Blok Slowianka 260/260 Povečaj

Blok Slowianka 260/260

slow-buffer260

Nov izdelek

Slowianka Nail Trends predstavlja blok gradacije 260/260, ki je najmanj invaziven polirček v celotni ponudbi. Blok v obliki pol lune zagotavlja visoko kakovost, udobje in hitrost dela. Zaradi gradacije 260 zgladi in matira noht brez prask na nohtni plošči. Mehki in upogljivi robovi bloka pa ne poškodujejo obnohtne kožice tudi pri hitrem delu.

Več podatkov

2,80 €z DDV

Slowianka Nail Trends predstavlja polirček gradacije 260/260, ki je najmanj invaziven polirček v naši celotni ponudbi. Pakiran je v biorazgradljivo folijo, kar našemu podjetju onemogoča proizvodnjo okolju nepotrebne plastike.

Je visoko polirni blok, dolžine 18 cm, širine 1,5 cm - 3 cm in debeline 1,2 cm. Njenova gradacija je fina, blok je prožen in se ne kruši, ker je trdno zlepljen in tako dovolj kompakten. Ta kompaktnost in oblika pol luna zagotavljata visoko kakovost, udobje in hitrost dela.

Zaradi gradacije zgladi in matira noht brez prask na nohtni plošči. Mehki in upogljivi robovi pa ne poškodujejo obnohtne kožice tudi pri hitrem delu.  Blok je popoln za kombinirano manikuro nohtov.

EVA foam, Silicon carbide, PP plastic.

Upoštevajte navodila! Hraniti izven dosega otrok!

Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov: info@briljant.si. Spletna stran: www.briljant.si 

Słowianka Sp. z o o, Józefa Marcika 4, 30-503 Kraków, Poland

Blok uporabljamo za matiranje naravne nohtne plošče pred nanašanjem baz in hibridov, predvsem pri tankih in mehkih nohtih. Uporablja se tudi pred podaljševanjem nohtov, za matiranje naravne plošče. Nepogrešljiv pa je po izdelavi umetnega nohta - za maksimalno gladkost umetnega nohta, ki smo ga predhodno obdelali s pilo ali blokom 240/240. Zaradi finega matiranja ga uporabimo tudi pred izdelavo NAIL ARTA, baby boomerja ali risane francoske. 

Samo za profesionalno in poklicno uporabo.

30 drugi izdelki v isti kategoriji: