodili! Samo za zunanjo uporabo! Hranite v zračnem prostoru! Ne izpostavljajte sončni svetlobi ali visokim temperaturam. Če se pojavi srbečica, rdečica ali oteklina, nemudoma prekinite z uporabo in poiščite zdravniško pomoč!

Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov: info@briljant.si. Spletna stran: www.briljant.si

Słowianka Sp. z o o, Józefa Marcika 4, 30-503 Kraków, Poland

Čas utrjevanja:

UV/2-3 min, LED/1 min, SUNPOWER /1 min

Chrome laki se utrjujejo v lučki in sušijo na zraku (po utrjevanju v lučki potrebujejo praviloma še 5 minut, da se popolnoma posušijo na zraku). Zaščitijo se s topom NO WIPE. Pred nanosom topa morajo biti popolnoma suhi. Priporočajo se predvsem za dekoracijo nohtov, NAIL ART (Mistic Style) in ne toliko za pokrivanje cele nohtne ploskve.

Samo za profesionalno in poklicno uporabo.

CPNP: 3833040 Lak gel kolekcija MISTIC QUEEN

30 drugi izdelki v isti kategoriji: