Top Coat Multicolor - ZAKLJUČNI TOP z multi bleščicami BREZ DISPERZIJE SLOWIANKA Povečaj

Top Coat Multicolor - ZAKLJUČNI TOP z multi bleščicami BREZ DISPERZIJE SLOWIANKA

slow-TopMulticolor

Nov izdelek

Najbolj prodajan top, ki na nohtih ustvari edinstven učinek raznobarvnih bleščic – MULTI COLOR efekt. Lepo izgleda tako na svetlih kot temnih barvah. Nohti se čudovito lesketajo v zlatih, modrih, akvamarinovih, roza in vijoličnih barvah, sijaj pa je zelo nežen in subtilen. Popolna nasičenost z delci ne ustvarja debeline na nohtih.  

Več podatkov

14,95 €z DDV

Top z bleščicami, ki se odlično ujame s trajnimi laki, geli, akril geli, poly geli in akrili. Čudovito poudari Baby boomer, francoski stil in Ombre efekt.

VIDEO PRIKAZ

Lastnosti Top Coat Multicolor zaključnega laka brez disperzije:

- redka konsistenca,

- zelo dobra izravnava izdelka brez izlivanja v predel obnohtne kožice,

- brez disperzije, po polimerizaciji je top sijoč, svetleč in gladek,

- odpornost na praske in obrabo ščiti nohte za več kot 3-4 tedne,

- uravnotežena količina delcev bleščic v topu, ni jih ne preveč ne premalo,

- vsebnost okroglih mikrodelcev enake zrnatosti, to so barvne folije, ki svetijo pod pravim vpadnim kotom svetlobe,

- sijaj ni konstanten, noht se lesketa glede na vpad svetlobe, se iskri, ko se roka premika z več barvnostjo; nekatere barve se pojavijo, druge izginejo, kar ustvarja neverjeten učinek gibanja na nohtih,

- ne pokriva podlage, izgleda zelo subtilno in nežno,

- univerzalen izdelek v salonskem delu, prilega se vsem barvam, nanaša se tako na svetle kot temne barve,

- delci bleščic med nanašanjem ne naredijo nepotrebne debeline,

- polimerizacija od 90 sekund do 2 minuti v 48 W LED lučki Slowianka ali 3 - 4 minute v UV lučki (čas strjevanja je odvisen tudi od starosti lučke),

- UV zaščita približno 20%.

Aliphatic Urethane Acrylate, Hydroxypropyl Methacrylate, Butyl Acetate, Ethyl Acetate, Ethyl Trimethylbenzoyl Phenylphosphinate, Acrylates Copolymer, Dimethicone, Styrene/Acrylate Copolymer

Pred uporabo preberite etiketo. Lahko povzroči draženje kože! Preprečite stik z kožo! Preprečite stik z očmi! Pri uporabi nosite zaščitne rokavice! Hranite izven dosega otrok! Izdelek lahko uporabljajo samo za to usposobljene osebe! Uporabljajte v skladu z navodili! Samo za zunanjo uporabo! Hranite v zračnem prostoru! Ne izpostavljajte sončni svetlobi ali visokim temperaturam. Če se pojavi srbečica, rdečica ali oteklina, nemudoma prekinite z uporabo in poiščite zdravniško pomoč!

Samo za profesionalno in poklicno uporabo.

Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov: info@briljant.si. Spletna stran: www.briljant.si 

Słowianka Sp. z o o, Józefa Marcika 4, 30-503 Kraków, Poland

Nohte izdelamo, kot smo navajeni in jih pripravimo za top. Uporabimo ga lahko na spiljenem umetnem nohtu, narejenem iz kamuflažnega gela, akril gela, poly gela ali akrila. Popestri tudi nohte izdelane z grajeno kamuflažno bazo trajnega laka. Poseben pridih pa doda risani ali grajeni francoski, 3D francoski, belemu ali barvnemu boomerju ali samo barvnemu trajnemu laku ali gelu v katerem koli odtenku.

S čopičem nanesite majhno količino topa po korakih: najprej sredina, nato leva stran ter desna, nato ga enakomerno razporedite po celi površini in zaprite prosti rob.

Med nanosom topa čopiča ne pritiskajte močno na površino nohta, da se delci bleščic lepo in enakomerno razporedijo po nohtu.

Počakajte 2-3 sekunde, da se top lepo poravna na površini, pri tem lahko noht obrnete "na glavo".

Nohte postavite v lučko, polimerizacije ne prekinjajte, dokler se top popolnoma ne posuši. Priporočen čas polimerizacije je 90 sekund. Oziroma 90 sekund - 2 minuti v 48 W LED lučki Slowianka in v UV lučki 3 - 4 minute.

Po polimerizaciji se topa ne dotikajte 3-4 sekunde.

Ker top nima disperzije, ga ne brišemo s Cleanerjem.

Po nekaj sekundah lahko na obnohtno kožico nanesemo SILK REPAIR SERUM - OLJE ZA OBNOHTNO KOŽICO.

30 drugi izdelki v isti kategoriji: