GLAM top NO WIPE - zaključni top brez disperzije z MINI bleščicami

Nov izdelek

Glam top NO WIPE je zaključni lak gel brez disperzije za zaključevanje trajno lakiranih ali umetnih nohtov. Ta top Slowianka je naš "BEST SELLER", saj nohtnim stilistkam zagotavlja lahkotno delo in dolgotrajen in visok sijaj v katerega so dodane majhne, komaj opazne blešice. 

GLAM top Coat no Wipe na voljo v steklenički 10 ml ali v eko tubi 40 ml. 

Več podatkov

14,95 €z DDV

GLAM zaključni lak gel SLOWIANKA brez disperzije je top, ki je različica zaključnega lak gela brez disperzije NO WIPE, v katerega so dodane mikro bleščice. Kljub mikro bleščicam je top gladek, sijajen, brez disperzijskega sloja po utrjevanju. Njegova naloga je zaščititi barvo, ki jo popestri in vsakemu odtenku doda svoje vrsten sijaj.

Uporabimo ga lahko na katerikoli vrsti nohtov - gel, akril ali permanentni lak. Ne poka ali se kruši. Ne porumeni. Sijaj zdrži do 4 tedne.

GLAM top Coat no Wipe na voljo v steklenički 10 ml ali v eko tubi 40 ml. 

Special acrylic polymers, dipgenil (2,4,6 - ttimethylbanzoyl) phosphine oxide, acrylic monomer inorganic pigment.

Pred uporabo preberite etiketo. Lahko povzroči draženje kože! Preprečite stik z kožo! Preprečite stik z očmi! Pri uporabi nosite zaščitne rokavice! Hranite izven dosega otrok! Izdelek lahko uporabljajo samo za to usposobljene osebe! Uporabljajte v skladu z navodili! Samo za zunanjo uporabo! Hranite v zračnem prostoru! Ne izpostavljajte sončni svetlobi ali visokim temperaturam. Če se pojavi srbečica, rdečica ali oteklina, nemudoma prekinite z uporabo in poiščite zdravniško pomoč!

Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov: info@briljant.si. Spletna stran: www.briljant.si

Słowianka Sp. z o o, Józefa Marcika 4, 30-503 Kraków, Poland

Top GLAM nanašamo na utrjeno barvo trajnega laka ali barvo gela. Lahko se nanaša tudi direktno na spiljen gel ali akril gel ali pa na obarvano kamuflažno bazo trajnega laka. 

Čas utrjevanja:

UV lučka: 3 min
LED lučka: 60-90 sek

Kot že samo ime pove, tega topa ni potrebno brisati ali polirati. Ta top ni priporočljivo dotikati takoj po utrjevanju v lučki. Dotik se lahko zgodi šele po 30 sekundah. Enako velja za nanašanje olja za obnohtno kožico. 

Samo za profesionalno in poklicno uporabo.

CPNP: 3461236 Lak gel zaključni GLAM NO WIPE v steklenički

CPNP: 3836881 Lak gel zaključni GLAM NO WIPE v tubi

19 drugi izdelki v isti kategoriji: