TOP COAT COVER – kamuflažni zaključni top brez disperzije Slowianka Povečaj

Top Coat COVER – kamuflažni zaključni top brez disperzije

slow-TopCover

Nov izdelek

Zaključni top, ustvarjen za vse, ki ljubite videz nohtov v kožno kamuflažnem odtenku. Top Coat Cover Slowianka je prekrivni izdelek z odtenkom roza-breskve, ki bo poudaril naraven videz vaših nohtov ali kamuflažne odtenke gradilni baz ali gradilnih gelov in akril gelov. Ima tudi funkcijo kamufliranja in zakrije vse mehurčke, ki so vidni v gelu po piljenju le tega.

Več podatkov

14,95 €z DDV

Ta posebna izdaja kamuflažnega topa je super izbira za pokrivanje pastelnih, roza in kamuflažnih odtenkov. In ne da kot zadnji sloj samo polepša videz in odtenek nohtov, je tudi samo izravnalni, zato poravna in zgladi nohte kot zadnja faza oblikovanja umetnih in trajno lakiranih nohtov. Tekstura in pigmentacija tega topa zakrijeta pomanjkljivosti, ki nastanejo med gradnjo nohta, poenoti odtenek, skriva napakice in sledi piljenja.

Top je primeren za kakršno koli pokrivanje kamuflažnih gradilnih gelov ali baz: linije Stone Cover, Baby Base ali Natural Cover.

S tem topom boste na enostaven način ustvarili nežen videz nohtov. Cover Top je podoben klasičnemu topu NO WIPE, je tekoče konsistence, utrjujemo pa ga med 90 in 120 sek. Priporočamo, da stekleničko topa po vsaki uporabi dobro zaprete. Zaradi pigmentov priporočamo tudi, da pred vsako uporabo top dobro pretresete. Ker je ta top po sušenju popolnoma suh in nima disperzije, se ga po utrjevanju nekaj sekund ne dotikajte, kajti dotik bi lahko pustil sledi, ki se jih z brisanjem ne da odstraniti. Top potrebuje nekaj sekund, da se ohladi in s tem postane popolnoma suh in trd.

Aliphatic Urethane Acrylate, Hydroxypropyl Methacrylate, Butyl Acetate, Ethyl Acetate, Ethyl Trimethylbenzoyl Phenylphosphinate, Acrylates Copolymer, Dimethicone, Styrene/Acrylate Copolymer

Pred uporabo preberite etiketo. Preprečite stik z očmi. Lahko povzroča draženje kože in alergijski odziv kože. V primeru reakcije izperite z obilico hladne vode in poiščite medicinsko pomoč. Hranite izven dosega otrok! Hranite v zaprti posodi. Zaščitite pred sončno svetlobo.

Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov: info@briljant.siSpletna stran: www.briljant.si 

Słowianka Sp. z o o, Józefa Marcika 4, 30-503 Kraków, Poland

Top nanašamo na utrjeno barvo trajnega laka ali barvo gela.  Lahko se nanaša tudi direktno na spiljen gel ali akril gel ali pa na obarvano kamuflažno bazo trajnega laka. 

Čas utrjevanja:

UV lučka: 3 min

LED lučka: 60-90 sek

Kot že samo ime pove, tega topa ni potrebno brisati ali polirati. Ta top ni priporočljivo dotikati takoj po utrjevanju v lučki. Dotik se lahko zgodi šele po 30 sekundah. Enako velja za nanašanje olja za obnohtno kožico. 

Samo za profesionalno in poklicno uporabo.

CPNP: 3840721 Lak gel zaključni COVER

19 drugi izdelki v isti kategoriji: