F7 BRUS ZA ODSTRANJEVANJE TRAJNEGA LAKA, GELA ALI AKRILA Povečaj

F7 BRUS ZA ODSTRANJEVANJE TRAJNEGA LAKA, GELA ALI AKRILA

slow-f7

Nov izdelek

Brus F7 znamke Slowianka iz karbida z dvema edinstvenima globinama rezov. Inovativni brus zagotavlja gladko, učinkovito in varno odstranjevanje materiala in gladko izravnavo, kar je super osnova pri korekciji umetnih nohtov. 

Več podatkov

39,95 €z DDV

Univerzalni karbidni BRUS F7 iz sintranega karbida, popoln za odstranjevanje hibridnih, trajnih, permanentnih lakov, vseh vrst gelov, akril gelov, poly gelov in akrila. Brus je edinstven in na trgu redko viden, zaradi rezov različnih globin pa nepogrešljiv pripomoček vsakega salona.

VIDEO

Polovica brusa ima fine robove in zelo plitke reze z globino 0,2 mm. Namenjeni so odstranjevanju tanke plasti izdelka v bližini obnohtne kožice in preprečevanju poškodb naravne nohtne plošče.

Druga polovica brusa, bližje dnu, ki povezuje brus z nosilcem, ima veliko globlje reze, ki dosežejo 0,7 mm in so občutno ostrejši. Uporabljamo ga na predelih, kjer je debelina materiala večja, kar je ponavadi v predelu prostega roba. 

Prečni rezi na brusu so gosto razporejeni, na konici pa se spremenijo v vzporedne reze za gladko odstranjevanje materiala.

Poseben zaščitni premaz občutno podaljša življenjsko dobo brusa. Brus F7 je inovativna rešitev, z enim samim brusom lahko odstranite celotno debelino materiala, ne da bi poškodovali naravni noht.

Upoštevajte navodila! Hraniti izven dosega otrok! 

Za uporabo brusilnega stojčka in bruskov je nujno potrebna usposobljenostNepravilna izbira bruska, nepravilna uporaba ali hitrost lahko pripeljeta do poškodbe nohtne plošče ali obnohtne kožice.

Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov: info@briljant.si. Spletna stran: www.briljant.si

Słowianka Sp. z o o, Józefa Marcika 4, 30-503 Kraków, Poland

V brusilni stojček vstavite vedno čiste, sterilizirane in suhe brusne nastavke.

- pustite največ 0,5 cm razdalje od ročaja,

- pri odstranjevanju gela, hibrida, akrila ali pola gela v predelu obnohtne kožice priporočamo hitrost brusilnega strojčka od 10 do 20 tisoč obratov,

- pri odstranjevanju mase blizu prostega roba povečamo hitrost na 35 tisoč obratov,

Samo za profesionalno in poklico uporabo.

V primeru sterilizacije na vroči zrak, plastičen prstanček odstranite.

Uporaba samo za usposobljene osebe za uporabo brusilnega strojčka. Priporočamo tečaj TRAJNI LAK OD A DO Ž, kjer je predstavljena uporaba brusnih nastavkov.

30 drugi izdelki v isti kategoriji: